önceden sadece dağlardaydı bunlar, şimdi artık şehirlerin içinde yaşıyorlar, İstanbul'un göbeğinde yol kesiyorlar, otobüs yakıyorlar, market kundaklıyorlar.. ülke resmen kaos halinde..
önceden sadece dağlardaydı bunlar, şimdi artık şehirlerin içinde yaşıyorlar, İstanbul'un göbeğinde yol kesiyorlar, otobüs yakıyorlar, market kundaklıyorlar.. ülke resmen kaos halinde..
ben zaten karamsardım şimdi geleceği düşünmediğim tek günüm yok.. Hala aklımda İstanbul'un göbeğinde yol kesen teröristler, ağzımızın içine girdiler artık. doğuda okula gidemiyorlar, işe gidemiyorlar.. onları geçtim aç-susuz- elektriksiz yaşıyorlar. seneye bizim ne hale geleceğimizi kim biliyor ki? çok sinirim bozuluyor düşündükçe.
ben zaten karamsardım şimdi geleceği düşünmediğim tek günüm yok.. Hala aklımda İstanbul'un göbeğinde yol kesen teröristler, ağzımızın içine girdiler artık. doğuda okula gidemiyorlar, işe gidemiyorlar.. onları geçtim aç-susuz- elektriksiz yaşıyorlar. seneye bizim ne hale geleceğimizi kim biliyor ki? çok sinirim bozuluyor düşündükçe.
inanır mısın hiç umurumda değil gece yürüyen.. tapsınlar, öpsünler, koklasınlar hiiiç umurumda değil.. haberlere bak ülke yüzde bilmem kaç büyümüş, ekonomi canlanmış tırı vırı.. ülkede iç savaş var, ama brokoli fiyatları düştü..
Ay Kakao ya şu binbaşının çocuğun elini öpme sahnesi çok duygulandırdı beni. Yani ağlamakla ağlamamak arasındayım. Biz öyle bir milletiz ki içimiz çok güzel. Şu sahnedeki samimiyet kolay kolay başka milletlerde bulunmaz. Allah razı olsun adamdan, sadece para kazanmak için işini yapmıyor demek ki, içindeki güzel insanlık hiç ölmez umarım.
ah ipekim ahh o resimde bile ne samimiyet var...ben alıntılayıp paylaştığımda masamın başında gözlerim doldu ağladım kurban olayım onlara RABBİM ellerinden tutsun her daim yanlarında olsun ipekim..
inanır mısın hiç umurumda değil gece yürüyen.. tapsınlar, öpsünler, koklasınlar hiiiç umurumda değil.. haberlere bak ülke yüzden bilmem kaç büyümüş, ekonomi canlanmış tırı vırı.. ülkede iç savaş var, ama brokoli fiyatları düştü..