Diyarbakır///21

ben malatyalıyım ama sekiz yıldır diyarbakırdayım. artık yarı diyarbakırlı sayılırım. buraya da cevap yazabilirim sanırım.

Diyarbakirli degilim ama akrabalarim var orda yasayan bende her yaz gidiyorum cok seviyorum gercekten güzel bir sehir

ben dbakırlıyım izmirde yaşıyorum kızım dbakırda evli sık sık geliyoruz yani bağımız var eşimin akrabalarıda hepsi dbakırda dbakırı çok özlüyoruz

merhaba,
benim annem de diyarbakır bismilli,ben orda doğmuşum .2001-2005 yılları arasında diyarbakır hanide görev yaptım. dayılarım halen orda merkezde. 5 yıl oldu diyarbakırdan geleli ama halen dün gelmişim gibi çok özlüyorum haftasonları kuzenlerimle daha çok best kafeye takılırdık o zamanlar çok güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum?
murgizinannesi, sayfaları baştan sona okudum sizin kadar memleket hasretiyle yanan birini daha görmedim desem yalan olmaz herhalde inşaallah en kısa zamanda diyarbakıra tekrar yerleşirsiniz. bu arada gizem de mayıs annelerinden arkadaşım:)
kendinize çok iyi bakın tekrar görüşmek üzere hoşçakalın a.s.

selam canım ben dün dbakırdan döndüm kızımın yanındaydım iki ay toruna baktık sen nasılsın iyisin umarım öpüyorum:1hug:

ilk geidgim gün çok aglamıştım hiç sevmem sanmıştım ama şuanda öyle çok seviyorum ki diyarbakırı sanki yıllardır burda yaşıyoruşum gibi...ortam güsel şehir güsel..ofisteyiz biz ...dagkapı bambaşka hergün gitsem sıkılmam oraya...

offff diyarbakırı özledim,sokaklarını dolaşmayı özledim, best kafede oturup kahve içmeyi özledim, öğrencilerimi özledim.... özledim de özledim (

iyi geceler diyarbakır sevenler hepinize hayırlı geceler dilerim

bende bir hafta oldu geleli.20 gün kaldım yetmedi inanın.bol bol alışveriş yaptım.karacadağ pirincimi sumağımı aldım geldim.balıkçılarbaındaki terziden 7 liraya etekler diktiridm.çok seviyorum memeleketimi çoook....

hiç bir yer sana benzemez amedim....

mrb bende on gün kadar önce döndüm memleketimden bende o terzide oğluma kadife pantolonlar diktirdim 7,5 liraya bende alışveriş yaptım iki ay kaldım ama doyamadım çok seviyorum kızımı da çok özlüyorum bırakıp döndüm

benimde evlenmeyi düşündüğüm canımm diyarbakırlı ve orada yaşıyor.bende evlenince oraya gelicem büyük ihtimalle.ankaradayım şu an acaba zorluk çekermiyim alışamam falan diye çok korkuyorum arkadaşlar.sizdende fikirlerinizi bekliyorum.sevdiğim orda olduğu için orayı çok seviyorum şimdiden:)

canım biz askeriyedeydik tayinciler çoktu gelenler gelirken ağlardı
giderkende ağlarlardı Dİyarbakır gibisi varmı yaa gezilecek o kadar çok yeri varki sıkılmak die bişi olmaz ben eşimi bu kadar çok sevmeseydim Dİyarbakır hasretinden delirirdim herhalde ama aşkımla artık heryer güzel

inş bende evlenirsek alışırım oralara.şu ana kadar zaten olumsuz birşey duymadım.giden herkes çok memnun halinden.umarım benim içinde öyle olur.hayırlısı...

merhabalar.
diyarbakıra yeni gelecek arkadaşlara tavsiye babınd sölemek isterim ki ,diyarbakır yaşaması kolay bi şehirdir.evet belki dışardan öle görünmüyor ama inanın gırbette olduğunuzu anlamazsınız bile.24 saat yaşayan bi şehirdir.canın sıkıldı mı ofis-dağkapı yap ooohhh değme keyfine.üstelik bşka büyük şehirlere görede çok ucuz bi şehirdir.esnafıyla tanıştınız mı bi daha birbirinizi bırakamazsınız.her müşteriye ilgili alakalı sanki ailesindenmiş gibi davranan esnaflar vardır.şehrin her semtinde herşeyi bulabilirsiniz.mesela diyarbakırın yeni gelişen vede şehre uzak diyebileceğimiz diclekent semtinde kuyumcudan tut nalbura kadar herşeyi bulabilirsiniz.ha herşey çok mu olumlu bu şehirde yok tabii ki değil.ama batıdaki şehirlerdede medeniyetsz insanlar var.diyarbakırın en güzel yanı,gelenlerin hemen ayak uydurması bence.ayrıca deprem riski falanda yok.çünkü diyarbakırın altı tamamıyle kayalıktır.gidince kırklar dağının üstünden şöyle bir seyreyleyin.göreceksiniz fethedilmesi vede yıkılması nasılda zor bi şehir olduğunu.
off çok yazdım kusura bakmayın.ama hasretim diyarıma.ben eskişehirde yaşıyorum.çok temiz insanları medeni.düzenli bir şehir ama lazım olan herhengi bişeyi almak için illaki merkeze inmek gerekiyor.yani çarşı biraz merkeze sıkışmış. diyarbakırın herşeyi heryerde bulma rahatlığına alışkın olduğum için bana hala zor gelir bu durum.
neyse uztmayayım.diyarımdaki tüm hemşehrilerime selamlar.....

evlen gel balım bencede çok seveceksin...sıkılmaya vaktin olmuyo burda gezmekten.......

evlen gel balım bencede çok seveceksin...sıkılmaya vaktin olmuyo burda gezmekten.......

geldiğim zaman yazarım burdan zaten inş canım.daha bizim aile pek ikna olamadı oralara gelmeme .o yüzden ne nişan yapabiliyoruz nede başka birşey.beklemedeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…