Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Darısı bizimde başımıza umarım bizde Temmuz’da adet olduğumda gidecez korkuyorum umarım benim içinde umut olur hanımlar hepimizin Allah gönlüne göre versin

Uzun aradan sonra tekrar burdayım nasılsınız hanımlar tedavıler ne asamada
Merhaba hoşgeldin pazartesi yumurta toplanmıştı 14 tane 11'i olgunmus 10 tanesi döllenmiş 3.gun bugün iyi kaliteli 1 tane doldurulmuş geri kalan 9 tanesinin gelişimini izliyorlar 5.gune bakalım devamının haberi cumartesi günü heycanli bekleyiş devam

Merhaba bende Zeki beyde tedavi görüyorum 3.gün embriyosuyla hamile kalan Var mı .bizim eş sorunundan kaynaklı çok korkuyorum

Canım pozitif çıkmış çok sevindim maşallah inşallah hayırlsıyla bebeğini kucağına Alırsın nolur bizlere de dua et bizde o haberi verebilelim hayırlısıyla
Merhaba sizin problem neydi.bir de embriyo taze transfer miydi .kaçıncı gün embriyosu kaç hücreli

Ya liyamm bir de nasıl belirtiler gösteriyordun adet sancısı falan çektin mi
Zeki bey hiç bir problem görmedi ikimizde de belirti olarak hafif adet ağrısı ve bel ağrısı çektim ve arada kasıklarda batma vardı ama şiddetli değildi transferden 5 gün sonra ben çok silik çizgi gördüm zaten

Anladım canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah bizde bir gün anne oluruz kaç hücreliydi embriyon benim 5.güne hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm

Selam kızlar gebelikte zeki bey alttan muayene yapıyormu korkuyorum da biraz kese görmeye gitcez ultrasondan mı yapıyo yoksa sadece

Ben zeki bey de tedavi gördüm. Bir oğlumuz oldu Şükür♡. Bir dondurulmuş kardeş de bekliyor.
Darısı bekleyenlere.
Canım sen bilirsin iki gebeliğin olmuş bu merkezde, kese gçrmeye gitcez haftaya ama alttan muayeneden biraz korkuyorum, tabi doktorlar daha iyi bilir ama yine de ultrason yeterli oluyomu sen nasıl baktırdın

Canım sen bilirsin iki gebeliğin olmuş bu merkezde, kese gçrmeye gitcez haftaya ama alttan muayeneden biraz korkuyorum, tabi doktorlar daha iyi bilir ama yine de ultrason yeterli oluyomu sen nasıl baktırdın

Tebrik ederim cnm. Allah selametle sonuna gelmeye nasip etsin. Benim hiç Altan bakılmadı. Kese görünürse bakmaz. Görünmez ise emin olmak için bakabilir. Korkacak da Birsey yok tüp bebek tedavisi deki muayene gibi cnm

Tebrik ederim cnm. Allah selametle sonuna gelmeye nasip etsin. Benim hiç Altan bakılmadı. Kese görünürse bakmaz. Görünmez ise emin olmak için bakabilir. Korkacak da Birsey yok tüp bebek tedavisi deki muayene gibi cnm
Çok teşekkür ederim size de sağlıkla kucaklamanızı diliyorum, içim rahatladı bakmasa daha iyi diyodum bakalım inş gösterir bebeğim de uğraştırmaz bizi

Anladım canım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah bizde bir gün anne oluruz kaç hücreliydi embriyon benim 5.güne hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm
Kaç hücreli olduğunu soyluyorlar mi bana hiç öle bilgi verilmedi merak ettim ne olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…