Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde transferden 1 hafta sonra belim karnim adet olacam dedim dizimde ağrı ve tutunma agrisiydi hepsi insallah seninde ondandrKızlar benim kasık ağrım çoğaldı bacağıma vuruyor.
5 günümüz bu gun ınslalah canım birde gaz var sürekli esim gülüyor tovbe yarabbimBenimde transferden 1 hafta sonra belim karnim adet olacam dedim dizimde ağrı ve tutunma agrisiydi hepsi insallah seninde ondandr
Rabbim tamamına erdirsin masallah bizlerede nasıp etsin inşallahMerhaba arkadaslar mesajlarinizi okudum size moral olsun diye yaziyirum bende daha önce farkli merkezde 2 tüp yaptim ikiside olumsuz ve zeki beye tedaviye karar verdim cok iyi cok ilgili bi doktor 17 nisanda taze embryo transfer etti 30 nisanda test yaptım ve cok şükür pozitif sonuc aldim rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattrsin
Insallah sagolRabbim tamamına erdirsin masallah bizlerede nasıp etsin inşallah
Kişiden kisiye değişiyor belirtiler ama adet olacakmissn gibi oluyorsa tutuyor dur5 günümüz bu gun ınslalah canım birde gaz var sürekli esim gülüyor tovbe yarabbim
Aynisi bende de oluyor canim bitmeyen bi gaz5 günümüz bu gun ınslalah canım birde gaz var sürekli esim gülüyor tovbe yarabbim
Test günü ne zmn hadi hayirli haberler bekliyozAynisi bende de oluyor canim bitmeyen bi gaz![]()
Carsamba gunu insallahTest günü ne zmn hadi hayirli haberler bekliyoz
Güzel haberlerle insallahCarsamba gunu insallah
Sagol canim insallah. seninkide hayırlı olsun saglikla kucagina alirsin insallah sen ilaçlara hala devam ediyor msn zeki hocam bana hamile kalsan bile 8 hafta kullancaksin dedi ve simdiden igne yerlerim beze olmus ve cok açıyorGüzel haberlerle insallah
Evet devam et dedi persembe günü kese icin gidecemSagol canim insallah. seninkide hayırlı olsun saglikla kucagina alirsin insallah sen ilaçlara hala devam ediyor msn zeki hocam bana hamile kalsan bile 8 hafta kullancaksin dedi ve simdiden igne yerlerim beze olmus ve cok açıyor
Evet ya kızlar birde esim uzman benim çağırdılar gitti dua edin hayırlı haber verim ona yeni çıktı yola Rabbım yüzümüze baksın millet çok para alıyorsunuz diyor şu günümde esim gitti üzülmüyorum sukur halimize ama öyle diyenler gelse baksa bana ama nerde Rabbım hepimize güzel haberler versin ınslalahAynisi bende de oluyor canim bitmeyen bi gaz![]()
Ben yapamıyorum esim yapıyordu göbek iğneyi komsum hemşire ona rica etcem o yapcak insallahEvet devam et dedi persembe günü kese icin gidecem
Belim ortası agrıyor birde karnım batıyor arada bacağıma vuruyor gaz bakalım artık neler olacak Rabbım buyukKişiden kisiye değişiyor belirtiler ama adet olacakmissn gibi oluyorsa tutuyor dur
Insallah hayirli haberler alirsin bu mübarek gündeBelim ortası agrıyor birde karnım batıyor arada bacağıma vuruyor gaz bakalım artık neler olacak Rabbım buyuk
Amin Allah razı olsun canımInsallah hayirli haberler alirsin bu mübarek günde
Rabbim esini ve esin gibileri korusun insallah.milletin dedigine bakarsak hayat gecmez kafama takma bebegine odaklan sen insallah guzel haberlerini verirsinEvet ya kızlar birde esim uzman benim çağırdılar gitti dua edin hayırlı haber verim ona yeni çıktı yola Rabbım yüzümüze baksın millet çok para alıyorsunuz diyor şu günümde esim gitti üzülmüyorum sukur halimize ama öyle diyenler gelse baksa bana ama nerde Rabbım hepimize güzel haberler versin ınslalah
Bende vuramiyorum banada esim vuruyor ikisinideBen yapamıyorum esim yapıyordu göbek iğneyi komsum hemşire ona rica etcem o yapcak insallah