Diyarbakır///21

mrb diyarbakırımın güzelleri nasılsınız iki hafta önce geldim ama şimdiden özledim kızımla torunum orda çok özlüyorum çok

bir günde diyarbakır//21 olarak toplanır tanışırız inş. :))

şu diyarbakır da deniz de olsa eşim kesin oraya yerleşirdi ama gel gör ki eşim denizi olan bir yer olsun diyor:)))
eskişehire getirilen şu denizden acep diyarbakır a da getirirler mi? :))))

sevgili hemserilerim bende geldim araniza bende diyarbakirliyim ah ah ne kadar ozledim oralari ve ailemi bir bilseniz hepinizi yurekten kucakliyorum

Amed den herkese saygı ve selamlarımı gönderiyorum.Bende dbakırlıyım

Son düzenleme:
günaydın bayanlar uzun süredir buraya takılmıyodum bir ara gelen olmadığı için girmiyordum diyarbakırlılar olarak görüşmüşsünüz nasıl geçti bakalım nilay bende bebişimi beklerken yasemin hanıma gidiyordum doğumuma kendi girdi epiduralli normal doğum yaptım çokta memnun kaldım kızım 4 aylık oldu sende sağlıkla bebişine kavuşursun inşalah

ben aslen batmanlıyım ama15 yıldır burdayız burası memleketimiz oldu artık ALLAH beni diyarbakırdan ayrı koymasın valla ayrı olduğumda gece rüyalarıma geliyo diyarbakırın her yerii

kızlar merhaba.yardımınıza ihtiyacım var.
bahar temizliği için kadın arıyorum.benimki artık temizliği bırakmış kaldım öyle ortada.
size gelen veya tanıdığınız biri varmı?
bana yardımmcı olursanız sevinirim.

Tayinimiz diyarbakıra çıktı kızlar orada oturan arkadaşlar yardım istiyorum oralar hakkında.çok üzüldüm oraya çıktı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…