Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmm hayırlı ugurlu olsun lıstelerın.Cok guzel gorunuyor ve senı basarıya ulastıracak gıbı duruyor.Kılonda baya varmıs:26:Senı gozumde daha zayıf 70 lerde felan hayal etmıstım.Beraber azımle burada bu ısı bıtırıcez.Listenden faydalana bılırım cok saol.Başarılar![]()
Bide doktorun ılac ıcın ne dedı.Peper time için ?
Az önce "Cuma Zayıflama Yarışması" na kabul edildim.13.Takımdayım.Artık hem yarışıcam hem burda günlüğümü tutucam.Yarında başlıyorum artık.Oleeeyyy
![]()
Onu söyleyemedim kızar diye canım.Pek bir dişli diyetistyenim.Gencecik kızsın şu yüzüne bak nekadar güzelsin hiç mi utanmıyosun bu "bıngıl"lardan falan diye azarladı nerdeyse.![]()
Cnm nasıl katıldın bu yarışmaya.Adminlere msj felanmı atıyorsun.Kısaca bı anlatabılırmısın acaba.
OOOOoooo Sen tam adamına denk gelmıssın.İyidir ama zayıflatmadan bırakmaz o senı :)
Evet valla memnun kaldım.Cep tel.mi aldı.2 saat sonra arıyo " Naber? Naaptın?" falan diyo. Gül gül öldüm.![]()
Waaayyy süpermiş hadi hayırlısı olsun bakalım.Doğru diyetisyeni bulmuşsun :)
hadi bakalım inş istediğin gibi gider herşey ve sonunda seni izleriz tv de :)
hazır çorbalara çok sarma kendin yapmaya çalış evde daha çok :)
Teşekkürederim bebişim.Yarışma topicini bulabildin mi bakalım?![]()
Buldum cnm çok saolyazdımda yazımı ıns en kısa zamanda donerler.Çünkü benım cok zamanım kalmadı artık
![]()
Divam, ziyaretine geldim:) azıcık günlüğünü karıştırayım bakayım.
bende 19 yasindayim..
boyum 159 kilo 62 :26:
insallahh saglikli beslenerek kurtulucaz bu kilolardannn..
hedefim en az 55kilo olmakkk![]()