Saol canim kendi adima tesekkur ederim iğne surecim bitti bendede kalan igneler var ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim cunki bu ilaclar sogukta durmasi gerek uzun omurlu degil iadede edilemiyor ilaca ihtiyaci olan mesaj atabilirMerhaba elimde tedavimden kalma cetrotide ve merional var uygun fiyata verebilirim
Benimde carsamba opu dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum insallah buranın ilk hamisi sen olursun sonra darisi basimiza deriz teyzeleri olarakEVet canım bzim hepatitlerin sonucu bayram sonrasına kaldı sıkıntı olmaz inşallah.bugün kontrole gttim zeki beye yumurtalar güzel büyümüş dedi salı toplama yapılacak ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için dondurulmuş transfer olacak.inşallah hayırlısı olur
Merhaba igneleri vermediyseniz ben alabilirim.Saol canim kendi adima tesekkur ederim iğne surecim bitti bendede kalan igneler var ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim cunki bu ilaclar sogukta durmasi gerek uzun omurlu degil iadede edilemiyor ilaca ihtiyaci olan mesaj atabilir
Deryacim o ilaclar hicbir isine yaramayacak ihtiyacı olan birine vermen daha hayirli olmazmi nacizane fikrim affina siginarakMerhaba elimde tedavimden kalma cetrotide ve merional var uygun fiyata verebilirim
Merhaba canim 1 tane cetrotide var sana nasil ulastirabilirim baska bir arkadas mesaj atti merionalde vardi ona verdim isine yarayacaksa seve seve veririm canimMerhaba igneleri vermediyseniz ben alabilirim.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.şuan hastane odasından yazıyorum çok şükür yumurta toplama işlemi bitti 15 tane toplanmış.bundan sonrasıda güzel olsun inşallah darısı yarına senin başına.şu mübarek günlerde şu uğraşlarımızın sonucunu güzel alalım inşallah.bayramınız mübarek olsunBenimde carsamba opu dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum insallah buranın ilk hamisi sen olursun sonra darisi basimiza deriz teyzeleri olarak)
Şimdilik şehir dişindayim geldigimde eger vermemişseniz sizinle iletişime gecerim teşekkür ederimMerhaba canim 1 tane cetrotide var sana nasil ulastirabilirim baska bir arkadas mesaj atti merionalde vardi ona verdim isine yarayacaksa seve seve veririm canim
Cok sevindim senin adina insallah tez zamanda hamile haberini aliriz hayirli bayramlar canimÇok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.şuan hastane odasından yazıyorum çok şükür yumurta toplama işlemi bitti 15 tane toplanmış.bundan sonrasıda güzel olsun inşallah darısı yarına senin başına.şu mübarek günlerde şu uğraşlarımızın sonucunu güzel alalım inşallah.bayramınız mübarek olsun
Tmm canimŞimdilik şehir dişindayim geldigimde eger vermemişseniz sizinle iletişime gecerim teşekkür ederim
Benimde opu yapıldı 4 yumurta toplandi bakalim beklemedeyizÇok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.şuan hastane odasından yazıyorum çok şükür yumurta toplama işlemi bitti 15 tane toplanmış.bundan sonrasıda güzel olsun inşallah darısı yarına senin başına.şu mübarek günlerde şu uğraşlarımızın sonucunu güzel alalım inşallah.bayramınız mübarek olsun
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzelce döllenirler.sayı önemli değil 1 tane olsun kaliteli olsun inşallah şimdi bizim bu dönemde ne yapmamız gerekiyo nelerden uzak durmamız neye dikkat etmemiz gerekiyo canım biliyomsn ne yemeliyiz transfere hazrlık için
Benimde opu yapıldı 4 yumurta toplandi bakalim beklemedeyiz
Inşaallah guzel sonuçlar alırsiniz Rabbim emeklerimizin karşiliğinı kat kat versin.
