• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

Selam hanımlar. Bende Ekim ortası bat ile başlıcam. dondurulmuş tek embriyo var. Nisan 2017 tedavi görmüştüm. Bir Oğlum oldu. 2 yaşına basacak ekimde . Kardeş istiyoruz.

Benim. Gibi olan. Var mı çok. Sure gectigiiicn acaba diyorum

Ben zeki bey de tedavi gördüm. Bir oğlumuz oldu Şükür♡. Bir dondurulmuş kardeş de bekliyor.
Darısı bekleyenlere.

Selam hanımlar. Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Kimler benimle Ynı süreci bu zamanda paylaşacak:KK51:o_O

Kendimi etiketledim şükür bu günleri gösterene 💕

Selam hanımlar. Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Kimler benimle Ynı süreci bu zamanda paylaşacak:KK51:o_O

Kendimi etiketledim şükür bu günleri gösterene 💕
Ben de dondorulmuş transferi olacam. Benm daha çocuğum yok maalesef. Adet olmayı bekliyorum. Adet olup estrofeme başlayacam

Back