Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24000 nüfüslu surdan 22 000 kişi göç etmiş. keyfindenmi acaba. ilçe yokolmuş. yok
fecii.ve o 22 000 büyük şehirlere göç etti.. içlerinde masum halk olduğu kadar olmayan da var eminim.. şimdi büyük şehirlerde yaşayan bizler de düşünelim..
bizim burada teror alarmi var dogudan kacan pkk lilar k.denize gecmis.her yer alarmda.ve o 22 000 büyük şehirlere göç etti.. içlerinde masum halk olduğu kadar olmayan da var eminim.. şimdi büyük şehirlerde yaşayan bizler de düşünelim..
bizim burada teror alarmi var dogudan kacan pkk lilar k.denize gecmis.her yer alarmda.ve o 22 000 büyük şehirlere göç etti.. içlerinde masum halk olduğu kadar olmayan da var eminim.. şimdi büyük şehirlerde yaşayan bizler de düşünelim..
bizim burada teror alarmi var dogudan kacan pkk lilar k.denize gecmis.her yer alarmda.
ben bayaa karamsarlığa kapıldım gelecek içinönceden sadece dağlardaydı bunlar, şimdi artık şehirlerin içinde yaşıyorlar, İstanbul'un göbeğinde yol kesiyorlar, otobüs yakıyorlar, market kundaklıyorlar.. ülke resmen kaos halinde..
ben bayaa karamsarlığa kapıldım gelecek için![]()
ülke göz göre tüketiliyor ama milletimiz halen daha tapınmakta devam ediyorben zaten karamsardım şimdi geleceği düşünmediğim tek günüm yok.. Hala aklımda İstanbul'un göbeğinde yol kesen teröristler, ağzımızın içine girdiler artık. doğuda okula gidemiyorlar, işe gidemiyorlar.. onları geçtim aç-susuz- elektriksiz yaşıyorlar. seneye bizim ne hale geleceğimizi kim biliyor ki? çok sinirim bozuluyor düşündükçe.
ülke göz göre tüketiliyor ama milletimiz halen daha tapınmakta devam ediyor
ah ipekim ahh o resimde bile ne samimiyet var...ben alıntılayıp paylaştığımda masamın başında gözlerim doldu ağladım kurban olayım onlara RABBİM ellerinden tutsun her daim yanlarında olsun ipekim..Ay Kakao ya şu binbaşının çocuğun elini öpme sahnesi çok duygulandırdı beni. Yani ağlamakla ağlamamak arasındayım. Biz öyle bir milletiz ki içimiz çok güzel. Şu sahnedeki samimiyet kolay kolay başka milletlerde bulunmaz. Allah razı olsun adamdan, sadece para kazanmak için işini yapmıyor demek ki, içindeki güzel insanlık hiç ölmez umarım.
evet ben her sabah kahvaltıda asfalt yiyorum mesela :)inanır mısın hiç umurumda değil gece yürüyen.. tapsınlar, öpsünler, koklasınlar hiiiç umurumda değil.. haberlere bak ülke yüzden bilmem kaç büyümüş, ekonomi canlanmış tırı vırı.. ülkede iç savaş var, ama brokoli fiyatları düştü..