- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
Tesekkur ederim hic bitimizin ayagina tas takilmasin her sey guzel ilerlesin hepimiz icinHayırlı olsun cnm.
Benim de haftaya zeki akkumla ön görüşmem var ocakta başlayabiliriz tedaviye, umutlarım yeniden yeşerdi çok başarılı bir doktor diye duydum, herşey güzel olacak inşallah
Hepberaber inşallah canımHayırlı olsun. Inşallah mutlu sonuçlar alırsın
Ne güzel masallah sevindim sizin neyden dolayı olmuyorduÇok şükür ilk denemede 24 haftalık olduk.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ilk denemede tuttu cok sukur canim 10+0 iz bugunNe durumdasiniz kizlar uzun bi ameliyat enfeksiyon durumundan bayadir giremedim nasilsiniz
Canim zeki beyde yptrdim ilk denememde cok sukur tuttu. Bizde esimde varikosel vrdi ameliyat oldu snra kendiligimden hamile kaldim ama dustu sonra tup bebege karar verdik 8 bin tup bebek 750 rahim dinlendirme 2000 de ilaclar tuttuMerhaba arkadaşlar ben diyarbakırda değilm aslında ama sizden bilgi almak istiyorum tedvileriniz ne kadar tuttu zeki beyden herkez övgüyle söz etmiş ben de araştırmalar yapıyorum inanılmaz fais fiyatlar çıkarıyorlar istanbulda ankarada orda ne kadar tüp bebek fiyatları biraz fiyatlardan ve neden tıp bebek denediginizdeb bahsedermisiniz yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar
Ne kadar güzel Allah anali babalı büyütsün inşallah...çok güzel yazılar okudum burda zeki hocayla ilgili teşekkür ederim canımCanim zeki beyde yptrdim ilk denememde cok sukur tuttu. Bizde esimde varikosel vrdi ameliyat oldu snra kendiligimden hamile kaldim ama dustu sonra tup bebege karar verdik 8 bin tup bebek 750 rahim dinlendirme 2000 de ilaclar tuttu
Amin canim sen basladinmi ?Ne kadar güzel Allah anali babalı büyütsün inşallah...çok güzel yazılar okudum burda zeki hocayla ilgili teşekkür ederim canım
Biz henuz baslamadik ama o kadae cok arastirma yaptım ki anlatamam istanbulda ankarada bursada 20 bini buluyor fiyatlar ve dr çok iyi olsa kilinik ler ilgisiz çok yoğun ve bu fa basarrisizljk getiriyor malesef bende şuan araştırma yapıyorum eşim işi dolayısıyla yurt dışında 4 ay sonra gelcek o amana başlamak istiyoruz ve neresi olur sa akilkmiza neresi yatarsa orada tedavi olmak istiyorum diyarbakir bursa arrik neresi olur sa diye dusunuyorumAmin canim sen basladinmi ?
Sebepsiz interfelite.aslında daha önce hamile kaldım 1kimyasal gebelik 1 8.haftada kalp atışı durması sebebiyle düşük 1 de dış gebelik geçirdim daha fazla beklemek istemedik.çok şükür Rabbim nasip etti.Ne güzel masallah sevindim sizin neyden dolayı olmuyordu
Evet gercekten maddi manevi yipratici bir surec.. insallah rabbim gonlune gore verir canimBiz henuz baslamadik ama o kadae cok arastirma yaptım ki anlatamam istanbulda ankarada bursada 20 bini buluyor fiyatlar ve dr çok iyi olsa kilinik ler ilgisiz çok yoğun ve bu fa basarrisizljk getiriyor malesef bende şuan araştırma yapıyorum eşim işi dolayısıyla yurt dışında 4 ay sonra gelcek o amana başlamak istiyoruz ve neresi olur sa akilkmiza neresi yatarsa orada tedavi olmak istiyorum diyarbakir bursa arrik neresi olur sa diye dusunuyorum
Inşallah canım inşallah tüm isteyenlere versinEvet gercekten maddi manevi yipratici bir surec.. insallah rabbim gonlune gore verir canim
Cok sukur :)))Ilk denemede tuttu cok sukur canim 10+0 iz bugun
Cok sevindimm cok sukur rabbimize :))Çok şükür ilk denemede 24 haftalık olduk.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ona da şükür canım o tutunur inşallah sana sorun neydi sizde bizim de embriyomuz oluşmuyor da hiç ondan sordumKizlar sadece birtane embriyom var. Cok uzuldum ama bunada sukur tevekkul etmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?