• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Teşekkür ederim ancak Zeki Hoca'ya gitmeyi düşünüyoruz o nedenle sormuştum,Bahçeci yapılıyor diyor ama bizzat Diyarbakır'da yaptıran oldu mu bilmiyorum, Bahçeci'nin İstanbul/Ankara'daki merkezleri gibi profesyonel mi acaba Diyarbakır'daki merkezleri de?

Günü birlik gidip geldim canm. Yani zaten çok gidilmiyor. Benmki biraz uzun sürdü. İki ay kist vardı onun için gidip geldik. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapıldı. Çalıştığım halde çok da zorlanmadım. Bahçeci gerçekten iyi. Zeki akkuma da güveniyorum.
iyi günler canım yazali bayağı olmuş ama merak ettim bahçeci de histeroskopi fiyatı ne kadardi o zaman?

Zeki hocada tedaviye başlayan var mı? Nasipse haziran sonu insallahh başlayacammm

6 denemede Zeki akkumda mı oldu ? Tutmaması için herhangi bir sebep gösteriyorlar mı?
İlk 3 deneme şanlıurfada üçü de negatif oldu. 4.deneme zeki Akkum pozitif oldu ama 6 haftalıkken düştü. Sebebi bilinmiyor. 5. deneme de Zeki Akkum negatif oldu. Bu zeki hoca da 3. deneme olacak yani. Öğretmen misin

İlk 3 deneme şanlıurfada üçü de negatif oldu. 4.deneme zeki Akkum pozitif oldu ama 6 haftalıkken düştü. Sebebi bilinmiyor. 5. deneme de Zeki Akkum negatif oldu. Bu zeki hoca da 3. deneme olacak yani. Öğretmen misin
Evet canım Diyarbakır da öğretmenim.İnşallah bu sefer tutar , dualarım seninle

Back