- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Haklısın yani yaşamış biri olarak ama ben yaşım genç hem daha 2 yıl oldu evleneli o yüzden acelemi ediyorum diye düşünüyorum arada tüp bebek için zaten şuanda çok erken denemekte fayda var aşılamayla hamile kalan çok bi ihtimal bilemiyorum ya kafam çok karışıkCanım bana sorarsan boşa geçirilen zaman aşılama.bende sebepsiz interfelite sorunu vardı daha önce de yaşadğım kayıplar vardı beklemk istemedik doktrmn ısrarıyla aşılama denedik ama olumlu sonuç alamadm.snra hiç vakit kaybetmedn tüp bebek denedik zeki beyde çok şükür şuan hamileyim ilk denemede.birde tutma ihtimali%15-20 diyorlar çok az.ona vereceğim parayı tüp bebeğe vermek daha mantıklı geliyor.
Bnde 29 yaşındayım bi kimyasal bi 8 haftalık kalp atışı durması sebbeiyle düşük birde dıl gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı çok şükür.bizim sebepsiz interfelite.yani görünürde hiç bir sorun yok. 4. Yılımız bu daha fazla beklemek istemedik.Haklısın yani yaşamış biri olarak ama ben yaşım genç hem daha 2 yıl oldu evleneli o yüzden acelemi ediyorum diye düşünüyorum arada tüp bebek için zaten şuanda çok erken denemekte fayda var aşılamayla hamile kalan çok bi ihtimal bilemiyorum ya kafam çok karışıkhayırlı olsun bu arada Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sen ne kadar süre bekledin sorun neydi ?
Sebebsiz evet ama enazından sen hamile kalmışsın daha önce kendiliğinden bende oda yok malesefBnde 29 yaşındayım bi kimyasal bi 8 haftalık kalp atışı durması sebbeiyle düşük birde dıl gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı çok şükür.bizim sebepsiz interfelite.yani görünürde hiç bir sorun yok. 4. Yılımız bu daha fazla beklemek istemedik.
Ben onları Allaha havale ettim doktor zaten konuşmamak için kağıda yazar yazar gönderir hepsi ayrı teraneAaaa çok ilginç gerçekten dna hasari yok 8 hücreli imha edilme sebebi ne peşine düşseydi iz keske
Merhaba sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz ney acaba bende haftaya gideceğim ön görüşmeye Diyarbakır bahçeciye ama telefonda eşim görüşmüştü zeki beyle özel görüşmek için 700 lira civarı birşey demişler muayene dahil herhalde size öyle birşey söylendi miBende haftaya zeki beye ön görüşmeye gideceğiö bir öneriniz varmı bana
Ben bir iki ay önce telde bilgi aldığımda 450 falan dediler canım, yarın bidaha arıcam sorarım tekrar o fiyat çok saçmaymış ya neden öyle dedilerki, benim çikolata kistim var 1 seneyi geçti çocuğumuz olmadı beklemek istemedik tüpe karar verdik bu sırada bi sürü şey denendi olmadı psikolojik olarak çok yıprandımMerhaba sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz ney acaba bende haftaya gideceğim ön görüşmeye Diyarbakır bahçeciye ama telefonda eşim görüşmüştü zeki beyle özel görüşmek için 700 lira civarı birşey demişler muayene dahil herhalde size öyle birşey söylendi mi
Canım bilmiyorum ki eşime öyle söylemişler yanlış anlamış da olabilir bilmiyorum tekrar aramak gerekir Zeki beyle özel görüşmek için öyle demişlercanım zeki beyin görüşmesi ücretsiz muayeneside 700 tl değil ya bi yanlışın olmasın
Benimde eş kaynaklı problemim var canım eşime öyle söylemişler ee ücreti belki yanlış anlamıştırBen bir iki ay önce telde bilgi aldığımda 450 falan dediler canım, yarın bidaha arıcam sorarım tekrar o fiyat çok saçmaymış ya neden öyle dedilerki, benim çikolata kistim var 1 seneyi geçti çocuğumuz olmadı beklemek istemedik tüpe karar verdik bu sırada bi sürü şey denendi olmadı psikolojik olarak çok yıprandım
Aynen canım, sizin de ilk mi olacakBenimde eş kaynaklı problemim var canım eşime öyle söylemişler ee ücreti belki yanlış anlamıştır
Aynen canım ama biz bi kaç ay sonra başlayacağız eşimin genetik sonuçlarını beklememiz gerekiyor benden de rahim filmi isterler mi acaba hiç bilmiyorumAynen canım, sizin de ilk mi olacak
İsterler tabi canım tüplere bakarlarAynen canım ama biz bi kaç ay sonra başlayacağız eşimin genetik sonuçlarını beklememiz gerekiyor benden de rahim filmi isterler mi acaba hiç bilmiyorum
O zaman onu da çektirmemiz gerekecek ben çok sabırsızlanıyorum bi an önce başlayalım diye ama tüp bebekte garanti değil kiİsterler tabi canım tüplere bakarlar
Öyle tabi ama napalım en yüksek ihtimal bu denicez artık, şimdi randevu aldım bende 500 tlymiş muayene çok değilmi ya sihirlimi elleri anlamıyorumki alt tarafı muayene tedavi değilki bu, keşke daha normal fiyatlar olsaydı özele gidiyodum öncesinde taş çatlasın 150 alan vardı, bi doktorum aşırı iyi mesela 70 alıyo onlar ne doktor değilmi yani anlamıyorumO zaman onu da çektirmemiz gerekecek ben çok sabırsızlanıyorum bi an önce başlayalım diye ama tüp bebekte garanti değil ki
Geçen yıl için 400 diyorlardı 500 olmuş herlade muayene ücreti bu kadarsa toplam ne kader tutar hiç bilemiyorumÖyle tabi ama napalım en yüksek ihtimal bu denicez artık, şimdi randevu aldım bende 500 tlymiş muayene çok değilmi ya sihirlimi elleri anlamıyorumki alt tarafı muayene tedavi değilki bu, keşke daha normal fiyatlar olsaydı özele gidiyodum öncesinde taş çatlasın 150 alan vardı, bi doktorum aşırı iyi mesela 70 alıyo onlar ne doktor değilmi yani anlamıyorum
Yani gerçi bi seferlik allahtan, şimdiden heyecanlandım yaGeçen yıl için 400 diyorlardı 500 olmuş herlade muayene ücreti bu kadarsa toplam ne kader tutar hiç bilemiyorumAynen 500 çok pahalı bi kere muayene ücreti alıyorlar heralde ama yine de çok fazla yapacağı şey aynı zaten vajinal ultrason
İnşallah hayırlısı olur da verişlerimiz olur canımYani gerçi bi seferlik allahtan, şimdiden heyecanlandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?