Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ol der olur...dualarim seninle kac yasindasin en azindan transfer asamasina gelmissin dondurulmuslarin var amh bu evreden sonra muhim degilki ameliyat olman gerekirsede bi an once ol toparlan ve bebişlerini al bende dondururup ameliyat olucam sonra transferMeehabalar herkese bende gecen ay yumurta toplama yaptirdim tek embriyom kaldı 5 yumurtadan oda donduruldu rahim filmi gerekirse ameliyat olacakmişim ileri yaş ve amh 0.58 bakalim Rabbimden umut kesilmez herkesin muradı olur inşallah
Hulya avsar zahide yetis nur fettahoglu ebru yasar ve daha bi cokaa demet akalındamı bahçecide yaptırmış canım ben bilmiyordum olabilir valla vay bee
Senin nasil gidiyor nasilsinvay be demekki bahçeci gerçekten iyi bir merkez bu kadar ünlü isim güvenip burayı seçtiğine göre demekki ne güzel diyom valla doru karar vermişim :)
44 yaşindayım Allah razi olsun inşaallah hersey sorunsuz bir şekilde sonuclanırOl der olur...dualarim seninle kac yasindasin en azindan transfer asamasina gelmissin dondurulmuslarin var amh bu evreden sonra muhim degilki ameliyat olman gerekirsede bi an once ol toparlan ve bebişlerini al bende dondururup ameliyat olucam sonra transfer
Bende 42 bu ikinci denenem rabbim yuzumuze guler insallah canim44 yaşindayım Allah razi olsun inşaallah hersey sorunsuz bir şekilde sonuclanır
Canim naptin nasil gecti kontrolBenm de 4. Günüm perşembe kontrolüm var merak içerisindeyim
Canım bana da ilaçlara güzel cevap vermişsin dedi özellikle sağ tarafta baya yumurta oluşmuş çok şükür.ama ben biraz tedirgin oldum çünkü rahim filmi çekildiiğimde sağ taraf tıkalı gibi ama ilaçtan büyük ihtimalle demişti.doktora sordgumda tüpte sıvı yoksa sıkıntı olmaz dedi ama yine de aklımda kaldı.inşallah güzel olur.bugün yumurtaların çatlamaması için iğneye başlattı büyük ihtimalle salı yada çarşamba yumurta toplama olacakmış.inşallah hayırlısı olur.Canim naptin nasil gecti kontrol
Ne açıdan riskliymiş sordun mu canımAz once dr geldim canim cok sıkkın kizlar tedaviye başladım yarin kontrolum var o acıdan hersey yolunda sukur ama bi ameliyatim var transfer oncesi miyom ameliyati ve riskli oldugunu soyledi doktorum tedaviyede basladim hersey karmakarisik oldu ..
Ameliyat sirasinda komplikasyonlar olursa rahim alinabilir dedi bakalim zeki hocam ne diyecek yarin ...Ne açıdan riskliymiş sordun mu canım
Sevindim senin adına iyi haberlerini bekliyorumCanım bana da ilaçlara güzel cevap vermişsin dedi özellikle sağ tarafta baya yumurta oluşmuş çok şükür.ama ben biraz tedirgin oldum çünkü rahim filmi çekildiiğimde sağ taraf tıkalı gibi ama ilaçtan büyük ihtimalle demişti.doktora sordgumda tüpte sıvı yoksa sıkıntı olmaz dedi ama yine de aklımda kaldı.inşallah güzel olur.bugün yumurtaların çatlamaması için iğneye başlattı büyük ihtimalle salı yada çarşamba yumurta toplama olacakmış.inşallah hayırlısı olur.
Canım gittin mi kontrole
Sevindim senin adına iyi haberlerini bekliyorum
Evet gittim yumurtalar 15 mm olmus 1 kutu daha gonal f ignelere devam pazartesiye kadar pazartesi kontrol carsamba yada persembe opu yapariz dedi ama biraz zor gececek dedi cunki miyomlar engel olacak gibi hayirlisi diyorum rabbime sigindimCanım gittin mi kontrole
HAdi hayırlısı olsun hakkında inşallah benmde yarın kontrolüm var.senden sağlık ocağında yaptırman için test istendimiEvet gittim yumurtalar 15 mm olmus 1 kutu daha gonal f ignelere devam pazartesiye kadar pazartesi kontrol carsamba yada persembe opu yapariz dedi ama biraz zor gececek dedi cunki miyomlar engel olacak gibi hayirlisi diyorum rabbime sigindim
HAdi hayırlısı olsun hakkında inşallah benmde yarın kontrolüm var.senden sağlık ocağında yaptırman için test istendimi
Kan tahlilimi hepatit falansa onlari yaptirdim esimde bende ondanmi bahsediyosun acaba
Hadi guzel haberler insallah banada carsamba yada persembe dedi benimde dondurulacak canim ve en az 6 ay sonra transfer bahsetmistim ameliyat olucam rabbim kucaklarimizi doldursun insallahEVet canım bzim hepatitlerin sonucu bayram sonrasına kaldı sıkıntı olmaz inşallah.bugün kontrole gttim zeki beye yumurtalar güzel büyümüş dedi salı toplama yapılacak ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için dondurulmuş transfer olacak.inşallah hayırlısı olur