Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Benim daha belli değil ama bende istemiyordum tedavi öncesi hemen olsun bitsin ama iğneler git gel muayene sanki yordu beni daha sağlıklı olcaksa ben hayır demem
Tabi canım daha iyi olacaksa orası ayrı ama hiç bir sebep yoksa boşyere beklemek istemiyorum açıkçası

Selam kızlar Zeki Akkum hastasıyım transferimin 8.günündeyim, 5.gün embriyomuz, beklemedeyim inşallah benimle kalır bebeğim dua ediiiin

Selam kızlar Zeki Akkum hastasıyım transferimin 8.günündeyim, 5.gün embriyomuz, beklemedeyim inşallah benimle kalır bebeğim dua ediiiin
İnşallah canım ya bu süreçten geçen herkes olumlu sonuç alsın tek duam o 8.gun az kalmış hadi bakalım güzel haberler ver

Merhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor
Bende histeroskopi oldum canım polip var sende de

Ya ben hiç rahim dinlendirme istemiyorum da bakalım ne olacak
Canm aslında süreç yoruyor kullanılan ilaçlar git gel ben de hemen olsun istiyordum ama dinlenmek daha iyi emin ol
Yaaa en heyecanlı kısmındasın canm test yaptın mı hiç
Merhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor
Hakkında hayırlısı insallahh histereskopi neden yapılacak

Yapmadım canım direniyorum daha korkumdan, çünkü yıkılırım

Polip var bir de rahîm duvarı kalın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…