Amin canim Rabbım hayırlısını versin ınslalahRabbim esini ve esin gibileri korusun insallah.milletin dedigine bakarsak hayat gecmez kafama takma bebegine odaklan sen insallah guzel haberlerini verirsin
Bende vuramiyorum banada esim vuruyor ikisinide
Canım fitil kullanıyorum ben sabah akşam tutamicam yani şu süreç belli olsun bu gun sabahtan adet olacakmışım gibi vajina ağrı oldu ama geçti belim ağrıyor karnım ayağktayken batıyor bakalım hayırlısıKizlar bugun nasilsiniz ? Oruc tutabilecek misiniz ??
Bana progestan igne clexane igen crinone vajinal jel ve estrofem verdi.bende bi ayarlama yapicam tutmayi düşünüyorum.dedigin belirtiler aynisi bende de var moralim düşük birazCanım fitil kullanıyorum ben sabah akşam tutamicam yani şu süreç belli olsun bu gun sabahtan adet olacakmışım gibi vajina ağrı oldu ama geçti belim ağrıyor karnım ayağktayken batıyor bakalım hayırlısı
Geçti şimdi benimkiler bana moral oluyor aksine sanki tutundu yavrum gibi geliyorBana progestan igne clexane igen crinone vajinal jel ve estrofem verdi.bende bi ayarlama yapicam tutmayi düşünüyorum.dedigin belirtiler aynisi bende de var moralim düşük biraz
8 tane hap alıyorum 3 iğne 1 jel tutamam yani kendimi biliyorum birde bol bol su iç dedi hemşireGeçti şimdi benimkiler bana moral oluyor aksine sanki tutundu yavrum gibi geliyor
Hadi insallahGeçti şimdi benimkiler bana moral oluyor aksine sanki tutundu yavrum gibi geliyor
Hadi guzel haberler alırız inşallah bizde cuma yapcaz nasıpse bakalımBende de karin agrisi ve bel agrisi var bunlar normal seyler herlde.carsamba gunu kan tahlili yapicam sabirsizlikla bekliyorum
Yapma bence canım ya gerek yok valla ben hep yatıyorum anca yemege kalkıyorum tuvalete ev içinde dolaşıyorum bence yapmaKizlar bugün 8gunum eve supurge gecirirsem sıkıntı olur mu sizce?
Bende yemek ve bulasik disinda hicbisey yapmiyorum ama bi haftadir ev supurulmemis kirlenmis sanki ☺Yapma bence canım ya gerek yok valla ben hep yatıyorum anca yemege kalkıyorum tuvalete ev içinde dolaşıyorum bence yapma
Günaydın kontrolüm vardı bi sorun olmazsa hayırlısıyla Perşembe transferim varGunaydın kızlar nasılsıniz
Hadi hayırlısı olsun ınslalah Rabbım tamamına erdirsin canım hayırlı haberler leGünaydın kontrolüm vardı bi sorun olmazsa hayırlısıyla Perşembe transferim var
Hadi hayirlisi kuzum kac embriyo transfer edicek kacinci gunGünaydın kontrolüm vardı bi sorun olmazsa hayırlısıyla Perşembe transferim var
Bir embriyo kalmıştı zaten elde 3. GünHadi hayirlisi kuzum kac embriyo transfer edicek kacinci gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?