Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 5.gun embriyosundan 1 tane iyi kalitede dondurduk dedi sadece hücresini söylemedi de 3..gün embriyosundan da 1 tane iyi kalitede dondurmuslardi hücre olarak bilgi vermedi[QUOTE="Sabdem, post: 6424evet embriyolog arayıp söylüyor size söylemediler mi
İyi kalite dediği için canını sıkacak bir şey yok hücre söylemesine de gerek yok demek ki canımBugün 5.gun embriyosundan 1 tane iyi kalitede dondurduk dedi sadece hücresini söylemedi de 3..gün embriyosundan da 1 tane iyi kalitede dondurmuslardi hücre olarak bilgi vermedi
Cevabın için Teşekkür ederim ilk deneyim olunca ne sormam gerektiğinde bilmiyorumİyi kalite dediği için canını sıkacak bir şey yok hücre söylemesine de gerek yok demek ki canım
Merhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle. Ben de Zeki Bey de tedaviye başladım. Size sormak istediğim bir şey var. Transfer günü crione jel kullandınız mı gitmeden önce?Çok teşekkür ederim size de sağlıkla kucaklamanızı diliyorum, içim rahatladı bakmasa daha iyi diyodum bakalım inş gösterir bebeğim de uğraştırmaz bizi
Sağolun sizde kavuşursunuz inşallah tez zamanda, evet canım kullandım, iğne ilaç hepsini aynı şekilde kullanarak gittim transfereMerhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle. Ben de Zeki Bey de tedaviye başladım. Size sormak istediğim bir şey var. Transfer günü crione jel kullandınız mı gitmeden önce?
Çok teşekkür ederimSağolun sizde kavuşursunuz inşallah tez zamanda, evet canım kullandım, iğne ilaç hepsini aynı şekilde kullanarak gittim transfere
500 TL canım ücreti .Eğer sen karar verirsen o gün muayene eder , ücreti ödersin.Kızlar Zeki beyin muayene ücreti ne kadar bir de ön görüşmeye gidince hemen muayene edip ücret alıyor mu ??
Anladım tşk ederim peki siz ne durumdasınız başladınız mı tedaviye memnun musunuz500 TL canım ücreti .Eğer sen karar verirsen o gün muayene eder , ücreti ödersin.
Şimdilik memnunum .2 embriyom donduruldu , transferi bekliyorumAnladım tşk ederim peki siz ne durumdasınız başladınız mı tedaviye memnun musunuz
Çok zor mu ben biraz korkuyorum açıkçası peki kaç embriyonuz oldu bunlar kaçıncı gün embriyosu bana da yardımcı olunŞimdilik memnunum .2 embriyom donduruldu , transferi bekliyorum
Benim amh düşük acaba olur mu yumurtalarımŞimdilik memnunum .2 embriyom donduruldu , transferi bekliyorum
1 tane 3.gün 1 tane 6.gün embriyom donduruldu canım .benimde eşimde problem var , malesef 5.güne 2 embriyom vardı ama gelişimleri yavaştı 1 tanesi çok şükür 6.güne geldi .Çok zor mu ben biraz korkuyorum açıkçası peki kaç embriyonuz oldu bunlar kaçıncı gün embriyosu bana da yardımcı olun
Olur olur inşallah .Normalde kaç tane yumurtanız oluyor ultrasonda ?Yumurta toplama felan zor değil, iğnelere de alışıyorsun ama embriyoların durumunu beklemek yoruyor insanıBenim amh düşük acaba olur mu yumurtalarım
Bir tane yumurtluyorum genelde işte benim eşimde sorun var mı bilmiyoruz bende amh düşük bir tüpümde yok bizde gitmeyi düşünüyoruz şuan kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz açıkçası 6. Gün embriyosu çok iyi aslında ben netten bakıyorum tüp bebek için gidenler 5 6 yumurtası oluşuyoruz embriyo dölleniyor ya benim olmazsa diye korkuyorum biraz peki sizin transfer ne zaman yapılacak inş inş inş hayırlısıyla tutarOlur olur inşallah .Normalde kaç tane yumurtanız oluyor ultrasonda ?Yumurta toplama felan zor değil, iğnelere de alışıyorsun ama embriyoların durumunu beklemek yoruyor insanı
İnşallah canım çok teşekkür ederim Tüp bebeğe hemen başlamayacaksanız eşin ve sen takviye vitamin vb. Kullanın.Benimde 10 yumurtam olgundu .7 si döllendi .3.güne 7 Side geldi .5 iyi kalite 2 si orta kalite denmişti .1 tanesi donduruldu.1 tanesi de 6.güne geldi .13 ünde kontrolüm var canım ona göre transfer tarihi verilecek .Muhtemelen 20 si gibi olurum herhaldeBir tane yumurtluyorum genelde işte benim eşimde sorun var mı bilmiyoruz bende amh düşük bir tüpümde yok bizde gitmeyi düşünüyoruz şuan kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz açıkçası 6. Gün embriyosu çok iyi aslında ben netten bakıyorum tüp bebek için gidenler 5 6 yumurtası oluşuyoruz embriyo dölleniyor ya benim olmazsa diye korkuyorum biraz peki sizin transfer ne zaman yapılacak inş inş inş hayırlısıyla tutar
Hangi vitamin ve takviyeler pekiİnşallah canım çok teşekkür ederim Tüp bebeğe hemen başlamayacaksanız eşin ve sen takviye vitamin vb. Kullanın.Benimde 10 yumurtam olgundu .7 si döllendi .3.güne 7 Side geldi .5 iyi kalite 2 si orta kalite denmişti .1 tanesi donduruldu.1 tanesi de 6.güne geldi .13 ünde kontrolüm var canım ona göre transfer tarihi verilecek .Muhtemelen 20 si gibi olurum herhalde
Aslında doktora gidince size söyler ama omega 3, d vitamini , Q10 desteği al mutlaka yumurta gelişimi için.Bunların hepsinin olduğu destek multivitamin markaları da var.Eşinde neofortil gibi destek alabilir .Zaten Zeki Bey de veriyor d vitamini ve omega 3 desteği.Ama sen önceden başlarsan daha iyi olur .Ben mesela tüp bebekten 4 ay öncesi başlamıştım d vitamini , omega 3 ve multivitamin desteğine .Hangi vitamin ve takviyeler peki
Eczaneden mi aldın bu ilaçları peki ??Aslında doktora gidince size söyler ama omega 3, d vitamini , Q10 desteği al mutlaka yumurta gelişimi için.Bunların hepsinin olduğu destek multivitamin markaları da var.Eşinde neofortil gibi destek alabilir .Zaten Zeki Bey de veriyor d vitamini ve omega 3 desteği.Ama sen önceden başlarsan daha iyi olur .Ben mesela tüp bebekten 4 ay öncesi başlamıştım d vitamini , omega 3 ve multivitamin desteğine .