Diyarbakır Sur'daki vatandaşlardan operasyona destek

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenli bölgeye taşınan siviller operasyonları destekleyerek "Bizi bu pisliklerden kurtarın" dedi.
http://www.ensonhaber.com/kategori/gundem
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan ve operasyon bölgesinde askere sığınan vatandaşlar dün, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli tarafından güvenli bir bölgeye tahliye edildi.

BİZİ BU PİSLİKLERDEN KURTARIN
TSK personelinin kontrol ettiği evlerde yaşayan vatandaşlar, "Biz bugüne kadar yüzleri maskeli 14-15 yaşlarındaki çocuklardan tokat yiyorduk. Bugüne kadar neredeydiniz? Geç de olsa geldiniz. Allah rızası için operasyonu sonuna kadar devam ettirin, bizi bu pislikten kurtarın" diyerek, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarıdestekledi.

"BUNLAR BURALARIN ÇOCUKLARI OLAMAZ"
Yaşlı bir vatandaş ise güvenlik güçlerine derdini şöyle anlattı: "59 yıldır burada yaşarım ben. Bu son 5 senedir yaşadıklarımı keşke ölseydim de yaşamasaydım. Kim bu adamlar? Bunlar, buraların çocukları olamaz. Buranın çocukları çok temizdi. Nereden geldi bunlar? Bunlar Kürt değil. Camilerimizi, evlerimizi yaktılar."

ASKER KÜÇÜK KIZI KUCAĞINDA TAŞIDI

Güvenlik birimlerinin paylaştığı fotoğraflarda ise askerlerin kendilerine sığınan ailelerin küçük kız çocuklarını, kucaklarına alarak engebeli yollardan geçirmeye çalıştıkları görülüyor.

http://www.ensonhaber.com/diyarbakir-surdaki-vatandaslardan-operasyona-destek-2015-12-24.html

Birilerinin de soğağa çıkma yasağı olan yerlerde sokağa çıkmak için hep bi sebepleri var nedense?? Bi de hep masumlar!!! Kimi yiyolar belli değil!!

Sıcacık evlerimizden,sıcasık sofralarımızdan,özgürce dolaşabildiğimiz sokaklarımızdan yazmak ne kadar da kolay.
O topraklarda doğmuş olmak onların suçu değil.
Terörü bile isteye destekleyen insanlar hariç hepsini selamlıyorum.
Umarım tez zamanda biter bu pis savaş.

hep sen fotoğraflar ve yazılar bulup paylaşırdın.
bak kakocum bugün fotoğrafı alıntılamakta kısmetmiş
napiyim asmucum duygulandım kürt insanını seviyorum asmu candır onlar ben karadenizliyim ve inan bizden daha çok misafirperverlerdir.. kapılarını açarlar sonuna kadar öyle bir sofra sunarlarki sana seni nasıl mennun ederiz diye dönerler etrafında...

aynı biz. izmite gelirsen mutlaka evimde misafir etmek isterim seni

Kürt insanını ben de çok severim.
Sofralarında ne varsa paylaşırlar .
Genelde toplum olarak öyleyiz ama onlar törelerini korumayı başardılar .
Biz bu paylaşım olayını büyükşehirlerde kaybettik.
Şehirleşmenin getirdiği aşırı bireyselleşmeden bazı değerlerimizi ister istemez kaybettik.

aynen büyük şehirler bitirdi bizi inan 1 senem bitti ama ben apartmanda kim var bilmiyorum daha geçenlerde oğluma geçmiş olsuna geldilerde tanıştık .. sofralar kurduk sohbetler ettik kimisi karadenizli ,kimisi göçmen kimisi tunceli o kadar hoş sohbetler ettikki.. diyorum yaa karadenizliyim ama onlar bizden daha perverdirlerr.. akıllarında kurnazlık yoktur..

halk ayrımı yapmadan kürt,laz vs... hiç bir halkı daha da önemlisi hiç bir çocuğu bu halde görmek istemem.içlerinde elbette pkk ya destek verenler var bunu kimse inkar edemez ama destek vermeyen halkın şu düştükleri durum,yaşadıkları korku,kime neye sığınacaklarını bilememeleri çok kötü.

bu arada her gün 4-5 şehit veriyoruz,o askerlerin hepsi suçsuz hepsi vatanını savunmak için orada asker halka eziyet ediyor safsataları ile uğraşmak için değil.

oyy kurban olayım sizlere RABBİM yardımcınız olsun

Ay Kakao ya şu binbaşının çocuğun elini öpme sahnesi çok duygulandırdı beni. Yani ağlamakla ağlamamak arasındayım. Biz öyle bir milletiz ki içimiz çok güzel. Şu sahnedeki samimiyet kolay kolay başka milletlerde bulunmaz. Allah razı olsun adamdan, sadece para kazanmak için işini yapmıyor demek ki, içindeki güzel insanlık hiç ölmez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…