- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Merhaba hoşgeldin pazartesi yumurta toplanmıştı 14 tane 11'i olgunmus 10 tanesi döllenmiş 3.gun bugün iyi kaliteli 1 tane doldurulmuş geri kalan 9 tanesinin gelişimini izliyorlar 5.gune bakalım devamının haberi cumartesi günü heycanli bekleyiş devamUzun aradan sonra tekrar burdayım nasılsınız hanımlar tedavıler ne asamada
Ben martta 3 gün embriyosu transferi oldum kimyasalla sonuçlandıMerhaba bende Zeki beyde tedavi görüyorum 3.gün embriyosuyla hamile kalan Var mı .bizim eş sorunundan kaynaklı çok korkuyorum
Merhaba sizin problem neydi.bir de embriyo taze transfer miydi .kaçıncı gün embriyosu kaç hücreliCanım pozitif çıkmış çok sevindim maşallahinşallah hayırlsıyla bebeğini kucağına Alırsın nolur bizlere de dua et bizde o haberi verebilelim hayırlısıyla
Yaa çok üzüldüm sizin probleminiz neydi bir de kaç hücresiydi canımBen martta 3 gün embriyosu transferi oldum kimyasalla sonuçlandı
Ya liyamm bir de nasıl belirtiler gösteriyordun adet sancısı falan çektin miBen martta 3 gün embriyosu transferi oldum kimyasalla sonuçlandı
Zeki bey hiç bir problem görmedi ikimizde de belirti olarak hafif adet ağrısı ve bel ağrısı çektim ve arada kasıklarda batma vardı ama şiddetli değildi transferden 5 gün sonra ben çok silik çizgi gördüm zatenYa liyamm bir de nasıl belirtiler gösteriyordun adet sancısı falan çektin mi
Anladım canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah bizde bir gün anne oluruzZeki bey hiç bir problem görmedi ikimizde de belirti olarak hafif adet ağrısı ve bel ağrısı çektim ve arada kasıklarda batma vardı ama şiddetli değildi transferden 5 gün sonra ben çok silik çizgi gördüm zaten
Canım sen bilirsin iki gebeliğin olmuş bu merkezde, kese gçrmeye gitcez haftaya ama alttan muayeneden biraz korkuyorum, tabi doktorlar daha iyi bilir ama yine de ultrason yeterli oluyomu sen nasıl baktırdınBen zeki bey de tedavi gördüm. Bir oğlumuz oldu Şükür♡. Bir dondurulmuş kardeş de bekliyor.
Darısı bekleyenlere.
Teşekkür ederim canım benim sende hayırlısıyla sağlıkla al kucağına ins
Sağol canım benimTeşekkür ederim canım benim sende hayırlısıyla sağlıkla al kucağına ins
Canım ben daha başlamadım tüp bebeğeMerhaba sizin problem neydi.bir de embriyo taze transfer miydi .kaçıncı gün embriyosu kaç hücreli
Canım sen bilirsin iki gebeliğin olmuş bu merkezde, kese gçrmeye gitcez haftaya ama alttan muayeneden biraz korkuyorum, tabi doktorlar daha iyi bilir ama yine de ultrason yeterli oluyomu sen nasıl baktırdın
Çok teşekkür ederim size de sağlıkla kucaklamanızı diliyorum, içim rahatladı bakmasa daha iyi diyodum bakalım inş gösterir bebeğim de uğraştırmaz biziTebrik ederim cnm. Allah selametle sonuna gelmeye nasip etsin. Benim hiç Altan bakılmadı. Kese görünürse bakmaz. Görünmez ise emin olmak için bakabilir. Korkacak da Birsey yok tüp bebek tedavisi deki muayene gibi cnm
Kaç hücreli olduğunu soyluyorlar mi bana hiç öle bilgi verilmedi merak ettim ne olması gerekiyorAnladım canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah bizde bir gün anne oluruzkaç hücreliydi embriyon benim 5.güne hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?