Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende gecen sene agustosta geldim hatta ben buraları hiç bilmedigim icin mobilyalarımı bile başka yerden almıştım burayı ne sanıyosaydımkaydirigubbakcemile3 ama güsell ya ben sevdim eşimin görevi nedeniyle olmasaydık daha güsell olurdu eşim icin biraz zor oluyor ama olsun ben sevdim.sadece yazın cok sıcak oluyor pencereyi actıgında fön makinası calışıyomuş gibi sıcaklık geliyor bi orası kötü.alışveriş merkezleri var gezecek yerler fazla olmasada canını sıkacak kadarda degil
Pazar günü Diyarbakırdan ayrılıyoruz...Hoşcakalın...Özleyeceğim Diyarbakır ı...:a015:
Pazar günü Diyarbakırdan ayrılıyoruz...Hoşcakalın...Özleyeceğim Diyarbakır ı...:a015:
Darısı bize canım:a015: Yeni şehriniz neresi?
Darısı bize canım:a015: Yeni şehriniz neresi?
hayırlısı iyi anne!a.sbenim de aklıma geldi diyarbakır günleri bi bakayım dedim:1rolleyes:!tk646 siz havacı mısınız?:sm_confused:
Canım eşim öğretim üyesiydi...Geçiçi olarak gelmiştik...İzmir e dönüyoruzhihoyyyt
Hayır canım bizde emniyetteyiz. Ama 2 yıl sonra kısmetse bizde yanınıza geliyoruz ilk tercihimiz Muğla.
buyrun gelina.s. muğla garip bir memlekettir sevemedim dersin ama başka yere de gidemezsin gelen kalıyor!...a.s
Yok canım olurmu hiç ben o şehire aşığım hemde deliler gibi.delikafadulden
nasılsınız arkadaşlar yerimseniben görüşemedik bu aralar :çok üzgünüm:benimde kayınvalidem burda delikafaduldenyalnız bırakmak istemiyorum onuda kaydirigubbakcemile3.sizler ne yapıyorsunuz...öptm hepinizi ayrı ayrı Şeniz
evet yaa buluşalım birgün delikafaduldendelikafadulden
ne guzel dıyarbakırdasın uff ben nasıl merak edıyom oraları:)..bende geçen hafta çarşamba günügeldim diyarbakıra 1 hafta oldu