• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik ameliyatı için doktor önerisi istiyorum kızlar cok tehlikeli bir durumdahıyım lütfen yardımcı olun

Yaaa😞 kürtajda bayılmıyorlar sanırım. Kürtaj da rahme zarar veriyor diye biliyorum kazıdıkları için. Kürtaj sonrası gebelik tekrar ne zaman öneriyorlar
Merhaba bende 1 ay önce sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum değerlerim önce düşüyordu sonra yükseldi rahimde sağlıksız gebelik oluşmuş kürtajdan sonra değerim sıfırlandı. Anestezi için de ben kendim istedim devlet hastanesinde yoksa anestezisiz yapacaktı Allahtan açtım tok olsaydım anestezi yapmazlardı büyük ihtimalle

Merhaba bende 1 ay önce sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum değerlerim önce düşüyordu sonra yükseldi rahimde sağlıksız gebelik oluşmuş kürtajdan sonra değerim sıfırlandı. Anestezi için de ben kendim istedim devlet hastanesinde yoksa anestezisiz yapacaktı Allahtan açtım tok olsaydım anestezi yapmazlardı büyük ihtimalle
Normal kürtaj mı yoksa vakumlu mu hangisi daha az zarar veriyor acaba anneye. Siz sonrasında gebe kaldınız mı

Anestezi yapmadıklarına göre acımıyor mu ki acaba. Siz nasılsınız şu an . Kaç günde topladınız kendinizi? Birde doktor ne zamana kadar gebelik düşünme dedi acaba

Canım sen nerden dış gebelik olduğunu anladın 200 den 330 olmuşsa artış gayet iyi %65 ilk bir artma olmuş ki bu yeterli bir artmadır dış gebelik için değerin çok hızlı artması ve kesenin tüpte olması gerekir en kötü ihtimal budur eğer değerim az artıyor diyorsanda bu kimyasal gebeliğe neden olur lütfen biraz sakin ol ve karnındaki bebeğini düşün şu an biliyorum hiç iyi hissetmiyorsun ama sağlıklı olabilecek bir bebeği belkide bu kadar üzüntü yüzünden kaynedeceksin
Benim muayenede rahim içinde kese görünmüyordu ve kanamam vardı doktor dış gebelik dedi iğne oldum değerim düştü değerim dengesiz artıyordu zaten

Anestezi yapmadıklarına göre acımıyor mu ki acaba. Siz nasılsınız şu an . Kaç günde topladınız kendinizi? Birde doktor ne zamana kadar gebelik düşünme dedi acaba
benim kürtaj işlemim aslında uzun bi işlem değildi bebek oluşmadığı için sadece rahim duvarını törpüledi sanırım 5 dklık işlem falan dedi ama ben cesaret edemedim anestezi istedim kişiden kişiye değişir heralde acısı falan
İşlemden sonrada pek ağrım falan olmadı iyiydim kanamam da çok az oldu 3 ay korunun dedi

Back
X