Diyarbakır///21

slm arkadaşlar ben d.bakırdayım dediğiniz gibi bir dolap bende arıyorum ama bulamaadım maat bende evlilik hazırlığı yapıyorum hayırlısıyla düğünüm var.kuaför olarak tesettür iyi bağlayan bir yer biliyormusunuz.kuaför süleymanı tanıyorum gerçekten alanında iyi ama pahallı malum memur eşi olacaz ona davranmak gerek.hoşçakalın

barancım maalesef öyle bi kuaför bilmiyorum... yukarıda arkadaşların adını verdiği kuaförlere sorulabilir... sen tayinci değilsin bizim gibi buralısın sanırım??

evet buralıyım tayinci değiliz buralı olmama rağmen kuaför bulamıyom tesettürlü olacağı için çok yapabilen biri gerek

maat aslında d.bakırsda bulunanlar genelde belli bir saatte girse ve konuşsak daha güzel olmazmı

haaaa... diyarbakırda yaşayanlar ayrı bir grup mu kuralım diyorsun yani???? bildiğim kadarıla TK646 öyle bir girişimde bulunmuştu da site yönetimi topiğini klitledi zaten bu topik var diye...

arkadaşlar ben bir süre önce yukarıdaki mesajı yazıp yardım istemiştim ama hiç cevap gelmemişti.. şansımı bir daha deneyeyim dedim... TK646 özellikle senden umutluyum walla a.s. şimdiden ilginiz için teşekkürler

arkadaşım ben dediğin gibi bir dolap yaptırdım sana adresi vereyim ama dükkanın ismini hatırlamıyorum zaten o semte gidersen sanırım bulabilirsi çamlıca caddesinde çarmar marketin karşısında umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler

arkadaşım ben dediğin gibi bir dolap yaptırdım sana adresi vereyim ama dükkanın ismini hatırlamıyorum zaten o semte gidersen sanırım bulabilirsi çamlıca caddesinde çarmar marketin karşısında umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler

çok teşekkür ederim ilgin için .. saolasın a.s.

kızlar yine ben ... diyarbakırlılar ve diyarbakırda benim gibi diğer ikamet edenlerden bu topiğe pek rağbet yok herhalde :bbo: halbuki iyi olurdu burada arada bir yazışsak çizişsek di mi ya a.s neyse, ben yine sizlerden bir hayıersever görür umuduyla bir fikir daha rica edeceğim:
ben ankaralıyım daha önce belirttiğim gibi... aralıktaki bayram tatilinde ankaraya gideceğim... oradaki eşe dosta sembolik ve yükte de fazla bana eziyet olmayacak bir iki hediye götürmek istiyorum.. bana ne tavsiye dersiniz?? buraya özgü bişiler olsun istiyorum... birden fazla alacağım için ağır olmamaması lazım.. kolay taşınacak olması lazım.. bir de nerelerden alabileceğimi de söylerseniz ekstra sevinirim a.s.

Maatcığım günaydın:)a.sDediğin gibi diyarbakırlılar sayfasına pek rağbet yok.Ben Balıkçılarbaşında birkaç yer görmüştüm.Bakır eşyalar satıyor.Ama yerini tam olarak bilmiyorum tabi.Gezerken görmüştüm.Ben de haziran ayında gideceğim için gitmeme yakın gelir birşeyler alırız demiştik eşimle.Küçük büyük pek çok hediyelik eşya vardı.Başka da bilmiyorum.Sevgiler...

kızlar yine ben ... diyarbakırlılar ve diyarbakırda benim gibi diğer ikamet edenlerden bu topiğe pek rağbet yok herhalde :bbo: halbuki iyi olurdu burada arada bir yazışsak çizişsek di mi ya a.s neyse, ben yine sizlerden bir hayıersever görür umuduyla bir fikir daha rica edeceğim:
ben ankaralıyım daha önce belirttiğim gibi... aralıktaki bayram tatilinde ankaraya gideceğim... oradaki eşe dosta sembolik ve yükte de fazla bana eziyet olmayacak bir iki hediye götürmek istiyorum.. bana ne tavsiye dersiniz?? buraya özgü bişiler olsun istiyorum... birden fazla alacağım için ağır olmamaması lazım.. kolay taşınacak olması lazım.. bir de nerelerden alabileceğimi de söylerseniz ekstra sevinirim a.s.

