• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi Yaptırmak İstiyorum Doktor Önerisi

fatihte dent-ist diş polikliniğinde mustafa çolak kendısı mesul mudur orda estetık uzamnlıgı var ayrıca acaıp guleryuzlu ve konuşkan ınsana değer verıyo güven gelıo zaten genç yasına rağmen kendısıne acaıp nam yapmış kesınlıkle tavsıye ederım

Cagdas Kislaoglu'na Mart 2014'de dislerimi yaptirdim. Ona yaptirmaya karar verdigim icin daha sonra kendime o kadar cok kizdim ki, bu nasil bir akil dedim. Dogru durust muayene bile etmedi. Uzak bir noktada kollarini kavusturup, yapariz, ederiz, arkadasim size fiyat versin dedi gitti. Iste diyorum ya, salak ben.. ona yaptirdim. Sadece disleri torpuledi, ki daha sonra ne kadar yanlis ve zarar verici, derinden torpuledigi ortaya cikti. Yeni lamina disleri bile bir ortodontiste takdirdi, onlarin da dis etlerinin uzerini kaplayacak ve zarar verecek sekilde yapildigi ortaya cikti.
Bastan sona hersey yanlis. Hadi bu hatalar yapildi. Dis takildi. Dilim devamli bir yerlere takiliyor, dogru durust konusamaz oldum. Yani tasarim da berbat, yanlis. Bari o duzgun olsun degil mi. Sonunda, 1 yillik disler sokuldu ve yerine su an cok cok memnun oldugum, rengi, sekli, kullanimi cok daha dogal, guzel, uygun olan yeni dislerimi yaptirdim. Kisacasi, kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Tavsiye isterseniz Duygu Karaosmanoğlu - Creadenta'ya muayene olun derim.

Cem beye gittim. Sorunlu dişlerim var biraz. Yıllardır da uğraşıyorum psikolojik olarak zaten çökmüş durumdayım. Cem bey çok çirkin üslupla konuştu. Çoğu dediği doğruydu belki ama. Çıkınca ağlatacak kadar kırıcıydı. Diş hekimliği değil sadece. Hastta psikolojisinden de anlamak lazım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettirdi.

Çok doğru bir seçim Cem erdoğan benim kendi doktorum sanırım benim resimlerimi gördünüz gerçekten o mükemmel biridir. Zaten tanımayanda yok heralde doğal ve anlaşılmayan diş diyorsanız o zaman tek adres :) benim dişlerimi yaptırdığımı yemin ediyorum size kimse anlamıyor. bak dişlerimin öncesi ve sonrası

Eki Görüntüle 269259
Eki Görüntüle 269260

bunlarda benim arkadaşımın eşinin dişleri onada ben önermiştim her geldiğinde dua ediyor.

Eki Görüntüle 269263
Eki Görüntüle 269264
Eki Görüntüle 269265

bunlarıda internetten buldum cem erdoğan diye yazın çıkıyor daha çok var

Eki Görüntüle 269266
Eki Görüntüle 269267
Eki Görüntüle 269268
Eki Görüntüle 269269

Bende kesinlikle bir uğramanızı tavsiye ederim. Muayenesi ücretsiz. başka bir sorun olursa özelden mesaj atarsın canım
Çok doğru bir seçim Cem erdoğan benim kendi doktorum sanırım benim resimlerimi gördünüz gerçekten o mükemmel biridir. Zaten tanımayanda yok heralde doğal ve anlaşılmayan diş diyorsanız o zaman tek adres :) benim dişlerimi yaptırdığımı yemin ediyorum size kimse anlamıyor. bak dişlerimin öncesi ve sonrası

Eki Görüntüle 269259
Eki Görüntüle 269260

bunlarda benim arkadaşımın eşinin dişleri onada ben önermiştim her geldiğinde dua ediyor.

Eki Görüntüle 269263
Eki Görüntüle 269264
Eki Görüntüle 269265

Eki Görüntüle 269266
Eki Görüntüle 269267
Eki Görüntüle 269268
Eki Görüntüle 269269

Bende kesinlikle bir uğramanızı tavsiye ederim. Muayenesi ücretsiz. başka bir sorun olursa özelden mesaj atarsın canım

Eki Görüntüle 269259
Eki Görüntüle 269260

Eki Görüntüle 269263
Eki Görüntüle 269264
Eki Görüntüle 269265

Eki Görüntüle 269266
Eki Görüntüle 269267
Eki Görüntüle 269268
Eki Görüntüle 269269

merhaba sevginingucu ben profiline baktım da iki yerde de farklı diş yapısı paylaşmışsın. ben mi yanıldım.

Back