Benimde opu yapıldı 4 yumurta toplandi bakalim beklemedeyiz
Amin canim insallah test gunu mutlaka guzel haberini bekliyorumInşaallah guzel sonuçlar alırsiniz Rabbim emeklerimizin karşiliğinı kat kat versin.
Ananas ve kabak cekirdegi ilk denememde cok yedim bi artisini gormedimHadi hayırlısı olsun canım inşallah güzelce döllenirler.sayı önemli değil 1 tane olsun kaliteli olsun inşallah şimdi bizim bu dönemde ne yapmamız gerekiyo nelerden uzak durmamız neye dikkat etmemiz gerekiyo canım biliyomsn ne yemeliyiz transfere hazrlık için
Benmde 9 olgun yumurtadan 7 si döllendi 6 sı 3. Güne geldi 5. Güne dondurcaklarmış bnm de ilk adetten snra transfer olacak.acaba benm nye hiç dondurmadan 5. Günü bekliyolarAnanasi
Ananas ve kabak cekirdegi ilk denememde cok yedim bi artisini gormedimama bol yesillik balik meyve tabiki iyi gelecektir ... ne durumdasin beni bugun aradilar 3 yumurtam dollendi bir tanesi dondurulmus diger ikisi iki gun daha gozlemlenip dondurup dondurmayacagimiza karar vericez dediler ama su an gelisimleri guzel buyumeye devam ediyorlar dediler senin transfer olacakmi donduruldumu
1 tanesi olusumunu diğerlerinden daha cabuk tamamladigi icin dondurmuslar diger ikisi biraz daha geriden geliyor dediler canimBenmde 9 olgun yumurtadan 7 si döllendi 6 sı 3. Güne geldi 5. Güne dondurcaklarmış bnm de ilk adetten snra transfer olacak.acaba benm nye hiç dondurmadan 5. Günü bekliyolar
Kac yumurta donduruldu bilgi aldinmi benim 1 tane saglikli kaldi oda donduruldu onada sukur sen ne durumdasinBenmde 9 olgun yumurtadan 7 si döllendi 6 sı 3. Güne geldi 5. Güne dondurcaklarmış bnm de ilk adetten snra transfer olacak.acaba benm nye hiç dondurmadan 5. Günü bekliyolar
Çok şükür canım benm bitane5. Gün donduruldu 4 tane de 6. Gün yani bugün dondurulmuş dünde adet oldum bundan sonra hayırlısı inşallah.zeki beyin de 23 ünde sanırm konferans tarzı birşeyi varmış ya ahmet bey yapar yada bidaha ki aya erteleriz dedi.ertelemek istemiyorum ama biraz tedirgin oldumKac yumurta donduruldu bilgi aldinmi benim 1 tane saglikli kaldi oda donduruldu onada sukur sen ne durumdasin
Kendi doktoruna yaptirman en mantiklisi ben birkere ahmet hocaya muayene oldum zeki hoca yoktu ne bilim rahat edemedim zeki hocanin dogru karar olduguna kanaat getirdim o gun :) masallah birsuru yumurtaciklar cok sevindim senin adina benim 1 tanecik kaldi 1 tane olsun benim olsun insallah :))Çok şükür canım benm bitane5. Gün donduruldu 4 tane de 6. Gün yani bugün dondurulmuş dünde adet oldum bundan sonra hayırlısı inşallah.zeki beyin de 23 ünde sanırm konferans tarzı birşeyi varmış ya ahmet bey yapar yada bidaha ki aya erteleriz dedi.ertelemek istemiyorum ama biraz tedirgin oldum
İnşallah canım ya.Kendi doktoruna yaptirman en mantiklisi ben birkere ahmet hocaya muayene oldum zeki hoca yoktu ne bilim rahat edemedim zeki hocanin dogru karar olduguna kanaat getirdim o gun :) masallah birsuru yumurtaciklar cok sevindim senin adina benim 1 tanecik kaldi 1 tane olsun benim olsun insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?