Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben dıyarbakırda oturuyorum sızlere bır sorum olacak noolur yardımcı olun dıyarbakırda bıldıgınız cok ıyı bır kadın dogum uzmanı varmııı yardııııım
Günaydın tüm diyarbakırlılara ve herkese ilk defa yazıyorum benimde sevgilim diyarbakır cüngüşden varmı çüngüşlü olan merak ediyorum evlenince artık nasipse götürcek beni oraya bende görmüş olcam diyarbakırı çoa.s.k öptüm sizleri kendinize iyi bakın
canım ben çüngüşlüyüm ama izmirde yaşıyorum çüngüş küçük ama güzeldir insanları sıcak kanlıdır kendimizi övmek gibi olmasın bende seni öpüyorum inş evlenirsiniz allah tamamına erdirsinŞeniz
slm murgizinannesi negüzel ya demek çüngüşden sıcakkanlı ve çok misafirperver oldukları tartışılmaz bi gerçek.Bende izmirde yaşıyorum sen neresinden, inş. evlenebiliriz ablacım çok teşekkürler herkes için hayırlısı olsun kendine iyi bak görüşürz öptüma.s.a.s.
mrb canım ben bornovada oturyorum inş bütün dileklerin gerçekleşir görüşmek üzere
öpüyorum
esra gözün aydın nasılsın çocuklar nasıl inş herşey yolundadır öpüyorum