• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva'nın Zayıflama Günlüğü

Cnmm hayırlı ugurlu olsun lıstelerın.Cok guzel gorunuyor ve senı basarıya ulastıracak gıbı duruyor.Kılonda baya varmıs:26:Senı gozumde daha zayıf 70 lerde felan hayal etmıstım.Beraber azımle burada bu ısı bıtırıcez.Listenden faydalana bılırım cok saol.Başarılar:12:

1.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 dilim kepekli ekmek (dilimi 39 cal.)
1 kibrik kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 taze soğan
2 yeşil biber
3 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara

2 bardak su
1 bardak (0,1 yağlı) süt
küçük boy muz

Şimdilik bukadar yedim:56:

Cnmm hayırlı ugurlu olsun lıstelerın.Cok guzel gorunuyor ve senı basarıya ulastıracak gıbı duruyor.Kılonda baya varmıs:26:Senı gozumde daha zayıf 70 lerde felan hayal etmıstım.Beraber azımle burada bu ısı bıtırıcez.Listenden faydalana bılırım cok saol.Başarılar:12:

Teşekkürederim tatlım:54:.Umarım başarıya ulaştırır.Haftada 1.5 kilo vermek hedefim.:15:Vallahi beni görenlerde gelende 80 olduguma inanmazlar.Ama 80 olmuşum işte.:97:Hadi bakalım canım siz yanımda olunda ben veririm kilolarımı.Eğer kan değerlerin ve metabolizman normalse aynen bile kullanabilirsin canım listemi.:68:

Bide doktorun ılac ıcın ne dedı.Peper time için ?

Onu söyleyemedim kızar diye canım.Pek bir dişli diyetistyenim.Gencecik kızsın şu yüzüne bak nekadar güzelsin hiç mi utanmıyosun bu "bıngıl"lardan falan diye azarladı nerdeyse.:17:

Az önce "Cuma Zayıflama Yarışması" na kabul edildim.13.Takımdayım.:15:Artık hem yarışıcam hem burda günlüğümü tutucam.Yarında başlıyorum artık.Oleeeyyy:52::52:

Cnm nasıl katıldın bu yarışmaya.Adminlere msj felanmı atıyorsun.Kısaca bı anlatabılırmısın acaba.

Onu söyleyemedim kızar diye canım.Pek bir dişli diyetistyenim.Gencecik kızsın şu yüzüne bak nekadar güzelsin hiç mi utanmıyosun bu "bıngıl"lardan falan diye azarladı nerdeyse.:17:

OOOOoooo Sen tam adamına denk gelmıssın.İyidir ama zayıflatmadan bırakmaz o senı :)

Cnm nasıl katıldın bu yarışmaya.Adminlere msj felanmı atıyorsun.Kısaca bı anlatabılırmısın acaba.

Diyet grupları forumunda "Cuma Zayıflama Yarışmasına Katılmak İsteyenler" diye bir topic var.Oraya yazıyorsun canım.O topic sürekli takım kaptanları tarafından kontrol ediliyor.Takımında kişi açığı olanlar seni çağırıyorlar topicden.:97:
OOOOoooo Sen tam adamına denk gelmıssın.İyidir ama zayıflatmadan bırakmaz o senı :)

Evet valla memnun kaldım.Cep tel.mi aldı.2 saat sonra arıyo " Naber? Naaptın?" falan diyo. Gül gül öldüm.:9:

hadi bakalım inş istediğin gibi gider herşey ve sonunda seni izleriz tv de :)
hazır çorbalara çok sarma kendin yapmaya çalış evde daha çok :)

hadi bakalım inş istediğin gibi gider herşey ve sonunda seni izleriz tv de :)
hazır çorbalara çok sarma kendin yapmaya çalış evde daha çok :)

Hihi:9: Teşekkürler tatlım.Çok azimliyim inaşallah emellerime ulaşıcam.:15: Eğer yarıfinale kalırsam gelecek seneki missTurkey'de Kadınlar Kulübü baskılı çarşaf açarım kameraya doğru.:9:

Öğle

2 bardak su
2 kepek ekmeği
1 küçük kase cacık
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı pazı
80 gr tonbalığı (0,7 yağlı )
yağsız salata

Öğle yemeğim budur:56::15:

Ara

2 bardak su
1 bardak (ev yapımı,yağsız,tuzsuz) ayran
2 uzun çubuk kepekli galeta
1 orta boy sarı elma
:56:

Buarada birkaç gündür MissTurkey 2011'i izleyemiyordum.Bugün int.den bütün kaçırıdıgım bölümleri izledim.:17:Ne çok özendim o kızlara sormayın.:69:Son 15'e kalan kızlar harika bir villada beraber yaşamaya başladılar.Kızların hepsine tek tek kısa tanıtım filmleri çektiler vs darısı başıma inşallah gelecek sene:16::16:

bende 19 yasindayim..
boyum 159 kilo 62 :26:
insallahh saglikli beslenerek kurtulucaz bu kilolardannn..
hedefim en az 55kilo olmakkk:64:

bende 19 yasindayim..
boyum 159 kilo 62 :26:
insallahh saglikli beslenerek kurtulucaz bu kilolardannn..
hedefim en az 55kilo olmakkk:64:

Evet canım boyuna göre çok azcık fazlan varmış.55 senin içinde en iyisidir bence.:68:İnşallah eriticez kurtulucaz canım ya.Ben akşam yemeğimden sonra (20.00 gibi) 20 dk yürüyüş yapıcam,100 mekik çekicem:15:

Back