Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci de tup bebek merkezi

Rabbim esini ve esin gibileri korusun insallah.milletin dedigine bakarsak hayat gecmez kafama takma bebegine odaklan sen insallah guzel haberlerini verirsin
Amin canim Rabbım hayırlısını versin ınslalah

Canım fitil kullanıyorum ben sabah akşam tutamicam yani şu süreç belli olsun bu gun sabahtan adet olacakmışım gibi vajina ağrı oldu ama geçti belim ağrıyor karnım ayağktayken batıyor bakalım hayırlısı
Bana progestan igne clexane igen crinone vajinal jel ve estrofem verdi.bende bi ayarlama yapicam tutmayi düşünüyorum.dedigin belirtiler aynisi bende de var moralim düşük biraz😬

Bana progestan igne clexane igen crinone vajinal jel ve estrofem verdi.bende bi ayarlama yapicam tutmayi düşünüyorum.dedigin belirtiler aynisi bende de var moralim düşük biraz😬
Geçti şimdi benimkiler bana moral oluyor aksine sanki tutundu yavrum gibi geliyor

Geçti şimdi benimkiler bana moral oluyor aksine sanki tutundu yavrum gibi geliyor
8 tane hap alıyorum 3 iğne 1 jel tutamam yani kendimi biliyorum birde bol bol su iç dedi hemşire

Kızlar gunylaydin bu gun nasılsıniz 💕

Benim karnım ağrıyor ve belim bu gun sukur ıyız Rabbım buyuk sabırla bekliyorum 👶

Bende de karin agrisi ve bel agrisi var bunlar normal seyler herlde.carsamba gunu kan tahlili yapicam sabirsizlikla bekliyorum:anneadayı:

Bende de karin agrisi ve bel agrisi var bunlar normal seyler herlde.carsamba gunu kan tahlili yapicam sabirsizlikla bekliyorum:anneadayı:
Hadi guzel haberler alırız inşallah bizde cuma yapcaz nasıpse bakalım

Bir yerde okudum karın agrısi tutunmuşsa ondan olurmuş tabıkı hayırlısı ama

Kizlar bugün 8gunum eve supurge gecirirsem sıkıntı olur mu sizce?
Yapma bence canım ya gerek yok valla ben hep yatıyorum anca yemege kalkıyorum tuvalete ev içinde dolaşıyorum bence yapma

Gunaydın kızlar nasılsıniz

Günaydın kontrolüm vardı bi sorun olmazsa hayırlısıyla Perşembe transferim var
Hadi hayırlısı olsun ınslalah Rabbım tamamına erdirsin canım hayırlı haberler le

Back