Diyarbakır///21

slm kızlar asker eşiyim ben diyarbakır merkeze tain gördük 15 gün sonra orda olcam allah nasip ederse nasıl oralar anlatsın bana bilen biri kurtoglu lojmanlarında kalcaz biz.....

canım bende gecen sene agustosta geldim hatta ben buraları hiç bilmedigim icin mobilyalarımı bile başka yerden almıştım burayı ne sanıyosaydımkaydirigubbakcemile3 ama güsell ya ben sevdim eşimin görevi nedeniyle olmasaydık daha güsell olurdu eşim icin biraz zor oluyor ama olsun ben sevdim.sadece yazın cok sıcak oluyor pencereyi actıgında fön makinası calışıyomuş gibi sıcaklık geliyor bi orası kötü.alışveriş merkezleri var gezecek yerler fazla olmasada canını sıkacak kadarda degil

canım bende gecen sene agustosta geldim hatta ben buraları hiç bilmedigim icin mobilyalarımı bile başka yerden almıştım burayı ne sanıyosaydımkaydirigubbakcemile3 ama güsell ya ben sevdim eşimin görevi nedeniyle olmasaydık daha güsell olurdu eşim icin biraz zor oluyor ama olsun ben sevdim.sadece yazın cok sıcak oluyor pencereyi actıgında fön makinası calışıyomuş gibi sıcaklık geliyor bi orası kötü.alışveriş merkezleri var gezecek yerler fazla olmasada canını sıkacak kadarda degil

anladım cnm senin eşin asker mi...

Pazar günü Diyarbakırdan ayrılıyoruz...Hoşcakalın...Özleyeceğim Diyarbakır ı...:a015:

hayırlısı iyi anne!a.sbenim de aklıma geldi diyarbakır günleri bi bakayım dedim:1rolleyes:!tk646 siz havacı mısınız?:sm_confused:

Hayır canım bizde emniyetteyiz. Ama 2 yıl sonra kısmetse bizde yanınıza geliyoruz ilk tercihimiz Muğla.

nasılsınız arkadaşlar yerimseniben görüşemedik bu aralar :çok üzgünüm:benimde kayınvalidem burda delikafaduldenyalnız bırakmak istemiyorum onuda kaydirigubbakcemile3.sizler ne yapıyorsunuz...öptm hepinizi ayrı ayrı Şeniz
evet yaa buluşalım birgün delikafaduldendelikafadulden

evet bencede buluşalım kızlar kaç kişiyiz diyarbakırda oturan.....

eveeet d.bakırda oturan arkadaşlar yazsınlar bakalım.en kısa zamanda buluşalım artık bende varım diyenler sesleri duyiiim.yazın bakalım haydiiiyn...:lepi::lepi:

slm canım sadece ikimiz mi varız diyarbkırda ya vardır ama hadi kızlar buluşma yapalım.........

X