• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır zeki akkum tup bebek yapacaklar buraya

EVet ya hakan çoksuer tam bi felaket hastaneye gidince şok oldum hastane pislik içinde ama memorial den memnundm zelal hanım çok ilgilendi ama sağlıklı bi gebelik olmadı malesef

EVet ya hakan çoksuer tam bi felaket hastaneye gidince şok oldum hastane pislik içinde ama memorial den memnundm zelal hanım çok ilgilendi ama sağlıklı bi gebelik olmadı malesef
Hakan coksuere verdiğim her kurus haram olsun.... memorialdede hasta degil musterisin zelal coskuna bende gittim beni 6 ay tetkik tetkik oyaladi sonunda kanser falan olmadigimi anladik :)) klomen falan cabasi hep zaman kaybi oldu... insallah bu defa yuzun guler yuzumuz güler yumurta toplama falan bizim beraber olacak tahminim ama benim dondurulacak sonrasi ameliyat olmam gerekiyor miyomlarim var sonra iyileşince transfer insallah

kızlar ya belki sizde görmüşsünüzdür herkes yorum yazmış zatende demet akalın bahçeciyi paylaşmış çok gururlandım bir yandan da o hasta için duygulandım darısı onun gibi bekleyen hepimizin başına inşallah

Kızlar ınslalah sizde hayırlıca kavuşursun bebislerimize benim çok bulantilarim başladı 3 gündür yemek yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum bunlar bile çok güzel ınslalah sizde yaşarsınız güzel anne adayları 😍yarın kontrolümüz var teyzeleri kalp atisimizi dinlicez ınslalah hayırlıca 👶🤩

Hakan coksuere verdiğim her kurus haram olsun.... memorialdede hasta degil musterisin zelal coskuna bende gittim beni 6 ay tetkik tetkik oyaladi sonunda kanser falan olmadigimi anladik :)) klomen falan cabasi hep zaman kaybi oldu... insallah bu defa yuzun guler yuzumuz güler yumurta toplama falan bizim beraber olacak tahminim ama benim dondurulacak sonrasi ameliyat olmam gerekiyor miyomlarim var sonra iyileşince transfer insallah
Kızlar ınslalah sizde hayırlıca kavuşursun bebislerimize benim çok bulantilarim başladı 3 gündür yemek yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum bunlar bile çok güzel ınslalah sizde yaşarsınız güzel anne adayları 😍yarın kontrolümüz var teyzeleri kalp atisimizi dinlicez ınslalah hayırlıca 👶🤩
Ne güzel ya bi kere yaşadım o duyguyu tarifi yok.tekrar yaşamayı nasip etsin Rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻

Benim kontrolde cuma gunu adetim bitmisti ama aksamdan beri kanamam var aradim hemsireyi normal olabiliyor dedi bakalim insallah normaldir
BENde kanama yok ama sol tarafımda ağrı oluyo birde sanki 5 gün çok gibi geldi bu süre içinde çatlatan yumurta olur mu acaba tedirginim biraz

Meehabalar herkese bende gecen ay yumurta toplama yaptirdim tek embriyom kaldı 5 yumurtadan oda donduruldu rahim filmi gerekirse ameliyat olacakmişim ileri yaş ve amh 0.58 bakalim Rabbimden umut kesilmez herkesin muradı olur inşallah

Back