Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci de tup bebek merkezi

Kızlar benim kasık ağrım çoğaldı bacağıma vuruyor.

Merhaba arkadaslar mesajlarinizi okudum size moral olsun diye yaziyirum bende daha önce farkli merkezde 2 tüp yaptim ikiside olumsuz ve zeki beye tedaviye karar verdim cok iyi cok ilgili bi doktor 17 nisanda taze embryo transfer etti 30 nisanda test yaptım ve cok şükür pozitif sonuc aldim rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattrsin

Benimde transferden 1 hafta sonra belim karnim adet olacam dedim dizimde ağrı ve tutunma agrisiydi hepsi insallah seninde ondandr
5 günümüz bu gun ınslalah canım birde gaz var sürekli esim gülüyor tovbe yarabbim

Merhaba arkadaslar mesajlarinizi okudum size moral olsun diye yaziyirum bende daha önce farkli merkezde 2 tüp yaptim ikiside olumsuz ve zeki beye tedaviye karar verdim cok iyi cok ilgili bi doktor 17 nisanda taze embryo transfer etti 30 nisanda test yaptım ve cok şükür pozitif sonuc aldim rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattrsin
Rabbim tamamına erdirsin masallah bizlerede nasıp etsin inşallah

Aynisi bende de oluyor canim bitmeyen bi gaz😄
Evet ya kızlar birde esim uzman benim çağırdılar gitti dua edin hayırlı haber verim ona yeni çıktı yola Rabbım yüzümüze baksın millet çok para alıyorsunuz diyor şu günümde esim gitti üzülmüyorum sukur halimize ama öyle diyenler gelse baksa bana ama nerde Rabbım hepimize güzel haberler versin ınslalah

Kişiden kisiye değişiyor belirtiler ama adet olacakmissn gibi oluyorsa tutuyor dur
Belim ortası agrıyor birde karnım batıyor arada bacağıma vuruyor gaz bakalım artık neler olacak Rabbım buyuk

Evet ya kızlar birde esim uzman benim çağırdılar gitti dua edin hayırlı haber verim ona yeni çıktı yola Rabbım yüzümüze baksın millet çok para alıyorsunuz diyor şu günümde esim gitti üzülmüyorum sukur halimize ama öyle diyenler gelse baksa bana ama nerde Rabbım hepimize güzel haberler versin ınslalah
Rabbim esini ve esin gibileri korusun insallah.milletin dedigine bakarsak hayat gecmez kafama takma bebegine odaklan sen insallah guzel haberlerini verirsin

Back