Yok kuzum Ekim de başlayacağım Allah nasip ederse. İnşallah tuttunsun yavrum sana canım hepimize o güzel duyguyu yaşatsınRahim dinlendirme yaptim canim .. bir hafta sonra transferim var insallah.. sen basladnmi tedaviye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum Ekim de başlayacağım Allah nasip ederse. İnşallah tuttunsun yavrum sana canım hepimize o güzel duyguyu yaşatsınRahim dinlendirme yaptim canim .. bir hafta sonra transferim var insallah.. sen basladnmi tedaviye
Merkezle fiyatı görüşemedik bir türlü bütçe ayarlayacagim için biraz araştırıyorumCanim 10.300 tuttu ilaclar dahil
Amin canim hepimiz o guzel duyguyu yasariz insallah ben zeki beyden memnunum merkezde cok ilgili tavsiye ederim canimYok kuzum Ekim de başlayacağım Allah nasip ederse. İnşallah tuttunsun yavrum sana canım hepimize o güzel duyguyu yaşatsın
Bende yarın başlıyacam zeki akkumda sizde durumlar nedir basladiniz mi umarim hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz
Evet zeki beyde ilk denemem olacak ama bu ay baslimamiyorum yumurtalik kisti olusmus ilac kullanmistim son bi kendiliginden hamile kalirim diye nasip artik kasima kaldiAmin. İlk deneme mi zeki bey de?
Evet zeki beyde ilk denemem olacak ama bu ay baslimamiyorum yumurtalik kisti olusmus ilac kullanmistim son bi kendiliginden hamile kalirim diye nasip artik kasima kaldi
Ben zeki bey de tedavi gördüm. Bir oğlumuz oldu Şükür♡. Bir dondurulmuş kardeş de bekliyor.
Darısı bekleyenlere.
Ben de dondorulmuş transferi olacam. Benm daha çocuğum yok maalesef. Adet olmayı bekliyorum. Adet olup estrofeme başlayacamSelam hanımlar. Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Kimler benimle Ynı süreci bu zamanda paylaşacak
Kendimi etiketledim şükür bu günleri gösterene
Hsg de açamadılar mı tüplerini ? Ben de bugün hsg çektirdim 2 si de kapalıydı biri açıldı.Hsg de her iki tüpüm de kapalı çıktı benim de. Sanırım tüp bebekten başka şansım yok
3 kere hsg çektim canm açılmadıHsg de açamadılar mı tüplerini ? Ben de bugün hsg çektirdim 2 si de kapalıydı biri açıldı.
Sonrasın da hangi işlemi yaptınız ? Laparoskopi ameliyatı oldunuz mu?3 kere hsg çektim canm açılmadı
Zeki hoca önermedi canm ameliyata rağmen açılmama durumu varmışSonrasın da hangi işlemi yaptınız ? Laparoskopi ameliyatı oldunuz mu?
Eeee hangi yolu izlediniz ?Zeki hoca önermedi canm ameliyata rağmen açılmama durumu varmış
Tüp bebek yaptım canm bugün 5. Gün beklemedeyimEeee hangi yolu izlediniz ?
Evet zeki beyde ilk denemem olacak ama bu ay baslimamiyorum yumurtalik kisti olusmus ilac kullanmistim son bi kendiliginden hamile kalirim diye nasip artik kasima kaldi
Evet basladim bugun 3.ignemi olacam hayirlisiylaMrb. Tedaviye başladınız mı acaba merak ettim
Evet basladim bugun 3.ignemi olacam hayirlisiyla