Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım öneri üzerine değil de bütün tedavileri uyguladık bi 1 senede hiçbiri olmadı mecbur tüpe kaldık zamana da bırakabilirdik aslında bir sorunumuz yok kistim dışında ama beklemek istemedikÇok iyi çıkmış benimkine göre sana tüp bebek ki önerdiler bu amh la
iyi günler canım yazali bayağı olmuş ama merak ettim bahçeci de histeroskopi fiyatı ne kadardi o zaman?Günü birlik gidip geldim canm. Yani zaten çok gidilmiyor. Benmki biraz uzun sürdü. İki ay kist vardı onun için gidip geldik. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapıldı. Çalıştığım halde çok da zorlanmadım. Bahçeci gerçekten iyi. Zeki akkuma da güveniyorum.
Dünya doğum hastanesinde yapılmıştı inan tam olarak hatırlamıyorum ama sanki bin küsürdüiyi günler canım yazali bayağı olmuş ama merak ettim bahçeci de histeroskopi fiyatı ne kadardi o zaman?
Anladım canım teşekkür ederim.Dünya doğum hastanesinde yapılmıştı inan tam olarak hatırlamıyorum ama sanki bin küsürdü
Rica ederim canm rabbim şifa versinAnladım canım teşekkür ederim.
Amin canım sağolasınRica ederim canm rabbim şifa versin
Hayırlı sonuçlar alırız insalalhh canm. Kaçıncı deneme seninBende Temmuz adetimle başlayacağım inşallah
Amin canım ilk olacak .Perşembe ilk randevumuz var .Sonrasında Temmuz adetimle başlayacağım inşallah .Eşimden kaynaklı benim sorun .Sizin sorun neydi ?Hayırlı sonuçlar alırız insalalhh canm. Kaçıncı deneme senin
Benm 6. deneme olacak canm. Amh 0,14 tüplerimin ikisi de kapalıAmin canım ilk olacak .Perşembe ilk randevumuz var .Sonrasında Temmuz adetimle başlayacağım inşallah .Eşimden kaynaklı benim sorun .Sizin sorun neydi ?
6 denemede Zeki akkumda mı oldu ? Tutmaması için herhangi bir sebep gösteriyorlar mı?Benm 6. deneme olacak canm. Amh 0,14 tüplerimin ikisi de kapalı
İlk 3 deneme şanlıurfada üçü de negatif oldu. 4.deneme zeki Akkum pozitif oldu ama 6 haftalıkken düştü. Sebebi bilinmiyor. 5. deneme de Zeki Akkum negatif oldu. Bu zeki hoca da 3. deneme olacak yani. Öğretmen misin6 denemede Zeki akkumda mı oldu ? Tutmaması için herhangi bir sebep gösteriyorlar mı?
Evet canım Diyarbakır da öğretmenim.İnşallah bu sefer tutar , dualarım seninleİlk 3 deneme şanlıurfada üçü de negatif oldu. 4.deneme zeki Akkum pozitif oldu ama 6 haftalıkken düştü. Sebebi bilinmiyor. 5. deneme de Zeki Akkum negatif oldu. Bu zeki hoca da 3. deneme olacak yani. Öğretmen misin
Ayyyy insallahh canm. Ben de urfada öğretmenim okullar tatilden değerlendirelim dedik bakalım artık kısmetEvet canım Diyarbakır da öğretmenim.İnşallah bu sefer tutar , dualarım seninle
Bende öyle düşünüyorum canım.Tatilde rahat rahat tedavimi olayım diye.Zeki Bey rahim dinlendirme yaptı mı sana ?Ayyyy insallahh canm. Ben de urfada öğretmenim okullar tatilden değerlendirelim dedik bakalım artık kısmet
Ben de tedavi sürecindeyin zeki akkumda pazartesi yumurtalar toplancak ay bende öğretmenim Mardin de sizi görünce yazmak istedimAyyyy insallahh canm. Ben de urfada öğretmenim okullar tatilden değerlendirelim dedik bakalım artık kısmet
Her iki denemede de yaptı canmBende öyle düşünüyorum canım.Tatilde rahat rahat tedavimi olayım diye.Zeki Bey rahim dinlendirme yaptı mı sana ?
Hayırlı olsun canm tedavi. Senin kaçıncı deneme sorun neBen de tedavi sürecindeyin zeki akkumda pazartesi yumurtalar toplancak ay bende öğretmenim Mardin de sizi görünce yazmak istedim