Diyarbakır///21

tşk ederim ablacım kaydirigubbakcemile3 bizler ailecek iyiyiz çook şükür.sende iyisindr inş sunay ablacım :Saruboceq:

canım benim tşk ederim bende ,iyiyim kızımla torunum burdalar pazartesi dönüyorlar onlarla hasret gideriyorum şimdiden ayrılığı düşünüyorum ama fazla üzülmüyorum çünkü 1 ay sonra ben de dbakıra geliyorum arkadaşın oğlunun düğünü var eşimle beraber geliyoruz onun için bu defa fazla ağlamıyacam çok öpüyorumŞeniz

hadi bakalım sunay ablacığım bekliyoruuz senii :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

en guzelı d.bakırın kokusu..teyzem 2 ay once geldı ona sarıldgmda cok farklı kokuyoıdu gttı gunde ıstanbul kokusu vardı uzerınde..sanırım en sonunda bende hayatımı bırakıp oraya kacıcam..hıc gormedım nasıl d.bakırlıysam ama aşk cok ıcımde..

selam hepinize hayırlı cumalar kar canım dbakır çok güzeldir inş en kısa zamanda görürsün

canım dbakırım kandilniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun nerdesiniz niye kimse yazmıyor

selam arkadaşlar bende malatyalıyım gezinirken diyarbakır ilini görünce bende yazayım dedim herkese iyi akşamşlar

selam arkadaşlar nasılsınız.bayadır gelemiyorum yoğunum bu aralar.
yeni arkadaşlarımız var sanırım tanışalım arkadaşlar.
kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

selam arkadaşlar nasılsınız.bayadır gelemiyorum yoğunum bu aralar.
yeni arkadaşlarımız var sanırım tanışalım arkadaşlar.
kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

merhaba kar ben :)d.bakırlıyım aslen ama daha hı c gtmek nasıp olmadı ıstanbuldayım dogma buyume :)

selam bende dogma büyüme istanbul inş kısmet olur merak ettigimiz yerleri görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…