• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva'nın Zayıflama Günlüğü

iyi düşünmüşsün cnm bana her sekıl uyar ortak bı kara alındıktan sonra

Tamam canım bende spor/egzersizler forumunun yöneticisine msj attım.1 Nisan'a kadar yarışmamızın akıbeti belli olacak.Yarışma topicimi açabilirsem formatını şöyle düşünüyorum.
-Günlük egzersiz programı bildirimi yapılacak
-Günlük yoklama yapılacak
-Haftalık ölçü bildirimi yapılacak
-Haftanın birincisi bildirimi yapılacak
(eski yarışma topicinde format böyleydi)
Yarışma topicine sadece rapor vermek için msj atabilecek.Zayıflama muhabbetlerimizi bu topicimde veya bu forumdaki diger arkadaşların topiclerinde yapacağız.
:68:

Selam kızlar:80: Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Özel hayatımda oldukça sosyal, karakterine birikimine, potansiyeline yüksek inancı ve güveni olan birisiyim.Kilolu oldugum halde karşı cinsimin ilgisini rahatca çekebilecek kadar alımlıyım.Ancak senelerdir (ergenligimden beri) kilolarla başım dertte.Defalarca diyet yaptım bazen kilo verdim bazen veremedim.Genelde 2-3 hafta devam edebildim diyetlere.4-5 kez diyetistyene gittim.1-2 hafta sonra bıraktım.Sadece birkez 3 ay diyetistyen ile 20 kilo verdim.Ancak koruma programına katılmadıgım ve eski beslenme şeklime aynen geri döndügüm için kilolarımı geri aldım.Bu kez son bir deneme yapacağım, olmazsa cerrahi yöntemlere başvuracağım.Bu kezin farkı şu artık diyete, kilo verme serüvenine çok daha mantıklı, gerçekçi ve bilinçli olarak bakabiliyorum.Kendimi gaza getirerek degil oturaklı bir şekilde bir erişkin gibi karar vererek işe atılıyorum.
Planım şu; :68: (1 Nisan itibariyle)
*Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapıyorum.
*Hergün 40 dk plates 20 dk yürüyüş 100 mekik 100 kalça hareketi 100 basen hareketi yapıyorum.
*Tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber haplarını kullanıyorum.
Dedigim gibi bu son.Olmazsa bucak altına yatacağım.Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.1 Nisan'da kilo çizelgemi hazırlayıp yayınlacağım.Ölçülerimide sizinle paylaşacağım.Ayrıca sitedeki "Cuma Zayıflama Yarışması"na da katılacağım.
:81:
Zayıflama günlüğüm bu yoldakilere ilham verecek umarım. :12::16::16:

Pepper Time zayıflama hapı birkaç kişinin ölümü nedeniyle tarım bakanlığı tarafından toplatıldı diye biliyorum. Hap içmeden diyetini uygulasanda başarı alırsın bence. Sağlığını tehlikeye sokma boşuna.
Başarılar..

Pepper Time zayıflama hapı birkaç kişinin ölümü nedeniyle tarım bakanlığı tarafından toplatıldı diye biliyorum. Hap içmeden diyetini uygulasanda başarı alırsın bence. Sağlığını tehlikeye sokma boşuna.
Başarılar..

Teşekkürederim canım.Evet ben araştırdım durumu.Peppertimedaki sibutramin maddesinin yan etkileri yüzünden 1 kişi öldü.Bu olaydan sonra Pepper Time ve piyasadaki diger 9 sibutramin içeren ilaç toplandı.Pepper time bu maddeyi içeriginden çıkardı.İnternet sitesinde Tarım Bakanlıgı'ndan imzalı bir belge var.Bu maddenin PepperTime'da bulunmadıgına dair.O belgede şikayet yüzünden alınmış zaten.Ben ilacı günlük alınma ölçeginin yarısı şeklinde alacağım ve gün aşarı almayı düşünüyorum.Uyardıgın için teşekkürederim.:97:

Son düzenleme:
ben ilacla zayiflamaya karsiyim aladaslar cunku iclerinde ne oldugu belli degil en iyisi dogal zayiflama zor ama sonuz guzel

Yarışma topicimi açabilirsem formatını şöyle düşünüyorum.
-Günlük egzersiz programı bildirimi yapılacak
-Günlük yoklama yapılacak
-Haftalık ölçü bildirimi yapılacak
-Haftanın birincisi bildirimi yapılacak
(eski yarışma topicinde format böyleydi)
Yarışma topicine sadece rapor vermek için msj atabilecek.Zayıflama muhabbetlerimizi bu topicimde veya bu forumdaki diger arkadaşların topiclerinde yapacağız.

Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?Yorumlarınızı alamadım araya kaynadı?:68:

Şuan bilmiyorum canım.1 Nisan'a diyetistyen randevusu aldım.Ozaman öğrenicem kilomu ölçülerimi falan yazıcam.Ama kanımca 80 kiloyumdur.Boyumda 1.69:31: Bende zayıflama serüvenimi 6 aya yaydım.Her ay 5-8 kilo versem yeterli.Manken gibi olmak istiyorum.Bu seneki Miss Turkey yarışmasını izledikten sonra karar verdim.(1.68 boyunca bir kız son 15'e kaldıda:52:)Fotomodel olucam en azından.Tam 12 ay boyunca çalışıp Miss Turkey 2012 elemelerine giricem.Yarı finale kalmak bile bana yıllardır kilolarla kaybettigim vicuduma karışı özgüvenimi geri getirecek.Ya benim hikayemde böyle.:97:

Az önce "Cuma Zayıflama Yarışması" na kabul edildim.13.Takımdayım.:15:Artık hem yarışıcam hem burda günlüğümü tutucam.Yarında başlıyorum artık.Oleeeyyy:52::52:

Önümüzdeki 6 ay (diyet süresince) alkolü bırakacağım sanırım.:53:Kalorileri bekledigimden düşük çıktı ama bir duble içmiyor ki insan oturunca.En düşük kalorili vodka - 64 içerim artık.Martini, tekila 6 aylığına hayatımdan çıkıyor.:53:

Diyet alışverişimi yapmaya gidiyorum.Daha listem elimde degil ama belli başlı birşeyler alıcam.
-Uno çavdarlı veya 39kalorilik kepekli
-0,1 yağlı süt
-0,1 yağlı yoğurt
-Az yağlı,az tuzlu beyaz peynir
-Domates
-Salatalık
-Maydonoz
-%95 az yağlı ton balığı
-Hazır çorba
-Tavuk
-Yemeklik sebze (ayşekadın,karnıbahar,kabak vb)

ya ben sinava girdim diyeti unuttum haha :D nese bende yarndan itibaren spora basliyorum... ayda divcacgmal 5 kilo versekkk top model oluruz :D

ya ben sinava girdim diyeti unuttum haha :D nese bende yarndan itibaren spora basliyorum... ayda divcacgmal 5 kilo versekkk top model oluruz :D

ÖSS'mi KPSS'mi tatlım?:68: Tabiki oluruz neden olmayacak mışız? Ama sen beni yanlız bırakma öyle :19: Birbirimizi kontrol edelim:15:

Evet diyetistyenime gittim.Kilomu ölçüldüm.Listemi aldım.Şimdi haftalık menümü,spor programımı,bölgesel ölçülerimi,kilomu paylaşıyorum:68:

(1 Nisan) Kilo ve Vücut Ölçüleri

Kilo : 80 kg

Göbek : 100 cm

Kalça : 113 cm

Göğüs : 105 cm

Basen : 70 cm

Üst kol : 33 cm

Bilek : 18 cm

Baldır : 40 cm

Ayak bileği : 25 cm

(1 Nisan - 15 Nisan) Diyet Listesi

Sabah(09.00)

2 Subardağı su
1 Dilim (30gr) yarım yağlı beyaz peynir
2-3 Zeytin
Domates
Salatalık
Maydonoz
Yeşil biber
Tere-Roka
1 Tatlı kaşığı bal
(Haftada 2-3 gün 1 haşlanmış yumurta)
1 Fincan limon dilimli açık çay
2 Dilim kepek ekmeği

Ara(11.30)

2 Subardağı su
1 Su bardağı süt
1 Küçük boy muz veya 4 kuru kayısı

Öğle(14.00)

2 Su bardağı su
1 Kase çorba
4 Yemek kaşığı sebze yemeği
3-4 Kuşbaşı veya 1 yemek kaşığı kıyma veya 1 köfte kadar (30gr) yağsız dana eti veya 1.5 köfte kadar (50gr) tavuk-balık (derisiz) veya 4 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği
2 İnce dilim kepek ekmeği
Salata ( yağsız)

Ara(17.00)

2 Subardağı su
Yarım simit veya 8-10 diyet bisküvi veya 2 çubuk galeta
1 Subardağı ayran veya yarım kase yoğurt
1 Orta boy elma

Akşam(19.30)

2 Subardağı su
1 Kase çorba
4 Yemek kaşığı sebze yemeği
3-4 Kuşbaşı veya 1 yemek kaşığı kıyma veya 4 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği