Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Etmezmiyim tek tek adınıza ediyorum edicem de asla unutmam bu günleri canım benim inşallah görücez senin de sevinçlerini haberlerini bekliyorum sıra sizde bakalım
Nurov çok sevindim hayırlı olsun bizlere de nasip olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebiş

Bayanlar bizi de durumdan haberdar eder misiniz bende gidecem hangi aşamalardan geçiliyor ön Bilgi bize de Bilgi verin lütfen

Bugün gittik Zeki Akkuma .Gonal f 450 ye başladı .225 cc yapcam hergün .Rahim dindendirme yapacakmış büyük ihtimalle .Cumartesi tekrar kontrolüm var .Dualarını bekliyorum

Bayanlar bizi de durumdan haberdar eder misiniz bende gidecem hangi aşamalardan geçiliyor ön Bilgi bize de Bilgi verin lütfen
Adetin 2.gunu gidiyorsun bı sure (10 gün kadar) iğne kullanıyorsun daha sonra ara kontroller oluyor yeni eklenen iğneler olabiliyor iğneler bitince yumurta toplama sonrası heycanli bekleyiş

İnş herkesin gönlüne göre olur her şey bayanlar hepimiz mutlu sonuçlarla ayrılırız peki histeraskopi yaptı mı Zeki bey sizlere yumurta toplama işleminden önce

Bugün gittik Zeki Akkuma .Gonal f 450 ye başladı .225 cc yapcam hergün .Rahim dindendirme yapacakmış büyük ihtimalle .Cumartesi tekrar kontrolüm var .Dualarını bekliyorum ☺
Canım ön görüşme yapmadan mi direk gittiniz ? Bizde temmuzda gitmeyi planlıyoruz inşallah umut olursun bize

Canım ön görüşme yapmadan mi direk gittiniz ? Bizde temmuzda gitmeyi planlıyoruz inşallah umut olursun bize
Evet canım direk gidip muayene oldum .Zaten adetimin 2.günüydü hemen başladık tedaviye .rahim filmi vardı , hormon sonuçlarıma felan baktı .İnşallah olur bakalım , bende çok heyecanlıyım

Eşten sperm testi istenilmiyor mu peki
Elimizde olan bütün sperm testlerini götürdük canım .Yumurta toplamadan önce yine sperm testi verecek ve muhtemelen dondurulacak .Öyle yazmış doktor .Bizim çok az çümkü sperm sayımız .Yumyrta toplama günü yine sperm verecek .Artık ikisi de kullanılacak heralde .Benim tahminim öyle .Cumartesi ikinci kontröl var.O zaman yine test verecek .Eliniz deki bütün testleri götürün .Doktor herşeyi not alıyor

Çok heyecanlıyım eşimin geçen sene morfolojisi 2 ydi şuan 7 olmuş Çok şükür tabi başka merkezde yaptırdık son testi acaba sıkıntı olur u diye düşündüm tüp bebekte . Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız takipçinin canım benim işiniz gücünüz rast gitsin

Hayır sıkıntı olmaz merak etme .zaten tüp bebekte morfoloji çok önemli değil .Rahat ol canım .Bizim ciddi sperm problemimiz var ama sonuçta sperm var , umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…