Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır bahçeci de tup bebek merkezi

Bizde eylül ayında başlamaya karar verdik artık hayırlısı zeki hoca da karar kıldık bizim sorun eşime varikosel tashisi konuldu 2014 yılında ameliyat oldu ondan sonra hiç bir gelişme olmadı bu bizim 2 ci tüp bebek denemesi olacak

Benim 7 yaşında bir kızım var normal yoldan oldu ondan sonra hiç olmadi birde zeki hocada kaçıncı denemeniz olcak

Ben ilk denememi veni vidi de yaptım sonra çok pişman oldum bu defa araştırıp öyle başlamak istiyorum

Benimde Ankarada 2 negatif sonuclu tup bebegim var.suan siirtte yasiyoruz bende bahceci fulya istemistim ama bnide ikna ettiler sanirim bende zeki beye gideceğim sorunumuz azosprm:( ekim kasimda baslamak istiyorum.fakat transferden sonra hemen yola cikabilir miyim? yol 2 _3 saat sürüyor.ekim kasim gibi başlayacak olanlar bilgi ve moral paylasimi yapsak;)

Benimde Ankarada 2 negatif sonuclu tup bebegim var.suan siirtte yasiyoruz bende bahceci fulya istemistim ama bnide ikna ettiler sanirim bende zeki beye gideceğim sorunumuz azosprm:KK43: ekim kasimda baslamak istiyorum.fakat transferden sonra hemen yola cikabilir miyim? yol 2 _3 saat sürüyor.ekim kasim gibi başlayacak olanlar bilgi ve moral paylasimi yapsak:KK66:
Canım bende 3 saatlik yol gidip geldim tedavide transfer günü kaldım 1 gece ama doktorlar genelde 3 saatlik yollara yolculuk yapmaya bişey demiyor hastanede dinlenip gidersin

Benimde Ankarada 2 negatif sonuclu tup bebegim var.suan siirtte yasiyoruz bende bahceci fulya istemistim ama bnide ikna ettiler sanirim bende zeki beye gideceğim sorunumuz azosprm:KK43: ekim kasimda baslamak istiyorum.fakat transferden sonra hemen yola cikabilir miyim? yol 2 _3 saat sürüyor.ekim kasim gibi başlayacak olanlar bilgi ve moral paylasimi yapsak:KK66:

Yolculuk problem yaratmazmış. Öyle diyordu Zeki bey. Bende yola çıkmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

sorun yasamamanıza sevındım sız tedavıde hangı asamadasınız
,menun kaldınız mı sorun neydı?

Benim Bahçeci de 2. Denemem. İlk denemem de olumlu olmuştu çocuğum 2 yaşında. Şimdi dondurulmuş embriyolarımla tekrar gebeyim. Takiplerimi devam ettiriyorum Zeki bey de. Darısı sizlerinde başına inşallah. Maalesef hiçbir neden yoktu bizde

Back