Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Bişey sormak istiyorum Tecrübelilere tüp bebek öncesi alınan ilaçlar kilo artışı yapıyor mu şuan 56 kiloyum acaba biraz zayıflasam mı diye düşünüyorum

Bişey sormak istiyorum Tecrübelilere tüp bebek öncesi alınan ilaçlar kilo artışı yapıyor mu şuan 56 kiloyum acaba biraz zayıflasam mı diye düşünüyorum
3kere denedim sil baştan hep iğne ilaç ama kilo almadım sadece karin bölgem ilaçlardan ötürü kaldı biraz ne yapsan da gitmiyor

Selam bayanlar bende önümüzdeki ay Zeki beyde tüp bebek yapmak için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bende öğretmenim bu arada size bir kaç sorum olacak rahim filmi çektirmem gerekir mi gitmeden önce ya da başka öneriniz var mı Yardımcı olalım birbirimize hepimiz kader arkadaşıyız umarım hepimiz güzel sonuçlarla burda konuşmaya devam ederiz

Rahim filmi hormon tahlilleri ni yaptirsan işin kolaylasir canım isteniyor çünkü.rabbim kolaylaştırsin inşallah

Merhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor

İnşallah hayırlısiyla güzel sonuçlar alirsin canım benim merak ettiğim bazi sorular var canım histeroskopi sonrası hemen tüp bebek işlemlerine başlanıyor mu yoksa rahmin dinlenmesi mi gerekiyor? Bende hiç bir sorun yok deniliyor rahim filmi de temiz çıktı ama 3 yıldır olmadı bende histeroskopi olmadan tüp bebek yaptirmak istemiyorum ne var ne yoksa orda herşey görünüyor mu?

Merhaba canım inşallah pozitif i görürsün Rabbim dualarını kabul etsin inşallah sana birşey soracağım sen histeroskopiyi nerde yaptırdın ve kaça yaptırdın?

Histeroskopi rahim filmine göre çok daha detaylı bir yöntem. Kamera ile rahim içine bakılıyor. Doktor hiç bir şeyi gozardi etmek istemiyor

Canım pozitif çıkmış çok sevindim maşallah inşallah hayırlsıyla bebeğini kucağına Alırsın nolur bizlere de dua et bizde o haberi verebilelim hayırlısıyla
Etmezmiyim tek tek adınıza ediyorum edicem de asla unutmam bu günleri canım benim inşallah görücez senin de sevinçlerini haberlerini bekliyorum sıra sizde bakalım

Etmezmiyim tek tek adınıza ediyorum edicem de asla unutmam bu günleri canım benim inşallah görücez senin de sevinçlerini haberlerini bekliyorum sıra sizde bakalım
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin gebeliğin

Kızlar bizde yarın gideceğiz Zeki akkuma.Normalde temmuzda başlayacaktık ama karar değiştirdik .Yarında adetimin 2.günü.Rahim filmi var zaten 3 ay öncesinden hormon testlerim de var .Büyük ihtimalle yarın başlayabiliriz ilaçlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…