- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 53
- 37
bahçecinin prosedürü bu şekildeymiş canım ben mağduriyetimi yazmıştım geçen hafta yaşadığım olayı okuyabilirsinBen 16 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu . Pazar günü test yaptım 360.7 çıktı bugün bidaha yapmam söylendi 1000 küsür çıktı bu defa da . Ultrasona bakılacak dendi ve bunun için de yine 500 TL istendi . Bu bana çok geldi zaten tedavi başlangıcında odenmisti
kese var mı yok mu ona bakıyorlar herhangi bir kadın doğum uzmanı da bakabilir yani5inde ultrason dedi
Ultrasonda ne oluyor peki bilginiz varmi
şehir dışındaysan telefonla iletişim halinde olursun ama kese ve kalp atışı için ısrarla diyarbakıra çağırıyorlar ben o aşamaları biliyorumAslında korktuğum konu şu ilaçlar ile ilgili bilgi verilmesi lazım ben başka sehre gideceğim üstelik ne zamana kadar kullanmam gerek ne yapmam gerek bilgilendirilmek lazım. Çok kararsızım 500 TL de çok geliyor bir defalık için .
Sorabilirsin yardımcı olacağım bişey varsa olurumMerhabalar aktif olan var mı sormam gereken bazı sorular var acil donus yaparsanız.sevinirim
Telefonda da bilgi veriyorlar ama ilacı kesmen ya da kullanman gerektiği konusunda aynı gün transef olmuşuz bu aradaİlaçlar ile ilgili.bilgilenmem.lazim aslında o yüzden kararsizligim
Sizin sonuç nedirTelefonda da bilgi veriyorlar ama ilacı kesmen ya da kullanman gerektiği konusunda aynı gün transef olmuşuz bu arada
Benimde pozitif yarın son testini yapcam ona göre kese için gün vericekSizin sonuç nedir
İlk test değer ne çıktı . Ben iki gün aralıklarla yaptımBenimde pozitif yarın son testini yapcam ona göre kese için gün vericek
Ben dayanamadım 7.gun yaptım 95.1 çıktı doktor arayınca gününde de yap dedi 10.gun 458.2 çıktı 3 gün sonra yine yap dedi 3gun arayla oldu benimdeİlk test değer ne çıktı . Ben iki gün aralıklarla yaptım
Sen erken yapmışsınBen dayanamadım 7.gun yaptım 95.1 çıktı doktor arayınca gününde de yap dedi 10.gun 458.2 çıktı 3 gün sonra yine yap dedi 3gun arayla oldu benimde
Yarın ki test sonucuna göre aricam o zaman tarih söylenecekSen erken yapmışsın
Peki sende ultrason için cagrildin mi
500 TL bidaha vermeyi düşünüyorsun yani ?Yarın ki test sonucuna göre aricam o zaman tarih söylenecek
500 TL bidaha vermeyi düşünüyorsun yani ?
Valla para muhabbetini hiç konuşmadık biz yeter ki sağlıkla ilerlersin ama özel şeyler için gidebilirim500 TL bidaha vermeyi düşünüyorsun yani ?
Doktorla konuşunca haber veririm ama ben direk doktoru arıyorum kurumu aramıyorum o yüzden para muhabbetine girmiyorum kurum beni ararsa ve solerse haber veririmYarın bilgilendirir misin . Ne oldu diye kan testi yaptıktan sonra
Canım ben şehir dışındayım. İlkinde de bunda da bulunduğum şehirdeki kadın doğum uzmanlarına gittim. Pozitif sonuçtan sonra sadece telefondan iletişime geçtim zeki beyle. İlaçlarla ilgili bilgiyi telefondan da edinebilirsin. Zaten kalp atışında estrofemi, 12. Haftada progestanı, 16. Haftada da kan sulandırıcıyı kesiyorsun standart prosedürde. Hocanın numarası varsa ona yazabilirsin yoksa merkezi ara en kötü hemşiresiyle görüşür bilgi alırsın. Zorlayacaksa tekrar oraya gidip muayene ücreti vermene gerek yok. Önce bi kese ve kalp atışını gör normal bi doktorda sonra merkeze bildir onlar seni yönlendirirler.500 TL bidaha vermeyi düşünüyorsun yani ?
Benim ilk deneme bakalım sağlıcakla ilerlesindeSonucu pozitif olanlara soruyorum kaçıncı denemeniz?
Ne yaptın bugün kan verdin mi sonuç nasıl olduB
Benim ilk deneme bakalım sağlıcakla ilerlesindeinşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?