Zaten bi tane ve sağlıklı olması önemli hiç takma kafana inşallah tutunur sana inşallah canımKizlar sadece birtane embriyom var. Cok uzuldum ama bunada sukur tevekkul etmek gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bi tane ve sağlıklı olması önemli hiç takma kafana inşallah tutunur sana inşallah canımKizlar sadece birtane embriyom var. Cok uzuldum ama bunada sukur tevekkul etmek gerek
Esimdede bende de sorun yoktu ama 3 yumurta tek dollendi ve bir tane kaliteli kaldi bu tutunsunda hayirla insallah. Embriyolag spermde sekil bozuklugu vardi dedi ama biz daha once baktirmistik iyiydi yas ilerledikce sorunlar cikmaya basladi belkideOna da şükür canım o tutunur inşallah sana sorun neydi sizde bizim de embriyomuz oluşmuyor da hiç ondan sordum
Sag ol canim insqllah tum bekleyenlerinZaten bi tane ve sağlıklı olması önemli hiç takma kafana inşallah tutunur sana inşallah canım
Bize de öyle demişlerdi ama sorun yok denmişti en başta... bizim de sebepsiz şuanda durumumuz inşallah bir tanesi yeter zaten size tutunur daEsimdede bende de sorun yoktu ama 3 yumurta tek dollendi ve bir tane kaliteli kaldi bu tutunsunda hayirla insallah. Embriyolag spermde sekil bozuklugu vardi dedi ama biz daha once baktirmistik iyiydi yas ilerledikce sorunlar cikmaya basladi belkide
Sizin hic olusmamismiydi. Su an neyapmayi dusunuyosunuz tedaviye basladiniz mi tekrarBize de öyle demişlerdi ama sorun yok denmişti en başta... bizim de sebepsiz şuanda durumumuz inşallah bir tanesi yeter zaten size tutunur da
3. Güne gitti onu da zeki bey ve ekibi bana söylemeden telef ettiler sonra da hiç oluşması aralıkta başka merkezde deneyeceğim tekrar şuan takviye falan kullanıyorumSizin hic olusmamismiydi. Su an neyapmayi dusunuyosunuz tedaviye basladiniz mi tekrar
Umarim her sey senin icin bundan sonra cok guzel ilerler guzel haberlerini burdan aliriz3. Güne gitti onu da zeki bey ve ekibi bana söylemeden telef ettiler sonra da hiç oluşması aralıkta başka merkezde deneyeceğim tekrar şuan takviye falan kullanıyorum
Cnm teyzemler çok bahsederdi iyi oldugu ve bir kaç kişi hamile kalmıştıSlm kızlar Diyarbakır'da zeki akkum da tek gen hastalığı olup pgt yöntemi ile tüp BEBEK yapanlar varmıbana cevap yazabilir mi..başarılı oldumu açıkçası pek güvenemiyorum
Cnm. Ama 3. Gün kaliteli. Olmuyor pek.embriyo umut vaad etmiyordur yani muhakkak Bi sknti vardır bbce niye telef etsinler3. Güne gitti onu da zeki bey ve ekibi bana söylemeden telef ettiler sonra da hiç oluşması aralıkta başka merkezde deneyeceğim tekrar şuan takviye falan kullanıyorum
Neden 3. Gün embriyosu ile hamile kalan milyonlarca insan var eğer tüp bebeğin içindeysen bilirsin canımCnm. Ama 3. Gün kaliteli. Olmuyor pek.embriyo umut vaad etmiyordur yani muhakkak Bi sknti vardır bbce niye telef etsinler
İçindeyim cnm ama onların hücre sayıları filan oluyor ya mesela 3. Gün embriyosu oluyo ama o kalitede olmuyor 3. Gün 8 yada 10 hücreli olması lzm embriyonuz mesela küçük kalanlar oluyo ztn Bi süre sonra gelişimi duruyor onların sana nasıl Bi açıklama yapıldı biomiyrm ama klinikte kndi başarısı reklamı için bile sağlıklı embriyoyu niye telef etsin mantıklı gelmediNeden 3. Gün embriyosu ile hamile kalan milyonlarca insan var eğer tüp bebeğin içindeysen bilirsin canım
Bnm 16 yumurta dan 12 si dollendi ama 4 tanesi 5. Gün kaliteli embriyo olarak kaldı e diğerlerinin hepsi 3. Güne çıkmıştı telef mi ettiler şimdi onları sanmiyrmİçindeyim cnm ama onların hücre sayıları filan oluyor ya mesela 3. Gün embriyosu oluyo ama o kalitede olmuyor 3. Gün 8 yada 10 hücreli olması lzm embriyonuz mesela küçük kalanlar oluyo ztn Bi süre sonra gelişimi duruyor onların sana nasıl Bi açıklama yapıldı biomiyrm ama klinikte kndi başarısı reklamı için bile sağlıklı embriyoyu niye telef etsin mantıklı gelmedi
Muşta pek bi imkan yok bu konuda çoğunlukla il dışına gitmek zorunda kalıyoruz benim de çok canımı sıkıyo bu durum yaaMustan gidiyorum Diyarbakıra çok sorular var kafamda nasil olursa artık
Canım aşılamayı diyarbakırda mi yaptırdınızCanım ben aşılamayı memorial de yaptırmıştım orda rapor çıkartılabiliyodu ama bahçeçide rapor yok.tek ücretini bilmiyorum ya dostinex 74 olması lazımdı ama balık yapı ne kadar dır bilmiyorum bide 5 tane çatlatma iğnesi hepsi 1900.neyse inşallah bu emeklerimizin karşılığını pozitif olarak alırız
Telef ettiler dememin sebebi şu canım embriyo 8 hücreli fragmantasyon yok ee neden transfer etmediniz çok uzatmaya gerek yok kafanız karışmasın bu nasıl bir açıklama tam bir rezaletti benim içinBnm 16 yumurta dan 12 si dollendi ama 4 tanesi 5. Gün kaliteli embriyo olarak kaldı e diğerlerinin hepsi 3. Güne çıkmıştı telef mi ettiler şimdi onları sanmiyrm
Aaaa çok ilginç gerçekten dna hasari yok 8 hücreli imha edilme sebebi ne peşine düşseydi iz keskeTelef ettiler dememin sebebi şu canım embriyo 8 hücreli fragmantasyon yok ee neden transfer etmediniz çok uzatmaya gerek yok kafanız karışmasın bu nasıl bir açıklama tam bir rezaletti benim için
Evet diyarbakırda yaptrdm canmCanım aşılamayı diyarbakırda mi yaptırdınız
Peki olumlu sonuç aldın mi ücret falan biraz yaşadıklarını anlatsan sevinirim bende düşünüyorum daEvet diyarbakırda yaptrdm canm
Canım bana sorarsan boşa geçirilen zaman aşılama.bende sebepsiz interfelite sorunu vardı daha önce de yaşadğım kayıplar vardı beklemk istemedik doktrmn ısrarıyla aşılama denedik ama olumlu sonuç alamadm.snra hiç vakit kaybetmedn tüp bebek denedik zeki beyde çok şükür şuan hamileyim ilk denemede.birde tutma ihtimali%15-20 diyorlar çok az.ona vereceğim parayı tüp bebeğe vermek daha mantıklı geliyor.Peki olumlu sonuç aldın mi ücret falan biraz yaşadıklarını anlatsan sevinirim bende düşünüyorum da