merhaba,
benim annem de diyarbakır bismilli,ben orda doğmuşum .2001-2005 yılları arasında diyarbakır hanide görev yaptım. dayılarım halen orda merkezde. 5 yıl oldu diyarbakırdan geleli ama halen dün gelmişim gibi çok özlüyorum haftasonları kuzenlerimle daha çok best kafeye takılırdık o zamanlar çok güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum?
murgizinannesi, sayfaları baştan sona okudum sizin kadar memleket hasretiyle yanan birini daha görmedim desem yalan olmaz herhalde inşaallah en kısa zamanda diyarbakıra tekrar yerleşirsiniz. bu arada gizem de mayıs annelerinden arkadaşım:)
kendinize çok iyi bakın tekrar görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
benimde evlenmeyi düşündüğüm canımm diyarbakırlı ve orada yaşıyor.bende evlenince oraya gelicem büyük ihtimalle.ankaradayım şu an acaba zorluk çekermiyim alışamam falan diye çok korkuyorum arkadaşlar.sizdende fikirlerinizi bekliyorum.sevdiğim orda olduğu için orayı çok seviyorum şimdiden:)
canım biz askeriyedeydik tayinciler çoktu gelenler gelirken ağlardı
giderkende ağlarlardı Dİyarbakır gibisi varmı yaa gezilecek o kadar çok yeri varki sıkılmak die bişi olmaz ben eşimi bu kadar çok sevmeseydim Dİyarbakır hasretinden delirirdim herhalde ama aşkımla artık heryer güzel
inş bende evlenirsek alışırım oralara.şu ana kadar zaten olumsuz birşey duymadım.giden herkes çok memnun halinden.umarım benim içinde öyle olur.hayırlısı...
evlen gel balım bencede çok seveceksin...sıkılmaya vaktin olmuyo burda gezmekten.......