Hayirli olsun canim saglikla ilerler insallahBu kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim saglikla ilerler insallahBu kızlar
Ami' canım Rabbım sanada nasıp etsin ben hala inanamıyorum amaHayirli olsun canim saglikla ilerler insallah
Aynen canım o cok zorYarın transferim var sanırım en zoru da transfer sonrası değil mi mesela şimdi yapıp yapmama konusunda çok gidip geliyorsun
Tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallahAynen canım o cok zor
AminTebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah
Allah tamamına erdirsin canımBaş dönmem var transferden beri böyle olan var mı
Benim herşey kötü gidiyor yaw opu da tansiyon düşmüştü kusmuştum kötüydüm inşallah sonu güzel olurBende bisey olmamıştı heycandan olabilir canım
Bisey olmaz güzel düşün pozitif ol lütfenBenim herşey kötü gidiyor yaw opu da tansiyon düşmüştü kusmuştum kötüydüm inşallah sonu güzel olur
inşallah canım ya 20. Dakika duramadım tuvalete gittim kötü mü yaptım senceBisey olmaz güzel düşün pozitif ol lütfen
Yok yok bende 30 yada 40 dk da sürgü diyorlar ona yapmıştım 1 saat sonrada kendim gittim ama ayakta yaptım birde ben 3 gun hiç oturmadim lavaboyaAy
inşallah canım ya 20. Dakika duramadım tuvalete gittim kötü mü yaptım sence
Ne bilim tedirgin oldum yaYok yok bende 30 yada 40 dk da sürgü diyorlar ona yapmıştım 1 saat sonrada kendim gittim ama ayakta yaptım birde ben 3 gun hiç oturmadim lavaboya
Hayirli olsun canim insallah bebegin tutunur sana❤Merhaba kızlar transfer oldum bugün transfer olan olacak olan herkese Allah nasip etsin
İnşallah canım Allah razı olsunHayirli olsun canim insallah bebegin tutunur sana❤
çok geçmiş olsun benim bi bilgim yok ama kürtaj veye düşüklerde genelde kan tahlili yapılır parça alınamaz bildiğim kadarıylaMerhabalar herkese. 5 haftalık bebeğimi kaybettim. Zeki hoca kontrole çağırdı. Kontrole gittiğim zaman rahimde parça alınıp patoloji ye gönderilecek mi. Ya da düştüğün sebebi araştırılıyor mu. Eğer bunlar yapılmayacaksa başka bir doktora gitmek istiyorum
Evet canm onun için çağırmıştı. Bir kaç ay ara verip sonra başlayacazcanım zeki bey düşük sonrası çağırdıysa seni nedenini araştırmak için çağırmıştır endişelenme