Polip için histeroskopi oldum zaten canım nasıl aynı anda derken anlamadım, polip varmış bende meğer o kadar doktor gezdim bir sürü tedavi falan hiçbi doktor görmemişti sağolsun zeki bey çok titiz çalışıyo onu alalım öyle transfer yapalım risk oluşturur dedi, yüksek fiyat verdiler bide başka şehirden gidip geliyodum zaten ondan başka yerde yaptırdım, bişey hissetmiyosun anestezili olduğu için sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu geçti canım o sıra salgın çıktı rahmim de dinlenmiş olduEvet ya ilk kez oldu polip çok şaşırdım. Bı 10 güne yapacam dedi Zeki bey adet olduktan sonra. Nasıl geçti seninki? Polip ve histeroskopi zor mu aynı anda?
Bize de 2800 TL dendi. Demek ki aynı aşamalardan geçiyoruzPolip için histeroskopi oldum zaten canım nasıl aynı anda derken anlamadım, polip varmış bende meğer o kadar doktor gezdim bir sürü tedavi falan hiçbi doktor görmemişti sağolsun zeki bey çok titiz çalışıyo onu alalım öyle transfer yapalım risk oluşturur dedi, yüksek fiyat verdiler bide başka şehirden gidip geliyodum zaten ondan başka yerde yaptırdım, bişey hissetmiyosun anestezili olduğu için sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu geçti canım o sıra salgın çıktı rahmim de dinlenmiş oldu
Aynen canım senin kaç yum oldu kaç embriyo olduBize de 2800 TL dendi. Demek ki aynı aşamalardan geçiyoruz
Pazartesi arayacaklar net bilgi içinAynen canım senin kaç yum oldu kaç embriyo oldu
Hadi hayırlısı canım bir sürü bebişin olur kaliteli kaliteni inşPazartesi arayacaklar net bilgi için
İnşallah canım hepimizinHadi hayırlısı canım bir sürü bebişin olur kaliteli kaliteni inş
Şuan test yapsın belliSelam kızlar Zeki Akkum hastasıyım transferimin 8.günündeyim, 5.gün embriyomuz, beklemedeyim inşallah benimle kalır bebeğim dua ediiiin
Kız demeee zaten zor duruyorum sabahın bu saati kalktımŞuan test yapsın belli
Ayy çok heyecanlı , ben senin yerine heyecanlandım şu anKız demeee zaten zor duruyorum sabahın bu saati kalktım
Test alcam bugün ama yarın sabah yapcam çünkü çok su içen biriyim ilk idrarı da yaptım ondan sabaha doğru sonuç olur bakalım bugğn en uzun gün olcak benim içinAyy çok heyecanlı , ben senin yerine heyecanlandım şu an
Hayırlısı olsun canım , içimde bir his var senin pozitif çıkacak inşallahTest alcam bugün ama yarın sabah yapcam çünkü çok su içen biriyim ilk idrarı da yaptım ondan sabaha doğru sonuç olur bakalım bugğn en uzun gün olcak benim için
Valla iyi dayanıyorsunKız demeee zaten zor duruyorum sabahın bu saati kalktım
Senin 5.gün embriyosu ilk idrarla yapmasan bile çıkarTest alcam bugün ama yarın sabah yapcam çünkü çok su içen biriyim ilk idrarı da yaptım ondan sabaha doğru sonuç olur bakalım bugğn en uzun gün olcak benim için
Korkumdan bakamıyorumki şuan hala benimleya o bile yetiyo kız test aldım yarın cesaretimi toplayabilirsem bakcamSenin 5.gün embriyosu ilk idrarla yapmasan bile çıkar
Canım benim inşallah hayırlsıyla pozitif olur bize de umut olursunKorkumdan bakamıyorumki şuan hala benimleya o bile yetiyo kız test aldım yarın cesaretimi toplayabilirsem bakcam
Amin canım hayırlısıyla hepberaber görelim pozitifleriCanım benim inşallah hayırlsıyla pozitif olur bize de umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?