Diyarbakır///21

bende diyarbakırlıyım ama batmanda oturuyorum eşim buda görev yapıyor..diyarbakıra kocaman sevgiler...ismim betül 5buçuk yıllık evliyim 22 aylık bi oğlum var evhanımıyım.yaptığım başka bi şey yok.arada bazen internete giriyorum.sizinlede tanışırız görüşürüz geldiğimde kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

aaaaaa ben de diyarbakırlıyım ama yıllarca batmanda oturdum.tanıştığımıza sevindim.Ben de beş yıllık evliyim 4 ve 3 yaşların da iki oğlum var.görüşmek üzere sevgiler..

aaaaaa ben de diyarbakırlıyım ama yıllarca batmanda oturdum.tanıştığımıza sevindim.Ben de beş yıllık evliyim 4 ve 3 yaşların da iki oğlum var.görüşmek üzere sevgiler..

canım sen nerde oturuyosun ben kadınlar parkının karşısında oturuyorum evin yakınmı bana?

Selamünaleyküm kızlar.
Allahın izniyle bende eşimin görevi nedeniyle Nisan ayında Diyarbakıra geliyorum.
Şimdi Bursa'dayım ve doğma büyüme Bursalıyım.
Çok korkularım var kızlar, burdan bana destek olun. Tamamen yalnızım oraya geldiğimde. Bir eşim, birde kendim olacağım. :2: Bu yüzden Diyarbakırda olan tüm arkadaşlar, Rabbim nasip ederse geldiğimde hepinizi tanımak istiyorum, bana arkadaşlık edersiniz olmaz mı?

mrb bende dbakırlıyım 5 gün önce ordydım kızım orda evli torun bakmaya gelmiştik şimdi kreşe başladı bizde evimize döndük şimdiden özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…