Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ölçülerini yaz.Egzersizede yarın mı başlayacaksın?:97:
ben zaten yuruyus yapiyodum yarinda karin egzersizine felan baslarim yarin yazarim olculerimi okcanim![]()
Selam kızlar:80: Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Özel hayatımda oldukça sosyal, karakterine birikimine, potansiyeline yüksek inancı ve güveni olan birisiyim.Kilolu oldugum halde karşı cinsimin ilgisini rahatca çekebilecek kadar alımlıyım.Ancak senelerdir (ergenligimden beri) kilolarla başım dertte.Defalarca diyet yaptım bazen kilo verdim bazen veremedim.Genelde 2-3 hafta devam edebildim diyetlere.4-5 kez diyetistyene gittim.1-2 hafta sonra bıraktım.Sadece birkez 3 ay diyetistyen ile 20 kilo verdim.Ancak koruma programına katılmadıgım ve eski beslenme şeklime aynen geri döndügüm için kilolarımı geri aldım.Bu kez son bir deneme yapacağım, olmazsa cerrahi yöntemlere başvuracağım.Bu kezin farkı şu artık diyete, kilo verme serüvenine çok daha mantıklı, gerçekçi ve bilinçli olarak bakabiliyorum.Kendimi gaza getirerek degil oturaklı bir şekilde bir erişkin gibi karar vererek işe atılıyorum.
Planım şu;(1 Nisan itibariyle)
*Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapıyorum.
*Hergün 40 dk plates 20 dk yürüyüş 100 mekik 100 kalça hareketi 100 basen hareketi yapıyorum.
*Tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber haplarını kullanıyorum.
Dedigim gibi bu son.Olmazsa bucak altına yatacağım.Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.1 Nisan'da kilo çizelgemi hazırlayıp yayınlacağım.Ölçülerimide sizinle paylaşacağım.Ayrıca sitedeki "Cuma Zayıflama Yarışması"na da katılacağım.
:81:
Zayıflama günlüğüm bu yoldakilere ilham verecek umarım.![]()
Pepper Time zayıflama hapı birkaç kişinin ölümü nedeniyle tarım bakanlığı tarafından toplatıldı diye biliyorum. Hap içmeden diyetini uygulasanda başarı alırsın bence. Sağlığını tehlikeye sokma boşuna.
Başarılar..
ben ilacla zayiflamaya karsiyim aladaslar cunku iclerinde ne oldugu belli degil en iyisi dogal zayiflama zor ama sonuz guzel
ya ben sinava girdim diyeti unuttum hahanese bende yarndan itibaren spora basliyorum... ayda divcacgmal 5 kilo versekkk top model oluruz
![]()