Onu hiç yapamam önce idrarla kendimi hazırlıyom beybisiOlacak inşallah canım bence kan ver direk
İnşallah kuzuuum dünyanın en mutlu insanı olurumSenin pozitif çıksın sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah güzel haber vereceksin biliyorum
3kere denedim sil baştan hep iğne ilaç ama kilo almadım sadece karin bölgem ilaçlardan ötürü kaldı biraz ne yapsan da gitmiyorBişey sormak istiyorum Tecrübelileretüp bebek öncesi alınan ilaçlar kilo artışı yapıyor mu şuan 56 kiloyum acaba biraz zayıflasam mı diye düşünüyorum
Peki bişey daha sorsam morfoloji tüp benekte etkili mi bi bilginiz var mı3kere denedim sil baştan hep iğne ilaç ama kilo almadım sadece karin bölgem ilaçlardan ötürü kaldı biraz ne yapsan da gitmiyor
Rahim filmi hormon tahlilleri ni yaptirsan işin kolaylasir canım isteniyor çünkü.rabbim kolaylaştırsin inşallahSelam bayanlar bende önümüzdeki ay Zeki beyde tüp bebek yapmak için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bende öğretmenim bu arada size bir kaç sorum olacak rahim filmi çektirmem gerekir mi gitmeden önce ya da başka öneriniz var mı Yardımcı olalım birbirimize hepimiz kader arkadaşıyız umarım hepimiz güzel sonuçlarla burda konuşmaya devam ederiz
Spermin em iyisini seçiyorlar tabiki tüp bebekte ama malesef morfoloji sorunu olup tüp bebeği tutmayan da var zaten tüp bebeğim şansı yüzde 40 50 inşallah sorun olmazPeki bişey daha sorsam morfoloji tüp benekte etkili mi bi bilginiz var mı
Merhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor
Merhaba canım inşallah pozitif i görürsün Rabbim dualarını kabul etsin inşallahPolip için histeroskopi oldum zaten canım nasıl aynı anda derken anlamadım, polip varmış bende meğer o kadar doktor gezdim bir sürü tedavi falan hiçbi doktor görmemişti sağolsun zeki bey çok titiz çalışıyo onu alalım öyle transfer yapalım risk oluşturur dedi, yüksek fiyat verdiler bide başka şehirden gidip geliyodum zaten ondan başka yerde yaptırdım, bişey hissetmiyosun anestezili olduğu için sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu geçti canım o sıra salgın çıktı rahmim de dinlenmiş oldu
Histeroskopi rahim filmine göre çok daha detaylı bir yöntem. Kamera ile rahim içine bakılıyor. Doktor hiç bir şeyi gozardi etmek istemiyorİnşallah hayırlısiyla güzel sonuçlar alirsin canımbenim merak ettiğim bazi sorular var canım histeroskopi sonrası hemen tüp bebek işlemlerine başlanıyor mu yoksa rahmin dinlenmesi mi gerekiyor? Bende hiç bir sorun yok deniliyor rahim filmi de temiz çıktı ama 3 yıldır olmadı bende histeroskopi olmadan tüp bebek yaptirmak istemiyorum ne var ne yoksa orda herşey görünüyor mu?
Merhaba canım inşallah pozitif i görürsün Rabbim dualarını kabul etsin inşallahsana birşey soracağım sen histeroskopiyi nerde yaptırdın ve kaça yaptırdın?
Zeki bey onu yapıyor mu peki histeroskopi nasıl yapılıyor anestezili mi biraz Bilgi verir misinizHisteroskopi rahim filmine göre çok daha detaylı bir yöntem. Kamera ile rahim içine bakılıyor. Doktor hiç bir şeyi gozardi etmek istemiyor
Zeki bey yapiyo anestezi altındaZeki bey onu yapıyor mu peki histeroskopi nasıl yapılıyor anestezili mi biraz Bilgi verir misiniz
Canım pozitif çıkmış çok sevindim maşallahİnşallah kuzuuum dünyanın en mutlu insanı olurum
Etmezmiyim tek tek adınıza ediyorum edicem de asla unutmam bu günleri canım benim inşallah görücez senin de sevinçlerini haberlerini bekliyorum sıra sizde bakalımCanım pozitif çıkmış çok sevindim maşallahinşallah hayırlsıyla bebeğini kucağına Alırsın nolur bizlere de dua et bizde o haberi verebilelim hayırlısıyla
Hadi bakalım biz de buraya teker teker yazarız inşallahEtmezmiyim tek tek adınıza ediyorum edicem de asla unutmam bu günleri canım benim inşallah görücez senin de sevinçlerini haberlerini bekliyorum sıra sizde bakalım
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin gebeliğinEtmezmiyim tek tek adınıza ediyorum edicem de asla unutmam bu günleri canım benim inşallah görücez senin de sevinçlerini haberlerini bekliyorum sıra sizde bakalım
Amin canım hepimizin inşallahÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin gebeliğin
Çünkü o sevindim canım hayirli olsunAmin canım hepimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?