Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canm. Ben de yarın gidiyorum kistim erimişse biz de hemen başlayacaz insallaahhhhKızlar bende Ekim'de baslayacagim tüp bebeğe
Allah yardimcimiz olsun kuzum. Bende regli olmayı bekliyorum Ekim başı gibi. Rahim dinlendirme yaparız demisti Zeki bey bir aksilik olmazsa Kasım da transfer olur diye düşünüyorum.emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbimHayırlı olsun canm. Ben de yarın gidiyorum kistim erimişse biz de hemen başlayacaz insallaahhhh
Amin canm. Benim 5.deneme olacak. Siz de sorun ne acaba. Benim amh 0.54. Rahimde yapışıklık varAllah yardimcimiz olsun kuzum. Bende regli olmayı bekliyorum Ekim başı gibi. Rahim dinlendirme yaparız demisti Zeki bey bir aksilik olmazsa Kasım da transfer olur diye düşünüyorum.emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbim
Bende de polikistik over var ayrıca sağ tupum bağlandı hidroselfex nedeniyleAmin canm. Benim 5.deneme olacak. Siz de sorun ne acaba. Benim amh 0.54. Rahimde yapışıklık var
Hsg de her iki tüpüm de kapalı çıktı benim de. Sanırım tüp bebekten başka şansım yokBende de polikistik over var ayrıca sağ tupum bağlandı hidroselfex nedeniyle
Canim laparoskopi onermedimi doktor??Hsg de her iki tüpüm de kapalı çıktı benim de. Sanırım tüp bebekten başka şansım yok
Hayirli olsun canimAllah yardimcimiz olsun kuzum. Bende regli olmayı bekliyorum Ekim başı gibi. Rahim dinlendirme yaparız demisti Zeki bey bir aksilik olmazsa Kasım da transfer olur diye düşünüyorum.emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbim
Yok canm boşuna yaptırma dedi. Yapışıklık da olduğu için tekrar kapanabilir dedi hoca.Canim laparoskopi onermedimi doktor??
Hayırlı olsun canm insallah hayırlısıyla tutunurKizlar benim de 10 gun sonra transferim var zeki beyde dua edin bana
Anladim canim insallah hepimiz bebislerimize kavusuruzHayırlı olsun canm insallah hayırlısıyla tutunur
Dualarımız seninle canım sımsıkı tutunsun inşallah bebisinKizlar benim de 10 gun sonra transferim var zeki beyde dua edin bana
Aminnnn insallah canimDualarımız seninle canım sımsıkı tutunsun inşallah bebisin
Gebeliğin hayırlı olsun Canım tüp bebek için ne kadar ödeme yaptınEmin misiniz derken bahçecide 3. Kez tüp bebek yaptırdım ve merkezi çok iyi biliyorum laparaskobi hsg gibi tüm işlemleri orda yapıyorlar zaten isterseniz hsg yi kendi doktorunuz dünya hastanesine gelip kendi çekiyor
Kuzum ne kadar tuttu aşağı yukarı tedavinAminnnn insallah canim
canım benim dondurulmuşlar vardı onların bakım ücretini ocak ayında ödediğim için ondan ücret almadılar. Sadece transfer parası 3500 ödedim artı ilaçlar ama ilaçları net hatırlamıyorum hala da kullanıyorum bittikçe alıyorumGebeliğin hayırlı olsun Canım tüp bebek için ne kadar ödeme yaptın
Canim 10.300 tuttu ilaclar dahilKuzum ne kadar tuttu aşağı yukarı tedavin
Çok iyi kuzum bana verdikleri kağıtta 15 bine yaklasiyor. Rahim dinlendirme embriyo dondurma falan yapmış mıydınCanim 10.300 tuttu ilaclar dahil
Rahim dinlendirme yaptim canim .. bir hafta sonra transferim var insallah.. sen basladnmi tedaviyeÇok iyi kuzum bana verdikleri kağıtta 15 bine yaklasiyor. Rahim dinlendirme embriyo dondurma falan yapmış mıydın