Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Arkadaşlar transfer öncesi ne gibi işlemler yapılıyor adetin 13.gunu kontrole cagriyorlar o gün transfer günü veriliyor rahim durumuna göre dimi kan tahlili falanda istiyorlar mi

Arkadaşlar transfer öncesi ne gibi işlemler yapılıyor adetin 13.gunu kontrole cagriyorlar o gün transfer günü veriliyor rahim durumuna göre dimi kan tahlili falanda istiyorlar mi
Benimde ayın 13 ünde kontrolüm var .Büyük ihtimalle kan testi de yapılır .Hormonlara bakılıyor galiba

Tüp bebek yaptıranlar nerdesiniz ne durumdasınız herkes suskun transfer olanlar ne yaptılar yumurta toplayanlar ne durumda bende sizden kendime cesaret verip tüp bebek yapacam

İnş Allah yardımcınız olur bence kendiniz için Meryem süresi okuyun tutunsun peki kaç embriyonuz oluştu kızlar sağlıklı yani benim amh düşük embriyo olmamasından korkuyorum biraz

İnş Allah yardımcınız olur bence kendiniz için Meryem süresi okuyun tutunsun peki kaç embriyonuz oluştu kızlar sağlıklı yani benim amh düşük embriyo olmamasından korkuyorum biraz
Sağ ol CNm inşallah 11 tane olgun yumurta oluştu 10 tanesi dollendi ama iyi kalitede 2 tane kaldı onlarda donduruldu bı baslada sen hayırlısı ile bazen 1 tane bile yetiyor diolar mucizeler olmuyor değil o yüzden rahat ol

Sağ ol CNm inşallah 11 tane olgun yumurta oluştu 10 tanesi dollendi ama iyi kalitede 2 tane kaldı onlarda donduruldu bı baslada sen hayırlısı ile bazen 1 tane bile yetiyor diolar mucizeler olmuyor değil o yüzden rahat ol
Sizin amh problem yoktu değil mi işte korkuyorum şuan biraz vücudumu kuvvetlendirmeye çalışıyorum yumurtalarımı arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum artık bakalım peki siz d vitamini b12 vitamini falan

Benim bı problem yok CNm bı çikolata kisti var d vitamini doktor yazdı balık yağı falanda yazıyor vitaminleri yazıyor başladığımda kullandim öncesinde bişey kullanmadım açıkçası bir anda karar verdim tedaviye hemen başladım

Anladım canım inş transferin güzel sonuçlanır hamile kalırsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…