Diyarbakır///21

öylemi canım.baksana kimseden ses seda yok CADIARZU bizde ikimiz görüşürüz hıııııııh:dilcikar:

halis diyarbakırlı geldi
ben halen burdayım merkezde selam hemşolarzemuszemus

ohhh be şükür bir d.bakırlı çıktı zemuszemus iyi iyi 3 kişi olduk arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 artık bir buluşma düzenleriz hıııım en kısa zamanda delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

selam hemşolarım
bende d.bakırlıyım ama eskişehirde oturuyorum.15 gün oldu d.bakırdan döneli.çok özledim ama çok.gurbette ne kadar iyi anlıyor insan memlektinin değerini.ama memeleketimi medeniyet şehri olmaktan çıkaran mediniyetsizleride rabbim islah etsin diyor.ve sizleri selamlıyorum....

mrb bende geldim 6 gün önce döndüm dbakırdan şimdiden özledim nasılsınız sevindirik nerdesin mesajların kesildi

mrb bende geldim 6 gün önce döndüm dbakırdan şimdiden özledim nasılsınız sevindirik nerdesin mesajların kesildi

ablacım kardeşim izne gelmişti askerden bendeydi birkaç gün inan yeni gördüm msj ını.onun dışındada ev topluyorum bayaa hafiflettim gerçi bir mobilyalar kaldı.o yüzden açamadım bayadır.
sen nasılsın iyisindir inş.

cnm sen diyarbakırlısın ama hiç görmedin sanırım..
valla güsel şehir gel bekleriz çok şey kaçırışsın valla..
ben bu yıl geldim buraya güsel biyer....

kızlar merhaba ben ankaralıyım ama diyarbakıra yeni tayinimiz çıktı ev araştırıyoruz bakalım birde bakıcı arayacagım benim afacanlara,bakıcı bulmak zormudur diyarbakırda birde ev için nereden tutsak merkezde sizce,kira ve bakıcı fiyatları ne civarda,öpüldünüz kızlar

slm bakıcı işinden anlamam ama ev için genelde gaziler ve diclekent iyi bide metropol var ben orayı pek bilmiyorum.evler büyük temiz yeni yapılar cok dogalgaz var site hepsi.gazilerde 300 400 arası ben 350 ye oturuyorum mesela.diclekntte 400 500 arası.

cnm sen diyarbakırlısın ama hiç görmedin sanırım..
valla güsel şehir gel bekleriz çok şey kaçırışsın valla..
ben bu yıl geldim buraya güsel biyer....
aynen oyle canım 1,5 yasında ıken gıtmısım ama nerde hatırlamam ımkansız..
cok sey kacıdrdım bılıyom ınan hep ısyan edıyom gıdıcem dıye teyzem var ofısde ama oda hep gelıyo bana gelmek nasıp olmuyo kısmet ama gelıcem bıgun ...

kızlar merhaba ben ankaralıyım ama diyarbakıra yeni tayinimiz çıktı ev araştırıyoruz bakalım birde bakıcı arayacagım benim afacanlara,bakıcı bulmak zormudur diyarbakırda birde ev için nereden tutsak merkezde sizce,kira ve bakıcı fiyatları ne civarda,öpüldünüz kızlar
slm canım buranın en işlek yeri ofis ofiste evler 500 600 civarında ...afacanlarına ben bakayımgetir sen ...
aynen oyle canım 1,5 yasında ıken gıtmısım ama nerde hatırlamam ımkansız..
cok sey kacıdrdım bılıyom ınan hep ısyan edıyom gıdıcem dıye teyzem var ofısde ama oda hep gelıyo bana gelmek nasıp olmuyo kısmet ama gelıcem bıgun ...

gel şekerim ya ne güsel olur bak bende burdayken..

slm kızlar ben bu akşam izne gidiyorum amasyaya aylüle kadar yokum ben yokken bulşuşma falan yapmayın ben döneyim beraber yapalım tamam mı hadi öptüm herkesi..

Selinaycım bilgi için teşekkürler,Rüyanaz canım sana iyi tatiller,umarım güzel geçer,bu arada eşim evi tuttu dün Diyarbakırdan,bugün yanıma ankaraya dönüyor,Eylüle kadar bende çocukları alıp gelirim sanırım,bencede buluşma işini eylül sonuna bayram sonrasına ayarlayın lütfe,bende sizlerle tanışmak istiyorum,acıyın bana:)Diyarbakırda hiç tanıdıgım yokkkkkiiii..Bu arada eşimin anlattıgına göre tuttugu ev,hava lojmanları ile toplukonut denilen yerin ortasında bir yerdeymiş her yere dolmuşla en uzak yarım saat dedi,375e tutmuş,toplu konutta ev bulmuş carrefourun dibinde ama ev son kat diye tutmamış,o civarda orta kat bulamayınca hava lojmanlarına yakın biyerlerde tutmuş.Rüyanaz bakıcı bulamazsam çocuklar başına kalır ona göre:)

X