Diyarbakır///21

slm arkadaşlar diyarbakır ah diyarbakır ah ne çok severim ben 6 senem geçti çok agladım ayrıldımızda diyabakırın kızları barbi bebek gibi çok güzel olurlar kızımda onlara benzesin istedim ve diyarbakırda doum yaptım ve dileyim oldu çok güzel bir kızım var diyarbakıra slm olsun çok özledim

slm kızlar ben dıyarbakırda oturuyorum sızlere bır sorum olacak noolur yardımcı olun dıyarbakırda bıldıgınız cok ıyı bır kadın dogum uzmanı varmııı yardııııım

inş msjımı görürsünüz galerianın karşısında iş merkezi var o iş merkezinde bir kadındogum uzmanı var harika ama isim vermemde sakınca varmı bilmem bayan bir doktor kesinlikle tavsiye ederim melek gibi bir bayan çok ilgili ve bilgili canım yaa çokta özledim kızımı o doum yaptırdı bana harika bir doktor ve harika bir insan rahatlıkla gidin derim:nazar::Saruboceq::Saruboceq:ecrin_bebek::emir_bebek::nazar:

Good_Morning_95.gif

Tüm Diyarbakırlı ve Diyarbakır da yaşayan hanımlar...Hepinize iyi akşamlar.Sayfamızı çok boşlamışız.Sunay Abla,Esracım ve diğer arkadaşlar bundan sonra hergün burada görüşelim ve hatta buluşalım diyorum.Ama...İnşallah...

günaydın neşeciğim iyi olur ben yazıyorum kimse olmadığı için yazmıyordum artık nasılsın çocuklar nasıl ben torunumla az kalan günleri değerlendiriyorum

İyiyiz ablacığım:)Ben de bu ara pek giremedim.Dişlerimi yaptırıyorum ben de...Torunu benim için koklar mısın?Ohh mis gibidir o şimdi:)Çok çok öptüm sizi...

Günaydın tüm diyarbakırlılara ve herkese ilk defa yazıyorum benimde sevgilim diyarbakır cüngüşden varmı çüngüşlü olan merak ediyorum evlenince artık nasipse götürcek beni oraya bende görmüş olcam diyarbakırı çoa.s.k öptüm sizleri kendinize iyi bakın

Günaydın tüm diyarbakırlılara ve herkese ilk defa yazıyorum benimde sevgilim diyarbakır cüngüşden varmı çüngüşlü olan merak ediyorum evlenince artık nasipse götürcek beni oraya bende görmüş olcam diyarbakırı çoa.s.k öptüm sizleri kendinize iyi bakın

canım ben çüngüşlüyüm ama izmirde yaşıyorum çüngüş küçük ama güzeldir insanları sıcak kanlıdır kendimizi övmek gibi olmasın bende seni öpüyorum inş evlenirsiniz allah tamamına erdirsinŞeniz

canım ben çüngüşlüyüm ama izmirde yaşıyorum çüngüş küçük ama güzeldir insanları sıcak kanlıdır kendimizi övmek gibi olmasın bende seni öpüyorum inş evlenirsiniz allah tamamına erdirsinŞeniz

slm murgizinannesi negüzel ya demek çüngüşden sıcakkanlı ve çok misafirperver oldukları tartışılmaz bi gerçek.Bende izmirde yaşıyorum sen neresinden, inş. evlenebiliriz ablacım çok teşekkürler herkes için hayırlısı olsun kendine iyi bak görüşürz öptüma.s.a.s.

nasılsınız arkadaşlar yerimseniben görüşemedik bu aralar :çok üzgünüm:benimde kayınvalidem burda delikafaduldenyalnız bırakmak istemiyorum onuda kaydirigubbakcemile3.sizler ne yapıyorsunuz...öptm hepinizi ayrı ayrı Şeniz
evet yaa buluşalım birgün delikafaduldendelikafadulden

slm murgizinannesi negüzel ya demek çüngüşden sıcakkanlı ve çok misafirperver oldukları tartışılmaz bi gerçek.Bende izmirde yaşıyorum sen neresinden, inş. evlenebiliriz ablacım çok teşekkürler herkes için hayırlısı olsun kendine iyi bak görüşürz öptüma.s.a.s.

mrb canım ben bornovada oturyorum inş bütün dileklerin gerçekleşir görüşmek üzere
öpüyorum
esra gözün aydın nasılsın çocuklar nasıl inş herşey yolundadır öpüyorum

mrb canım ben bornovada oturyorum inş bütün dileklerin gerçekleşir görüşmek üzere
öpüyorum
esra gözün aydın nasılsın çocuklar nasıl inş herşey yolundadır öpüyorum

tşk ederim ablacım kaydirigubbakcemile3 bizler ailecek iyiyiz çook şükür.sende iyisindr inş sunay ablacım :Saruboceq:

X