• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri DİYARBAKIR BAHÇECİ

Teseye gerek kalmadı çok şükür iki yıl boyunca farklı şehirlerde farklı devlet hastaneleri ve fakülteler dahil hep 0 çıkıyordu bahçecide ilk defa 21 tane sperm bulundu sonra ilaçlar ile 200 bine kadar çıktı teseye gerek kalmadı
Maşallah canım çok iyi biz de aynı durumdayiz işte donduruluyor çıkanlar şuan .
Normalden daha fazla çıkıyor bizim de bahçeci de .
Umarım benim de pozitif olur. Erteleniyor sürekli bir turlu baslayamadik ☺️
Sende pozitif sonuç aldın sanırım. sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah❤️🌸

Maşallah canım çok iyi biz de aynı durumdayiz işte donduruluyor çıkanlar şuan .
Normalden daha fazla çıkıyor bizim de bahçeci de .
Umarım benim de pozitif olur. Erteleniyor sürekli bir turlu baslayamadik ☺️
Sende pozitif sonuç aldın sanırım. sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah❤️🌸
Çok teşekkür ederim evet ilk demem pozitif aldım ama kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor. Bizim de baya ertelendi Ekim'de yumurta toplama oldu Ocak ayında ancak transfer ama sonucu çok güzel oldu bahçeci ekibi işini çok iyi yapıyor gerçekten siz onlara bırakın ve Allah'a yönelin çok güzel sonuçlar alacaksınız inşallah en kısa zamanda buraya güzel haberle dönmenizi bekliyoruz💖

Çok teşekkür ederim evet ilk demem pozitif aldım ama kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor. Bizim de baya ertelendi Ekim'de yumurta toplama oldu Ocak ayında ancak transfer ama sonucu çok güzel oldu bahçeci ekibi işini çok iyi yapıyor gerçekten siz onlara bırakın ve Allah'a yönelin çok güzel sonuçlar alacaksınız inşallah en kısa zamanda buraya güzel haberle dönmenizi bekliyoruz💖
Ben de bugün gittim iki adet dönemi erteledik polip aldırdım. Aralık sonunda başladık ancak martta transfer olacak . Çok sevindim sizin için

Ben de bugün gittim iki adet dönemi erteledik polip aldırdım. Aralık sonunda başladık ancak martta transfer olacak . Çok sevindim sizin için
Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda siz de çok güzel haberler alırsınız. Polip alındı rahim tertemiz oldu iki adetle de iyice dinlenir arınır ve bebiş güzelce tutunur

Back