Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylemi canım.baksana kimseden ses seda yok CADIARZU bizde ikimiz görüşürüz hıııııııh:dilcikar:
halis diyarbakırlı geldi
ben halen burdayım merkezde selam hemşolarzemuszemus
buluşuruz valla sen nerde oturuyosun cnm........
ohh bee hg şeker ayy yok mu başka diyarbakırda oturan............halis diyarbakırlı geldi
ben halen burdayım merkezde selam hemşolarzemuszemus
arsemi arkadaş gibi bende merkezdeyim canım.ben gazilerdeyim.ya sen canım...
mrb bende geldim 6 gün önce döndüm dbakırdan şimdiden özledim nasılsınız sevindirik nerdesin mesajların kesildi
bulusun bulusun yaa bende gelmek ıstıyommmmmmmmmmm
off keskee yaaa..kar gel bacım gel...
eveeet d.bakırda oturan arkadaşlar yazsınlar bakalım.en kısa zamanda buluşalım artık bende varım diyenler sesleri duyiiim.yazın bakalım haydiiiyn...:lepi::lepi:
aynen oyle canım 1,5 yasında ıken gıtmısım ama nerde hatırlamam ımkansız..cnm sen diyarbakırlısın ama hiç görmedin sanırım..
valla güsel şehir gel bekleriz çok şey kaçırışsın valla..
ben bu yıl geldim buraya güsel biyer....
slm canım buranın en işlek yeri ofis ofiste evler 500 600 civarında ...afacanlarına ben bakayımgetir sen ...kızlar merhaba ben ankaralıyım ama diyarbakıra yeni tayinimiz çıktı ev araştırıyoruz bakalım birde bakıcı arayacagım benim afacanlara,bakıcı bulmak zormudur diyarbakırda birde ev için nereden tutsak merkezde sizce,kira ve bakıcı fiyatları ne civarda,öpüldünüz kızlar
aynen oyle canım 1,5 yasında ıken gıtmısım ama nerde hatırlamam ımkansız..
cok sey kacıdrdım bılıyom ınan hep ısyan edıyom gıdıcem dıye teyzem var ofısde ama oda hep gelıyo bana gelmek nasıp olmuyo kısmet ama gelıcem bıgun ...