oyy kurban olayım sizlere RABBİM yardımcınız olsun
Biri yine burayı karıştırmaya gelmişhep sen fotoğraflar ve yazılar bulup paylaşırdın.
bak kakocum bugün fotoğrafı alıntılamakta kısmetmiş
ayinesi iştir kişininBiri yine burayı karıştırmaya gelmiş
napiyim asmucum duygulandım kürt insanını seviyorum asmu candır onlar ben karadenizliyim ve inan bizden daha çok misafirperverlerdir.. kapılarını açarlar sonuna kadar öyle bir sofra sunarlarki sana seni nasıl mennun ederiz diye dönerler etrafında...hep sen fotoğraflar ve yazılar bulup paylaşırdın.
bak kakocum bugün fotoğrafı alıntılamakta kısmetmiş
aynı biz. izmite gelirsen mutlaka evimde misafir etmek isterim seninapiyim asmucum duygulandım kürt insanını seviyorum asmu candır onlar ben karadenizliyim ve inan bizden daha çok misafirperverlerdir.. kapılarını açarlar sonuna kadar öyle bir sofra sunarlarki sana seni nasıl mennun ederiz diye dönerler etrafında...
Sıcacık evlerimizden,sıcasık sofralarımızdan,özgürce dolaşabildiğimiz sokaklarımızdan yazmak ne kadar da kolay.
O topraklarda doğmuş olmak onların suçu değil.
Terörü bile isteye destekleyen insanlar hariç hepsini selamlıyorum.
Umarım tez zamanda biter bu pis savaş.
ok cınımayinesi iştir kişinin
inşallah canım inşallah biliyorum o insanları o dillerini o konuşmalarını o masumluklarını..aynı biz. izmite gelirsen mutlaka evimde misafir etmek isterim seni
aynı biz. izmite gelirsen mutlaka evimde misafir etmek isterim seni
Kürt insanını ben de çok severim.napiyim asmucum duygulandım kürt insanını seviyorum asmu candır onlar ben karadenizliyim ve inan bizden daha çok misafirperverlerdir.. kapılarını açarlar sonuna kadar öyle bir sofra sunarlarki sana seni nasıl mennun ederiz diye dönerler etrafında...
aynen büyük şehirler bitirdi bizi inan 1 senem bitti ama ben apartmanda kim var bilmiyorum daha geçenlerde oğluma geçmiş olsuna geldilerde tanıştık .. sofralar kurduk sohbetler ettik kimisi karadenizli ,kimisi göçmen kimisi tunceli o kadar hoş sohbetler ettikki.. diyorum yaa karadenizliyim ama onlar bizden daha perverdirlerr.. akıllarında kurnazlık yoktur..Kürt insanını ben de çok severim.
Sofralarında ne varsa paylaşırlar .
Genelde toplum olarak öyleyiz ama onlar törelerini korumayı başardılar .
Biz bu paylaşım olayını büyükşehirlerde kaybettik.
Şehirleşmenin getirdiği aşırı bireyselleşmeden bazı değerlerimizi ister istemez kaybettik.
oyy kurban olayım sizlere RABBİM yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?