- 21 Ocak 2008
- 298
- 3
- Konu Sahibi papatyaaaa
papatyaaa slm canım. seninle çok ortak yanımız varmış. ben de pko luyum. ilaçlı yumurta takibi yaptırdım. ama sonuç alamamıştım. hsg den sonra hamile kaldım ve bende de boş gebelik oldu. gördüğün gibi çok ortak noktamız var. boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca diye bir sayfa var ben oradayım devamlı seni de beklerim.
canım 12. gün 12 mm olması bundan sonra gelişmeyeceği anlamına gelmiyor. sen de benim gibi moral vereceği yerde moral bozan bir doktora çatmışsın. hemen değiştirmeni tavsiye ederim. pko da yumurta geç gelişebiliyor her zaman aynı zamanda olmayabilir. 16-17. güne kadar yolu var ki bende 2 kez falan 16. günde istenilen büyüklüğe gelmişti ve çatlatma iğnesi yapmıştık. moralini bozma sakın canım. stres baş düşmanımız. benim bir de fsh hormonu 9 larda. yani yumurta rezervi ve kalitesi iyi değil demekmiş. ama ne yapayım mücadele ediyorum işte. inşallah yine olur diyorum. sen öyle soru sorup duran meraklı akraba ve komşuları takma ve ağızlarının payını vermekten de çekinme. sanki onlar sormasa bizim aklımıza gelmiyor hamile kalmak. sanki onların veya bizim belirlediğimşz zamanda kurulu robot gibi oluyormuş gibi. neyse canım takma.
hayıt veya bitkisel bişey kullanacaksan ilaçla beraber kullanma ben geçen ay ilaçla hayıt kullandım kist oldu. ama hayıttan mı oldu. onu kullanmasam da olurmuydu onu bilmiyorum.
canım ayrıca şeker ilacı glikofen, glikophage türü ilaçların da çok faydası var sana doktorun verdimi bilmiyorum ama ben çok faydasını gördüm canım.
slm canım evet çok ortak noktamız varmış hayıtı ilaçla kullanmıycam canım sen uyardığın için iyi oldu sağol doktorum geliyorum yanınıza canım teşekkür ederimŞeniz