- Konu Sahibi Nisanbebek
Doktor Cem erdoğanı bende öneriyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ediyorum :)
dental akademi merdivenköy veya çiftehavuzlar
İStanbul'da
bu 7 üyede aynı kişidir, reklam yapmaktadırlar ve yazdıklarına asla itibar göstermeyin....
deryaseli
elifcevik
ruyaligunler
nerdesinyarim
belginkrm
silenderin
sevgikah
Çok doğru bir seçim Cem erdoğan benim kendi doktorum sanırım benim resimlerimi gördünüz gerçekten o mükemmel biridir. Zaten tanımayanda yok heralde doğal ve anlaşılmayan diş diyorsanız o zaman tek adres :) benim dişlerimi yaptırdığımı yemin ediyorum size kimse anlamıyor. bak dişlerimin öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 269259
Eki Görüntüle 269260
bunlarda benim arkadaşımın eşinin dişleri onada ben önermiştim her geldiğinde dua ediyor.
Eki Görüntüle 269263
Eki Görüntüle 269264
Eki Görüntüle 269265
bunlarıda internetten buldum cem erdoğan diye yazın çıkıyor daha çok var
Eki Görüntüle 269266
Eki Görüntüle 269267
Eki Görüntüle 269268
Eki Görüntüle 269269
Bende kesinlikle bir uğramanızı tavsiye ederim. Muayenesi ücretsiz. başka bir sorun olursa özelden mesaj atarsın canım
Çok doğru bir seçim Cem erdoğan benim kendi doktorum sanırım benim resimlerimi gördünüz gerçekten o mükemmel biridir. Zaten tanımayanda yok heralde doğal ve anlaşılmayan diş diyorsanız o zaman tek adres :) benim dişlerimi yaptırdığımı yemin ediyorum size kimse anlamıyor. bak dişlerimin öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 269259
Eki Görüntüle 269260
bunlarda benim arkadaşımın eşinin dişleri onada ben önermiştim her geldiğinde dua ediyor.
Eki Görüntüle 269263
Eki Görüntüle 269264
Eki Görüntüle 269265
Eki Görüntüle 269266
Eki Görüntüle 269267
Eki Görüntüle 269268
Eki Görüntüle 269269
Bende kesinlikle bir uğramanızı tavsiye ederim. Muayenesi ücretsiz. başka bir sorun olursa özelden mesaj atarsın canım
Eki Görüntüle 269259
Eki Görüntüle 269260
Eki Görüntüle 269263
Eki Görüntüle 269264
Eki Görüntüle 269265
Eki Görüntüle 269266
Eki Görüntüle 269267
Eki Görüntüle 269268
Eki Görüntüle 269269