Dualarim seninle canim hayirlisi olsun simdidenİnşallah canım ya.ama bi ay bile beklemek istemiyorum artık ya sonuçta sadece embriyoyu koycak dye bişey olmaz dyodum ama neyse 21 imde kontrolde karar veririm artık bakalım doktor ne diyecek
Çok sağol canım inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olurDualarim seninle canim hayirlisi olsun simdiden
Amin canim bu yolda rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinÇok sağol canım inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Merhabalar yakin zamanda transfer olan varmı nasıl bir sureç adetin kacinci gunu transfer oldunuz sonrasinda neler yaptınız bilgisi olan arkadaşlar paylasirmisıniz1 negatif sonuctan sonra kararsizim canim
Ben 27 haziranda transfer oldum canım adetin 19. Günü. İlk 3 gün dinlendim ama hep yatmadım kabak çekirdeği badem ceviz ypgurt havuç yedim.bol bol dua ettim.meryem suresini okudum.yarın test günüm.ama ben dayanamadıgım için 8. Gün yapmıştım çok şükür pozitifi gördükMerhabalar yakin zamanda transfer olan varmı nasıl bir sureç adetin kacinci gunu transfer oldunuz sonrasinda neler yaptınız bilgisi olan arkadaşlar paylasirmisıniz
ÇOk sukur sizin adinıza cok sevindim insaallah Rabbim kucaginizada almayi nadip etsin ve darisı başımaBen 27 haziranda transfer oldum canım adetin 19. Günü. İlk 3 gün dinlendim ama hep yatmadım kabak çekirdeği badem ceviz ypgurt havuç yedim.bol bol dua ettim.meryem suresini okudum.yarın test günüm.ama ben dayanamadıgım için 8. Gün yapmıştım çok şükür pozitifi gördük
İnşallah canımÇ
ÇOk sukur sizin adinıza cok sevindim insaallah Rabbim kucaginizada almayi nadip etsin ve darisı başıma
Evet doktorun verdiği ilaçları hala kullanmyaa devam ediyorumKullandiğıniz ilac var mı
Ben öyle birşey yaşamadm canım istersen doktoruna söyleMerhabalar bugun progestan igne yapıldı 12 saat boyunca iki sefer bayginlık ateş bulanti ve sidddetli derecede bacak agrisi yasadim kizıma su dahi veremeyecek duruma geldim boyle bir durum yaşayan var mı
Ilgili hemşireyi aradim durumu anlattim etkilerinin oyle olBen öyle birşey yaşamadm canım istersen doktoruna söyle
Merhaba sizin transfer sonucunuz inşaallah olumludur benim maalesef negatif 3.gün embriyosu tek embriyoydu olmadı .Ben öyle birşey yaşamadm canım istersen doktoruna söyle
Eğer zeki hocayı soruyorsan gayet iyi canm. Bende de yapışıklık vardı ben de olmuştum. Ama merkezde yapmıyor dünya doğum hastanesinde yapıyor bilgin olsunMerhaba arkadaşlar rahimde perde var histereskobi oluc Ekli aklıma bu konuda nasıl bir doktor
Kaça yapıyor ben Elazığ'dan gelicem hakan coksüer de varmış bana tüp bebek için değil bu ameliyatta başarılı olması önemli ben bebeğim mi erken doğum sonucu kaybettim perde yüzünden 27haftalik doğum yaptımEğer zeki hocayı soruyorsan gayet iyi canm. Bende de yapışıklık vardı ben de olmuştum. Ama merkezde yapmıyor dünya doğum hastanesinde yapıyor bilgin olsun
Çok geçmiş olsun canm. RABBİM sabır versin. Yani tam olarak hatırlamıyorum ama sanki 1 buçuk milyar civarıydıKaça yapıyor
Kaça yapıyor ben Elazığ'dan gelicem hakan coksüer de varmış bana tüp bebek için değil bu ameliyatta başarılı olması önemli ben bebeğim mi erken doğum sonucu kaybettim perde yüzünden 27haftalik doğum yaptım
sağol canım kaderimiz boylesmis yapacak bişeyimiz yok sabretmeye çalışıyorum , bir an önce de aldırmak istiyorum perdeyi hakan hoca okadar kotumu çok kotuluyorlar fakat instegraminda birçok ameliyat yaptığı goruluyorÇok geçmiş olsun canm. RABBİM sabır versin. Yani tam olarak hatırlamıyorum ama sanki 1 buçuk milyar civarıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?