Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci de tup bebek merkezi

Bende 29 da oldum hayırlısı diyorum Rabbım. Nasıp ederse olur hayırlıca hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin mayıs 10 da benim de test günüm

Beraber sonuclari alicaz hadi hayirlisiyla insallah bende bel agrisi var sende de oluyor mu
Hafif den agrıyor dün tek taraf ağrıyordu belimin bu gun ortası agrıyor Tam

Benim de ilk denemem adetin 13. Günü çağırıyor ya ondan kaç gün sonra transferin oldu acaba
1 hafta sonra oldum ben ama değişiyor ilaçların ve kaçıncı gün emriyosu olduğuna bağlı oluyor

Bence gayet ilgiliydi hatta biz bişey sormadan herşeyi anlatıyordu
Bende her gidişim de kendi anlattı hersey sormadan ve ablacım diye konuştu sürekli çok küçüksün iyi düşün çok güzel hersey diye moral verdi sürekli

canım belki sana öyle gelmiştir aa şaşırdım benim doktorumda zeki bey çok ilgili bir doktor valla

Öyle değil sonuçta kullanılacak ilaçlar karıştırılmamalı o yüzden nasıl kullanılacağını yazıyorlar kendi için de dosya tutuyor hatta ben muayene olacakken geldi hemşireler soğuk değil mi günaydın bile demeden yatırıyorlar sizi dedi şahsen bence ilgili bi dokto

Ben ilk görüşmeye diyarlife taki hakan coksuer doktora gittim tavsiyeler üzerine o nasil bi ortam nasil ilgisiz bi doktor dayanamayip hemen ciktik oradan.sonrasinda arastirmalar sonucunda bahceci saglik grubundan zeki hocayi buldum. Zaten kapidan ilk girdiginizde güvenilir ellerde oldugunuzu anliyorsunuz calisanlar hemşireler hepsi ayri ayri ilgileniyor.zeki hocamda ilk gorusmede baya ilgilendi. Sordugum sorulara evet kagit uzerinde çizerek anlatti ve sonrasinda kullanilacak ilaclar icinde sermin hanima yonlendirdi ordada iyice anlatilinca hersey tamamen anlasildi
Muayne edince ozur dilerim acittiysam bile diyordu. Benim icin ilgili ve pozitif konusan hicbir sey icin %100 garanti vermeyen bi doktor.bu transferim tutmazsa tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum

Ben ilk görüşmeye diyarlife taki hakan coksuer doktora gittim tavsiyeler üzerine o nasil bi ortam nasil ilgisiz bi doktor dayanamayip hemen ciktik oradan.sonrasinda arastirmalar sonucunda bahceci saglik grubundan zeki hocayi buldum. Zaten kapidan ilk girdiginizde güvenilir ellerde oldugunuzu anliyorsunuz calisanlar hemşireler hepsi ayri ayri ilgileniyor.zeki hocamda ilk gorusmede baya ilgilendi. Sordugum sorulara evet kagit uzerinde çizerek anlatti ve sonrasinda kullanilacak ilaclar icinde sermin hanima yonlendirdi ordada iyice anlatilinca hersey tamamen anlasildi
Muayne edince ozur dilerim acittiysam bile diyordu. Benim icin ilgili ve pozitif konusan hicbir sey icin %100 garanti vermeyen bi doktor.bu transferim tutmazsa tekrardan ona gitmeyi düşünüyorum
Aynen Şermin hanım lada sürekli kontak kurduk. Cok yardımcı oldular saolasunlar

Back