Hakan coksuere verdiğim her kurus haram olsun.... memorialdede hasta degil musterisin zelal coskuna bende gittim beni 6 ay tetkik tetkik oyaladi sonunda kanser falan olmadigimi anladik :)) klomen falan cabasi hep zaman kaybi oldu... insallah bu defa yuzun guler yuzumuz güler yumurta toplama falan bizim beraber olacak tahminim ama benim dondurulacak sonrasi ameliyat olmam gerekiyor miyomlarim var sonra iyileşince transfer insallahEVet ya hakan çoksuer tam bi felaket hastaneye gidince şok oldum hastane pislik içinde ama memorial den memnundm zelal hanım çok ilgilendi ama sağlıklı bi gebelik olmadı malesef
Gormedim canim insta face falan kullanmiyorum bakarim netten falan vardir illakikızlar ya belki sizde görmüşsünüzdür herkes yorum yazmış zatende demet akalın bahçeciyi paylaşmış çok gururlandım bir yandan da o hasta için duygulandım darısı onun gibi bekleyen hepimizin başına inşallah
Hakan coksuere verdiğim her kurus haram olsun.... memorialdede hasta degil musterisin zelal coskuna bende gittim beni 6 ay tetkik tetkik oyaladi sonunda kanser falan olmadigimi anladik :)) klomen falan cabasi hep zaman kaybi oldu... insallah bu defa yuzun guler yuzumuz güler yumurta toplama falan bizim beraber olacak tahminim ama benim dondurulacak sonrasi ameliyat olmam gerekiyor miyomlarim var sonra iyileşince transfer insallah
Ne güzel ya bi kere yaşadım o duyguyu tarifi yok.tekrar yaşamayı nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ınslalah sizde hayırlıca kavuşursun bebislerimize benim çok bulantilarim başladı 3 gündür yemek yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum bunlar bile çok güzel ınslalah sizde yaşarsınız güzel anne adaylarıyarın kontrolümüz var teyzeleri kalp atisimizi dinlicez ınslalah hayırlıca
Benm de 4. Günüm perşembe kontrolüm var merak içerisindeyimKizlar iğnelerime basladim bugun 4. Gun sizler ne durumdasiniz kimseden ses yok
Amin canım aminNe güzel ya bi kere yaşadım o duyguyu tarifi yok.tekrar yaşamayı nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim kontrolde cuma gunu adetim bitmisti ama aksamdan beri kanamam var aradim hemsireyi normal olabiliyor dedi bakalim insallah normaldirBenm de 4. Günüm perşembe kontrolüm var merak içerisindeyim
AminAmin canım amin
BENde kanama yok ama sol tarafımda ağrı oluyo birde sanki 5 gün çok gibi geldi bu süre içinde çatlatan yumurta olur mu acaba tedirginim birazBenim kontrolde cuma gunu adetim bitmisti ama aksamdan beri kanamam var aradim hemsireyi normal olabiliyor dedi bakalim insallah normaldir
O konuda benimde biraz kafam karisik ama ilkindede aynisi olmuştu benim ama ne diolarsa onu yapicaz mecburen :))
Yeterki olsun daaynen mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?