Teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur benim ilk deneme daha önce bı asilamam var çikolata kisti varHayırlı olsun canm tedavi. Senin kaçıncı deneme sorun ne
Ya ben hiç rahim dinlendirme istemiyorum da bakalım ne olacakHer iki denemede de yaptı canm
Benim daha belli değil ama bende istemiyordum tedavi öncesi hemen olsun bitsin ama iğneler git gel muayene sanki yordu beni daha sağlıklı olcaksa ben hayır dememYa ben hiç rahim dinlendirme istemiyorum da bakalım ne olacak
Tabi canım daha iyi olacaksa orası ayrı ama hiç bir sebep yoksa boşyere beklemek istemiyorum açıkçasıBenim daha belli değil ama bende istemiyordum tedavi öncesi hemen olsun bitsin ama iğneler git gel muayene sanki yordu beni daha sağlıklı olcaksa ben hayır demem
İnşallah canım ya bu süreçten geçen herkes olumlu sonuç alsın tek duam oSelam kızlar Zeki Akkum hastasıyım transferimin 8.günündeyim, 5.gün embriyomuz, beklemedeyim inşallah benimle kalır bebeğim dua ediiiin
Bende histeroskopi oldum canım polip var sende deMerhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor
Amin inşallah çok isterim herkese umut olur inşallahİnşallah canım ya bu süreçten geçen herkes olumlu sonuç alsın tek duam o ☺8.gun az kalmış hadi bakalım güzel haberler ver
Canm aslında süreç yoruyor kullanılan ilaçlar git gel ben de hemen olsun istiyordum ama dinlenmek daha iyi emin olYa ben hiç rahim dinlendirme istemiyorum da bakalım ne olacak
Yaaa en heyecanlı kısmındasın canm test yaptın mı hiçSelam kızlar Zeki Akkum hastasıyım transferimin 8.günündeyim, 5.gün embriyomuz, beklemedeyim inşallah benimle kalır bebeğim dua ediiiin
Hakkında hayırlısı insallahh histereskopi neden yapılacakMerhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor
Ne zaman yapıldı benimde ptesi yapilcak zor mu sonrası falan nasıl geçiyorMerhaba arkadaşlar, bn de zeki bey de tedavi oluyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı. Dondurulmuş embriyo olacak. Bir de histeroskopi yapacak doktor
Yapmadım canım direniyorum daha korkumdan, çünkü yıkılırımCanm aslında süreç yoruyor kullanılan ilaçlar git gel ben de hemen olsun istiyordum ama dinlenmek daha iyi emin ol
Yaaa en heyecanlı kısmındasın canm test yaptın mı hiç
Hakkında hayırlısı insallahh histereskopi neden yapılacak
Hımmm haklısın canmm. 12 gün mutlu haberi alırsın insallahhhYapmadım canım direniyorum daha korkumdan, çünkü yıkılırım
Adını ilk defa duydumKizlar neval yaman da tedavi goren oldu mu hic
Evet ya ilk kez oldu polip çok şaşırdım. Bı 10 güne yapacam dedi Zeki bey adet olduktan sonra. Nasıl geçti seninki? Polip ve histeroskopi zor mu aynı anda?Bende histeroskopi oldum canım polip var sende de
Bnm dün oldu. Zor değil sadece sonrasında biraz âdet ağrısı gibi ağrılar oluyorNe zaman yapıldı benimde ptesi yapilcak zor mu sonrası falan nasıl geçiyor
Polip var bir de rahîm duvarı kalın dediCanm aslında süreç yoruyor kullanılan ilaçlar git gel ben de hemen olsun istiyordum ama dinlenmek daha iyi emin ol
Yaaa en heyecanlı kısmındasın canm test yaptın mı hiç
Hakkında hayırlısı insallahh histereskopi neden yapılacak
Ben de histereskopi yaptırmıştım polip almıştı sonrasında biraz ağrı olmuştu yarım saat sonra o da geçmiştiPolip var bir de rahîm duvarı kalın dedi
İnşallah amin, dilediğinizin kat katını versin size de AllahHımmm haklısın canmm. 12 gün mutlu haberi alırsın insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?