- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Valla daha 5 kutu var bunlar hay c pazartesi kadar bunlar galiba sonra ne olcak diğerlerine baslicaz galibaProgesteron iğnesi verdi mi size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla daha 5 kutu var bunlar hay c pazartesi kadar bunlar galiba sonra ne olcak diğerlerine baslicaz galibaProgesteron iğnesi verdi mi size
Inslalah canım ya alışırım galiba ınsallahDur daha bismillah canım alışmalısın bu duruma ilk iğneni olmuşsun metanetli olmakta fayda var![]()
Canm göbekten yapmak daha kolay. İlkini yap alışırsın zatenKızlar mesela onu gobekmi olması lazım kol ne bilim bacak olmuyor mu
Yaptı esim ben yapamam ya kendime ikinci oldu bu gun de adetliyim şişlik hissediyorum aceba psikolojikoolarak mı etkilendim anlamadımCanm göbekten yapmak daha kolay. İlkini yap alışırsın zaten
Psikolojiktir canm hemen etkilenmesin öyle. Mümkün olduğu kadar başka şeylerle uğraş sürekli kendini dinlemeYaptı esim ben yapamam ya kendime ikinci oldu bu gun de adetliyim şişlik hissediyorum aceba psikolojikoolarak mı etkilendim anlamadım
Yok zaten çalışıyorum canım düşünmüyorum sukurPsikolojiktir canm hemen etkilenmesin öyle. Mümkün olduğu kadar başka şeylerle uğraş sürekli kendini dinleme
Adet 2 günü gidiliyor canım bende veya esımde bir sikinti yoktu 10 bin verdik şimdi beklemedeyiz adet olunca transfer olcak diğer ayMerhaba kızlar bende adet olunca bahçeci Diyarbakır a gitmeyi düşünüyorum toplam ücret ne kadar acaba bide adetin ikinci günü mü üçüncü günü mü gittiniz
Eşimde sperm sayı ve harekette düşğklğk var Nisa’n başında gidip başlamayı düşünüyoruz bizdeAdet 2 günü gidiliyor canım bende veya esımde bir sikinti yoktu 10 bin verdik şimdi beklemedeyiz adet olunca transfer olcak diğer ay
Valla artık herseyin bir çaresini buldular sukur ama ben şuanda inanıyorum bazı kurler var sperm sayısı arttırıcı falan onlarda kullanılmalı tedavi asamasindayken benceEşimde sperm sayı ve harekette düşğklğk var Nisa’n başında gidip başlamayı düşünüyoruz bizde
Canm hiç korkma anestezili olacağı için acı hissetmiyorsun. Ben yarım saat dinlenip çıkmıştım. Çok hafif bir ağrı oluyor.Kizlar bu gece yumurta catlatma igne mi vurucam pazar gunu de opu islemi olucak bana tecrubelerinizi anlatir msiniz islem sonrasi agriniz oldu mu ne zman sonra kendinize geldiniz.ben korkuyorum insallah hersey yolunda gider![]()
Bana islemden sonra 2 saat dinlenip cikarsin dedilerCanm hiç korkma anestezili olacağı için acı hissetmiyorsun. Ben yarım saat dinlenip çıkmıştım. Çok hafif bir ağrı oluyor.
Yaklaşık olarak söylemişlerdir canm. Eğer erken toparlanabilirsen çıkarsınBana islemden sonra 2 saat dinlenip cikarsin dediler
İnşallah pozitif sonuç alırsın bende Pazartesi kontrolüm var transfer günü belli olacak27 nisanda transferim oldu sabirsizlikla test gununu bekliyorum.sizde durumlar nasil kizlar?![]()