- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Doktorun verdiklerini eczaneden almıştım ama diğerlerini internetten almıştım , daha uygun oluyor .Ama eczaneden de temin edebilirsinEczaneden mi aldın bu ilaçları peki ??
Benimde ayın 13 ünde kontrolüm var .Büyük ihtimalle kan testi de yapılır .Hormonlara bakılıyor galibaArkadaşlar transfer öncesi ne gibi işlemler yapılıyor adetin 13.gunu kontrole cagriyorlar o gün transfer günü veriliyor rahim durumuna göre dimi kan tahlili falanda istiyorlar mi
Benimde 10 u sen erken adet gormusun benim zamanında geldiBenimde ayın 13 ünde kontrolüm var .Büyük ihtimalle kan testi de yapılır .Hormonlara bakılıyor galiba
Evet .Hemşire demişti zaten erken adet olursun diyeBenimde 10 u sen erken adet gormusun benim zamanında geldi
Evet yetiştin banaEvet .Hemşire demişti zaten erken adet olursun diyeMuhtemelen aynı tarihlerde transfer olacağız
Sonuç ne olacak diye heycanlaniyorumHeyecanlı mısınız peki
İnşallah herkesin duası o Allah yardımcımız olsunUmarım sizin hayırlısıyla tutar inş ben yaptığım zaman benimde tutar hepimizin bebek hasreti son bulur inşşş
Bende transferimi bekliyorum Perşembe günü transfer heycanliKızlar ses çıkmıyor kimseden ne durumdasınız
Sağ ol CNm inşallah 11 tane olgun yumurta oluştu 10 tanesi dollendi ama iyi kalitede 2 tane kaldı onlarda donduruldu bı baslada sen hayırlısı ile bazen 1 tane bile yetiyor diolar mucizeler olmuyor değil o yüzden rahat olİnş Allah yardımcınız olur bence kendiniz için Meryem süresi okuyun tutunsun peki kaç embriyonuz oluştu kızlar sağlıklı yani benim amh düşük embriyo olmamasından korkuyorum biraz
Sizin amh problem yoktu değil mi işte korkuyorum şuan biraz vücudumu kuvvetlendirmeye çalışıyorum yumurtalarımı arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum artık bakalım peki siz d vitamini b12 vitamini falanSağ ol CNm inşallah 11 tane olgun yumurta oluştu 10 tanesi dollendi ama iyi kalitede 2 tane kaldı onlarda donduruldu bı baslada sen hayırlısı ile bazen 1 tane bile yetiyor diolar mucizeler olmuyor değil o yüzden rahat ol
Benim bı problem yok CNm bı çikolata kisti var d vitamini doktor yazdı balık yağı falanda yazıyor vitaminleri yazıyor başladığımda kullandim öncesinde bişey kullanmadım açıkçası bir anda karar verdim tedaviye hemen başladımSizin amh problem yoktu değil mi işte korkuyorum şuan biraz vücudumu kuvvetlendirmeye çalışıyorum yumurtalarımı arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum artık bakalım peki siz d vitamini b12 vitamini falan
Anladım canım inş transferin güzel sonuçlanır hamile kalırsın hayırlısıylaBenim bı problem yok CNm bı çikolata kisti var d vitamini doktor yazdı balık yağı falanda yazıyor vitaminleri yazıyor başladığımda kullandim öncesinde bişey kullanmadım açıkçası bir anda karar verdim tedaviye hemen başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?