• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva'nın Zayıflama Günlüğü

Teşekkürederim canım inşallah hem dsiplinimizle hemde burdaki motivasyonumuzla yepyeni vücutlara kavuşacagız:97:İlaç konusunda da haklısın ama benim seçtigim ilac gerçekten etki ediyor.Ben bir kaç gündür çevremde, internette arayıp soruyorum.Bir sürü insan kilo vermiş.Ayrıca etkili olmasada önemli değil benim asıl olayım diyetim ve sporum olacak canım.Oyüzden sorun yok.:15::61:

Hmm.Hayirlisiyla sende basla artik (: kilonu ve diyet programini mrk ediyorum. Hedefin kac bu arada?Temmuza kadar kilo vermem lazim demissinde ....

Programımın ilk etabı Nisan,Mayıs,Haziran ayları olucak.Ayda 5-6 kilo vermeyi düşünüyorum.Temmuzda manken gibi olamasamda bikinimle çok çok daha rahat bir şekilde denize girebileceğim.Hayal ettigim manken vücudunada ikinci etabda Temmuz,Agustos,Eylül'de tamamen kavuşmayı düşünüyorum.Planım bu..:68::61:

Programımın ilk etabı Nisan,Mayıs,Haziran ayları olucak.Ayda 5-6 kilo vermeyi düşünüyorum.Temmuzda manken gibi olamasamda bikinimle çok çok daha rahat bir şekilde denize girebileceğim.Hayal ettigim manken vücudunada ikinci etabda Temmuz,Agustos,Eylül'de tamamen kavuşmayı düşünüyorum.Planım bu..:68::61:

aynen bende nisan,mayis ve haziran aylarinda her ay 5er kilo verirsem eski kiloma rahatlikla gelirim.Umarim basaririz.Ay heycanlandim.Senin takipcinim.Kesinlikle hergün birdefa senin konuna girecem.:D Yarisa bile girebilirz :D :51:

aynen bende nisan,mayis ve haziran aylarinda her ay 5er kilo verirsem eski kiloma rahatlikla gelirim.Umarim basaririz.Ay heycanlandim.Senin takipcinim.Kesinlikle hergün birdefa senin konuna girecem.:D Yarisa bile girebilirz :D :51:

Hihihih bana uyar canım:51: Bende seni takip ediyorum.Hadi bakalım hangimiz daha çok kilo verecegiz.:9:Bak yukarlarda KK'daki iki yarışmadan bahsettim.Onlar hakkındada bir düşün derim.:34::15:

Kızlaaaarr "Göbegini ve Basenini Eritmek İsteyenlerin Yarış Alanı" yarışmasına ara verilmiş.Biz kendi aramızda bir incelme yarışması yapalım mı? Ekip ekip degilde birey birey olur.Her hafta göbek ve basen ölçülerimizi paylaşıp birinci şeçeriz.Ne dersiniz?:52::15:

Son düzenleme:
Anlaşılan kimse yarışmak istemiyor.Peki bakalım.Bende kendime kendime yazarım ölçülerimi.:15::12:

olur ben varim yarisma icin ama once biyerden metre bulmam lazim nasilsa bende yeni basladim rejime yapalim bakalim ok
:66::66::66::66::66::66::66::66::66:

ayda nasıl 5 kilo vereceksiniz:53::53::53::53:ben neden veremiyorum o kadar yaa versem versem 2 kilo veriyorum en fazla:59:

Anlaşılan kimse yarışmak istemiyor.Peki bakalım.Bende kendime kendime yazarım ölçülerimi.:15::12:

Bende katılmak isterim yarışmaya fakat bunun ıcın yenı bır konu acıp ınsanları orda toplasak daha mantıklı olur dıe dusunuyorum 1 nısandan ıtıbaren baslayabılırsek cok ıı olur aslında.

olur ben varim yarisma icin ama once biyerden metre bulmam lazim nasilsa bende yeni basladim rejime yapalim bakalim ok
:66::66::66::66::66::66::66::66::66:
Tamam canım.Kendine bir mezura edinirsin.3-5 lira birşeydir.Hafta ne kadar verebiliyorsa veririz.İncelemiyorsakda motivasyonumuzu düşürmeyiz.Sonraki hafta daha iyi yarışırız.:12:

ayda nasıl 5 kilo vereceksiniz:53::53::53::53:ben neden veremiyorum o kadar yaa versem versem 2 kilo veriyorum en fazla:59:
Canım benim metabolizmam normal ve kan degerlerim düzgün.Çok kolay kilo veriyorum.Ayrıca hem diyet yapıcam hem spor yapıcam hem biber hapı kullanıcam.Daha vermedim kiloları ama daha önce diyetistyen tecruberimden birince haftada 1,5-2 kilo veriyordum.Düzgün diyet yapınca.İnşallah bu seferde öyle olacak.:68::16:
Bende katılmak isterim yarışmaya fakat bunun ıcın yenı bır konu acıp ınsanları orda toplasak daha mantıklı olur dıe dusunuyorum 1 nısandan ıtıbaren baslayabılırsek cok ıı olur aslında.

Canım ben topic açtım zaten.Dur hemen link atayım.http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/432266-kucuk-incelmeampsikilasma-takimi-kuralim.html:15:

Kızlar egzersizler forumuna açtıgım yarışma topici ile ilgili bilgi vermek istiyorum.Öncelikle o topic bir anket topicidir.İlgi olursa yarışma topici açılacaktır.
:68:
-(İncelme Yarışması)Bahsi geçen yarışma bölgesel incelmeye yönelik bir yarışmadır.Kilo verme yarışması degildir.Sitemizde zaten kilo verme yarışmaları var.(Bende katılacağım hatta)Sitenin kendi bölgesel incelme yarışmasına ara verildigi için bende kendi arkadaşlarımla bir ekip kurup bireysel yarışmak istiyorum.
:68:
-(Zayıflama Ekibi)Bu forumdaki diğer topiclerde oldugu gibi kendi topicimdede bir birlik oluşturalım beraber zayıflayalım istiyorum.
İki konunun ayrımı böyle.Yorumlarınızı bekliyorum kuzucuklarım:16:

Back