Selam kızlar:80: Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Özel hayatımda oldukça sosyal, karakterine, birikimine, potansiyeline yüksek inancı ve güveni olan birisiyim.Kilolu oldugum halde karşı cinsimin ilgisini rahatca çekebilecek kadar alımlıyım.Ancak senelerdir (ergenligimden beri) kilolarla başım dertte.Defalarca diyet yaptım bazen kilo verdim bazen veremedim.Genelde 2-3 hafta devam edebildim diyetlere.4-5 kez diyetistyene gittim.1-2 hafta sonra bıraktım.Sadece birkez 3 ayda diyetistyen ile 20 kilo verdim.Ancak koruma programına katılmadıgım ve eski beslenme şeklime aynen geri döndügüm için kilolarımı geri aldım.
Bu kez son bir deneme yapacağım, olmazsa cerrahi yöntemlere başvuracağım.Bu seferki denememin farkı şu; artık diyete, kilo verme serüvenine çok daha mantıklı, gerçekçi ve bilinçli olarak bakabiliyorum.Kendimi gaza getirerek degil oturaklı bir şekilde bir erişkin gibi karar vererek işe atılıyorum
(Ama inanılmaz bir heyecanda var tabi içimde).Bu son kararımı MissTurkey 2011 elemelerini izleyince verdim.Bende onlar kadar güzeldim ancak vücutlarımıza bakınca kendimden utandım.Altın yıllarımı böyle geçirmek istemiyorum.Daha genceciğim.
Nisan 1'den Ekim 1'e kadar manken gibi olmak istiyorum.Diyete başlayıp 12 ay boyunca çalışıp MissTurkey 2012 elemelerine katılacağım.Yarı finale kalmak bile bana vücuduma karşı özgüvenimi geri getirecek.Manken olamasam bile fotomodel olacağım.Sizlerde adım adım izleyeceksiniz serüvenimi.(inşallah):97:
Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.:81:Zayıflama günlüğüm bu yoldakilere ilham verecek umarım.

:13:

Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.:81:Zayıflama günlüğüm bu yoldakilere ilham verecek umarım.

Zayıflama Programım
Nisan-Mayıs-Haziran
* Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapacağım.
* Hergün Leslie Sansone ile 5 mil (70dk) yürüyüş ve 5 tibet hareketi yapacağım.Hafta içi her sabah Ebru Şallı ile plates yapacağım.
* Gerektiğinde tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber hapı yarım dozda kullanacağım.
Temmuz-Ağustos-Eylül
* Sağlıklı ve düzenli beslenileceğim.
* Hafta içi her sabah Ebru Şallı ile plates yapacağım.Haftada üçer gün Nancy Marmorat ile "Karın&kalça inceltme" ve "Selülitle savaş" cdlerindeki egzersizler yapacağım.Ayrıca zaman buldukça yüzeceğim ve yoga yapacağım.
* Zayıflama teknolojileriyle iç-dış bacaklarım,ayak bileklerim inceltireceğim.
Nisan-Mayıs-Haziran

* Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapacağım.
* Hergün Leslie Sansone ile 5 mil (70dk) yürüyüş ve 5 tibet hareketi yapacağım.Hafta içi her sabah Ebru Şallı ile plates yapacağım.
* Gerektiğinde tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber hapı yarım dozda kullanacağım.
Temmuz-Ağustos-Eylül

* Sağlıklı ve düzenli beslenileceğim.
* Hafta içi her sabah Ebru Şallı ile plates yapacağım.Haftada üçer gün Nancy Marmorat ile "Karın&kalça inceltme" ve "Selülitle savaş" cdlerindeki egzersizler yapacağım.Ayrıca zaman buldukça yüzeceğim ve yoga yapacağım.
* Zayıflama teknolojileriyle iç-dış bacaklarım,ayak bileklerim inceltireceğim.

Son düzenleme: