Diyarbakır Sur'daki vatandaşlardan operasyona destek

24000 nüfüslu surdan 22 000 kişi göç etmiş. keyfindenmi acaba. ilçe yokolmuş. yok

ve o 22 000 büyük şehirlere göç etti.. içlerinde masum halk olduğu kadar olmayan da var eminim.. şimdi büyük şehirlerde yaşayan bizler de düşünelim..
bizim burada teror alarmi var dogudan kacan pkk lilar k.denize gecmis.her yer alarmda.

bizim burada teror alarmi var dogudan kacan pkk lilar k.denize gecmis.her yer alarmda.

önceden sadece dağlardaydı bunlar, şimdi artık şehirlerin içinde yaşıyorlar, İstanbul'un göbeğinde yol kesiyorlar, otobüs yakıyorlar, market kundaklıyorlar.. ülke resmen kaos halinde..

bunlarında işi zor.iki üç tane it köpek yüzünden evlerinden barklarından oluyorlar.allah yardımcıları olsun.inşallah herşey normale döner

önceden sadece dağlardaydı bunlar, şimdi artık şehirlerin içinde yaşıyorlar, İstanbul'un göbeğinde yol kesiyorlar, otobüs yakıyorlar, market kundaklıyorlar.. ülke resmen kaos halinde..
ben bayaa karamsarlığa kapıldım gelecek için

ben bayaa karamsarlığa kapıldım gelecek için

ben zaten karamsardım şimdi geleceği düşünmediğim tek günüm yok.. Hala aklımda İstanbul'un göbeğinde yol kesen teröristler, ağzımızın içine girdiler artık. doğuda okula gidemiyorlar, işe gidemiyorlar.. onları geçtim aç-susuz- elektriksiz yaşıyorlar. seneye bizim ne hale geleceğimizi kim biliyor ki? çok sinirim bozuluyor düşündükçe.

ülke göz göre tüketiliyor ama milletimiz halen daha tapınmakta devam ediyor

ülke göz göre tüketiliyor ama milletimiz halen daha tapınmakta devam ediyor

inanır mısın hiç umurumda değil gece yürüyen.. tapsınlar, öpsünler, koklasınlar hiiiç umurumda değil.. haberlere bak ülke yüzde bilmem kaç büyümüş, ekonomi canlanmış tırı vırı.. ülkede iç savaş var, ama brokoli fiyatları düştü..

Son düzenleme:
ah ipekim ahh o resimde bile ne samimiyet var...ben alıntılayıp paylaştığımda masamın başında gözlerim doldu ağladım kurban olayım onlara RABBİM ellerinden tutsun her daim yanlarında olsun ipekim..

evet ben her sabah kahvaltıda asfalt yiyorum mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…