canım yardımcı olmaya çalışayım sen çevrendekilere hasan paşa hanı nerde diye sor gösterirler orda çok güzel eşyalar var zaten turistlerin rağbet gösterdikleri bir yerdir eminim çok beğeniceksin hoşça kala.s.

canım yardımcı olmaya çalışayım sen çevrendekilere hasan paşa hanı nerde diye sor gösterirler orda çok güzel eşyalar var zaten turistlerin rağbet gösterdikleri bir yerdir eminim çok beğeniceksin hoşça kala.s.

günaydın arkadaşlar herkese.... hejacım hasan paşa hanı şu ulucaminin karşısındaki restore edlen han değil mi?? biliyorum tabii.... beni oraya çok yakın çalışıyorum ... hemen hemen her öğlen yemeği orada yeriz hatta:::))) gazi cad'de... benim aklıma da orası gelmişti ama hani şehrin daha iç pasajlarında veya eski çarşılarında acaba biryerler war mıdır diye düşnümüştürm.... alternatif olarak yani... çok teşekkürler

Maatcığım günaydın:)a.sDediğin gibi diyarbakırlılar sayfasına pek rağbet yok.Ben Balıkçılarbaşında birkaç yer görmüştüm.Bakır eşyalar satıyor.Ama yerini tam olarak bilmiyorum tabi.Gezerken görmüştüm.Ben de haziran ayında gideceğim için gitmeme yakın gelir birşeyler alırız demiştik eşimle.Küçük büyük pek çok hediyelik eşya vardı.Başka da bilmiyorum.Sevgiler...

saolasın iyi annee.... sanırım balıkçılarbaşı yine ulucaminin arkasındaki çarşı olsa gerek.... yanılmıyorsam tabii.::)) orarada gezerken bakırcı görmüştüm sanki evet......

merhabalar arkadaşlar.memeleketimden birilerinin yazısını görmek ne güzel.bende inş. bayram tatiline gelecem canım d.bakırıma.herkesler iyidir umarım.uzun zamnadır girememiştim siteye artık sık sık uğrarım.

slm yasmi123 beni arkadaş listenize eklemişsiniz size özel msj attım ama size gelmiyor acaba özel msj alamıyormusunuz

herkese hayırlı cumalar.
nasılsınız arkadaşlar.güzel memleketimde hava nasıl bugün?anlatın braz memleketimi bana... çok özledim ya hu..

merhaba arkadaşlara.s.biz diyarbakırdan döneli üç ay oluyor hava üssünde askerlik yaptık eşimle beraber ve çocuğumuzla:ecrin_bebek:burayı görünce selamlarımı iletmek istedim...

slm maat dolap bulabildin mi bende bakıyorumda ama bulamıyorum

ne zamandır giremiyorum siteye mesajını yeni gördüm.... hala dolap işini halletmiş değilim... heja'nın önerdiği yere gidip bakacaktım ama ona da fırsat bulamadım.... gerçi ısmarlama dolaptan bahsettiği içn muhtemelen ahşap olduğunu düşünüyorum ve ben ahşap düşünmüyorum... banyo amaçlı çünkü.... bi de ısmarlama yaptırılan şeyler daha pahalıya çıkıyor.... mesela burada yine kütüphane alacaktık taşındığımızda.... baktık istediğimiz gibi bulamadık... ısmarlama yaptırlaım dedik.. fiyat aldık.... sonra internetten sipariş edip kendimiz monte ettik ve çok ucuza mal oldu.... önümüzdeki ay ankaraya gideceğim... orada bakarım diye de düşündüm koçtaş, praktiker ya da tekzende falan mutlaka istediğim gibi birşey bulurum ama öyle bi dolabı da uçağa atıp nasıl getiririm o ayrı konu :bbo: sen biryerlede alternatif görürsen bana da haber verir misin??? a.s.

X