• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimin üstünde beliren lekeler :(

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
Selamlar.
Çok moralim bozuk :5: Yıllardır gözüm gibi baktığım dişlerimin üstünde lekeler çıkmaya başladı.
İki taraftaki azı dişlerimin üstünde noktacık gibi lekeler çıkmıştı, o lekeler büyümüş ve biraz da acıyor sanki diş etlerim:50:
$IMG_4654.jpg
Aynısından diğer tarafta da var.
Ne olabilir ki bunlar, ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
fotoğrafa göre yorum yapıyorum, çürük gibi duruyor bunlar canım. lekeye benzediğini söyleyemeyeceğim. ama tabi fotoğrafın kalitesiyle vs. alakalı olabilir. bence fazla ilerlemeden b dişçiye gitmende fayda var. ben umursamadım ve şimdi ağzımda 4 dolgu var :50:

fotoğrafa göre yorum yapıyorum, çürük gibi duruyor bunlar canım. lekeye benzediğini söyleyemeyeceğim. ama tabi fotoğrafın kalitesiyle vs. alakalı olabilir. bence fazla ilerlemeden b dişçiye gitmende fayda var. ben umursamadım ve şimdi ağzımda 4 dolgu var :50:

Aynen fotoğraftaki gibi canım, ama çürük olsa içe doğru ilerlemez mi, bu sadece dış yüzeyinde.
Dişçiye gidicem, en azından daha da büyümeden önlemimi alayım.

canım arkadaki çürük gibi duruyor. valla o çürükler o kadar sinsi ilerler ki anlamazsın bile. daha fazla derinleşmeden görün diş hekimine bence.

geçmiş olsun :34:

canım benim bildiğim kadarıyla söyleyeyim, dişin yan yüzeylerinde oluşan çürüklerin sebebi aslında diş ipi kullanmıyor olmak. çünkü fırçayla ne yaparsan yap ara yüzeyleri tam olarak temizleyemiyorsun. bu da zamanla aşınmaya ve çürüğe sebep oluyor. hemen gidip dolgu yaptırmalısın ve her gün yatmadan önce diş ipiyle diş aralarını temizlemeye başlamalısın.

Bi diş hekimine danışman en iyisi canım, ne olur ne olmaz. En iyisini diş hekimin bilir ve uygular ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back