Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Haklısın yani yaşamış biri olarak ama ben yaşım genç hem daha 2 yıl oldu evleneli o yüzden acelemi ediyorum diye düşünüyorum arada tüp bebek için zaten şuanda çok erken denemekte fayda var aşılamayla hamile kalan çok bi ihtimal bilemiyorum ya kafam çok karışık hayırlı olsun bu arada Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sen ne kadar süre bekledin sorun neydi ?

Bnde 29 yaşındayım bi kimyasal bi 8 haftalık kalp atışı durması sebbeiyle düşük birde dıl gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı çok şükür.bizim sebepsiz interfelite.yani görünürde hiç bir sorun yok. 4. Yılımız bu daha fazla beklemek istemedik.

Sebebsiz evet ama enazından sen hamile kalmışsın daha önce kendiliğinden bende oda yok malesef nasipten öteye yer yok herşey vaktini bekliyo hakkımızda hayırlı çok sağol cvplar için hakkını helal et canım

Sizin sebep neydi acaba tüp bebekte? Bir de amh değerinizi olctuler mi? Kaç çıktı? Biz de ongorusme için gideceğiz. Çok acemiyiz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende haftaya zeki beye ön görüşmeye gideceğiö bir öneriniz varmı bana

Bende haftaya gideceğim inşalalh bahçeciye görüşmek için hayırlısı olur inşallah

Bende haftaya zeki beye ön görüşmeye gideceğiö bir öneriniz varmı bana
Merhaba sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz ney acaba bende haftaya gideceğim ön görüşmeye Diyarbakır bahçeciye ama telefonda eşim görüşmüştü zeki beyle özel görüşmek için 700 lira civarı birşey demişler muayene dahil herhalde size öyle birşey söylendi mi

Ben bir iki ay önce telde bilgi aldığımda 450 falan dediler canım, yarın bidaha arıcam sorarım tekrar o fiyat çok saçmaymış ya neden öyle dedilerki, benim çikolata kistim var 1 seneyi geçti çocuğumuz olmadı beklemek istemedik tüpe karar verdik bu sırada bi sürü şey denendi olmadı psikolojik olarak çok yıprandım

canım zeki beyin görüşmesi ücretsiz muayeneside 700 tl değil ya bi yanlışın olmasın

canım zeki beyin görüşmesi ücretsiz muayeneside 700 tl değil ya bi yanlışın olmasın
Canım bilmiyorum ki eşime öyle söylemişler yanlış anlamış da olabilir bilmiyorum tekrar aramak gerekir Zeki beyle özel görüşmek için öyle demişler

Benimde eş kaynaklı problemim var canım eşime öyle söylemişler ee ücreti belki yanlış anlamıştır

Aynen canım ama biz bi kaç ay sonra başlayacağız eşimin genetik sonuçlarını beklememiz gerekiyor benden de rahim filmi isterler mi acaba hiç bilmiyorum
İsterler tabi canım tüplere bakarlar

O zaman onu da çektirmemiz gerekecek ben çok sabırsızlanıyorum bi an önce başlayalım diye ama tüp bebekte garanti değil ki
Öyle tabi ama napalım en yüksek ihtimal bu denicez artık, şimdi randevu aldım bende 500 tlymiş muayene çok değilmi ya sihirlimi elleri anlamıyorumki alt tarafı muayene tedavi değilki bu, keşke daha normal fiyatlar olsaydı özele gidiyodum öncesinde taş çatlasın 150 alan vardı, bi doktorum aşırı iyi mesela 70 alıyo onlar ne doktor değilmi yani anlamıyorum

Geçen yıl için 400 diyorlardı 500 olmuş herlade muayene ücreti bu kadarsa toplam ne kader tutar hiç bilemiyorum Aynen 500 çok pahalı bi kere muayene ücreti alıyorlar heralde ama yine de çok fazla yapacağı şey aynı zaten vajinal ultrason

Yani gerçi bi seferlik allahtan, şimdiden heyecanlandım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…