• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Selam hanımlar. Bende Ekim ortası bat ile başlıcam. dondurulmuş tek embriyo var. Nisan 2017 tedavi görmüştüm. Bir Oğlum oldu. 2 yaşına basacak ekimde . Kardeş istiyoruz.

Benim. Gibi olan. Var mı çok. Sure gectigiiicn acaba diyorum
Merhaba tedavinizi Zeki beyde mi oldunuz
Bende yarın için randevu aldım . Başka ilden gideceğim zor olacak benim için . Toplanda kaç kez gidip geliyoruz bu süreçte .

Merhaba tedavinizi Zeki beyde mi oldunuz
Bende yarın için randevu aldım . Başka ilden gideceğim zor olacak benim için . Toplanda kaç kez gidip geliyoruz bu süreçte .

Hayırlı olsun tedavin. Evet bende şehir dışından gidip geldim özelikle belirtirseniz yardımcı olacaklardır. Ona göre çok çağırma olmaz. 1.de adetin 3. Günü gittim tedavim başlandı. 2. Gidişim kontrol. 3. gidişim de kontrol 4.de yumurta toplama oldu. 1 ay donduruldu. Bi sonraki ay adetin 13. Günü tekrar kontrole gittim ve transfer tarihim belli oldu (adetin 18.Günü) yani toplamda 6defa gittim.
Zeki beyde 2.tedavim dondurulmuş ile oldu sadece adetin 13.günü gittim ve transfer tarihi verildi bana..
Çok şükür tekrar hamileyim darısı sana

Hayırlı olsun tedavin. Evet bende şehir dışından gidip geldim özelikle belirtirseniz yardımcı olacaklardır. Ona göre çok çağırma olmaz. 1.de adetin 3. Günü gittim tedavim başlandı. 2. Gidişim kontrol. 3. gidişim de kontrol 4.de yumurta toplama oldu. 1 ay donduruldu. Bi sonraki ay adetin 13. Günü tekrar kontrole gittim ve transfer tarihim belli oldu (adetin 18.Günü) yani toplamda 6defa gittim.
Zeki beyde 2.tedavim dondurulmuş ile oldu sadece adetin 13.günü gittim ve transfer tarihi verildi bana..

Çok teşekkür ederim cevabınız için. bende her gün nasıl giderim die kara kara düşünüyordum. umarım Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder bu mutluluğu yine, yeniden. ❤️ Allah gebeliğinizi tamamına erdirsin, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Bugün muayene oldum Zeki hocada. Tüp bebeğe gerek görmedi doğal yolla hamile kalabilirsin dedi. Ben pgt için gelmiştim aslında ama onu hiçbir hastaya tavsiye etmiyormuş

Merhaba hayırlı olsun kazasız belasız doğurun inşallah 2. Tedaviyle mi hamile kaldınız sorununuz neydi ve toplam tedavi ücretiniz ilaçlarla ne kadar tuttu kusura bakmayın çok soru sordum

Merhaba hayırlı olsun kazasız belasız doğurun inşallah 2. Tedaviyle mi hamile kaldınız sorununuz neydi ve toplam tedavi ücretiniz ilaçlarla ne kadar tuttu kusura bakmayın çok soru sordum

Zeki beyde 2017 ilk tedavimi gördüm bir oğlum oldu. Ondan kalan dondurulmuş ile 2019 Kasım da transfer oldu şükür tekrar hamileyim. Erkek infertilitesi bizim sorun cnm. Darısı inşallah bekleyen herkese. Fiyatlar değişiyor cnm dondurma ücreti ayrı mesela. Evet fiyatlar yüksek ama doktor güvenilir samimi. Daha önce ankarada 2 farklı yerde denemiştim biri ultra lüks ama doktordan hiç Memnun kalmadım. Diğeri kötü hastane Ama doktor çok iyidi. Diyarbakıra yakın bir şehire taşıdığım icin bahceciyi tercih ettim.

Zeki beyde 2017 ilk tedavimi gördüm bir oğlum oldu. Ondan kalan dondurulmuş ile 2019 Kasım da transfer oldu şükür tekrar hamileyim. Erkek infertilitesi bizim sorun cnm. Darısı inşallah bekleyen herkese. Fiyatlar değişiyor cnm dondurma ücreti ayrı mesela. Evet fiyatlar yüksek ama doktor güvenilir samimi. Daha önce ankarada 2 farklı yerde denemiştim biri ultra lüks ama doktordan hiç Memnun kalmadım. Diğeri kötü hastane Ama doktor çok iyidi. Diyarbakıra yakın bir şehire taşıdığım icin bahceciyi tercih ettim.
cevapladığın için teşekkür ederim bizim morfoloji sıkıntımız var çok korkuyorum tüp te olmazsa die bi olumsuz aşılama var

cevapladığın için teşekkür ederim bizim morfoloji sıkıntımız var çok korkuyorum tüp te olmazsa die bi olumsuz aşılama var

Öyle deme en azından deneme şansınız var şükür. Nasip kısmet.
Benim ilk tedvaim hiç tutmadı 2.tutu 20 haftalık bebeğim ölü doğdu. 3.tedavim de oğlum 28 haftalık prematüre doğdu 70 gün küvezde kaldı 2 ameliyat geçirdi. Şimdi tekrar hamileyim tüp bebek şükür. Evet bazen geçmis beni çok korkutuyor ama nasibi varsa Rabbim kolaylaştırsin diyorum..

Öyle deme en azından deneme şansınız var şükür. Nasip kısmet.
Benim ilk tedvaim hiç tutmadı 2.tutu 20 haftalık bebeğim ölü doğdu. 3.tedavim de oğlum 28 haftalık prematüre doğdu 70 gün küvezde kaldı 2 ameliyat geçirdi. Şimdi tekrar hamileyim tüp bebek şükür. Evet bazen geçmis beni çok korkutuyor ama nasibi varsa Rabbim kolaylaştırsin diyorum..
Amin zeki beye gittiğinizde hangi testlerinizi götürmüştünüz

Amin zeki beye gittiğinizde hangi testlerinizi götürmüştünüz

Bizim daha önce 2 denememiz olduğu için kabarık dosya vardı ama neler vardı hatırlamıyorum. Kaybettiğim bebeğimin raporu, otopsi sonucu bile vardı içinde.

Canım tüp bebek ve dondurma ücreti ne kadar bide sizin sorun azosperm falan mıydı yoksa morfoloji mi sıkıntıydı

Canım tüp bebek ve dondurma ücreti ne kadar bide sizin sorun azosperm falan mıydı yoksa morfoloji mi sıkıntıydı

Ücretler değişiyor cnm. En iyisi merkezden bilgi almak. Sperm sayımız sadece 1mil. DNA hasarı % 48di. Erkek infertilitesi sorunu vardı.

Mrb arkadaşlar lütfen banada yardımcı olursanız sevinirim bir buçuk yıldır evliyim ve çocuk istyrz eşimle yalnız ilk gottigim doktor çift rahim olduğunu söyledi ve kanalariminda açıldığını belirti kanalarim kapaliydi çünkü ikinci doktara gittim kendisi bana çift rahim değil kalp şeklinde rahim dedi ve perde var dedi daha sonrada bir kanalım açık diğer kanalım kapalı dedi benimle birlikte bu sorunda olanlar varsa yardımcı olursanız seviririm

Kızlar amh değerim 2.85 çıktı nasıl sizce

Back