- Konu Sahibi Nisanbebek
-
selam sevginin gücü hayırlı olsun gerçekten çok doğal ve güzel olmuş dişleriniz. nerde yaptırdın acaba ben de düşünüyorum laminat veneer yaptırmayı. ama güvenilir bir yer bulamıyorum..
tşk ederim. cevap yazmışsınız. ama dediğiniz doktor istanbulda sanırım. benm ankarada ya da kütahyada yaptırmam gerekiyor..Çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni :)) diş hekimi cem erdoğan da yaptırdım ben araştırın başka yerlerede gidin ama Cem beyede uğramanızı ve bir tedavi olmanızı mutlak ama mutlak öneririm.. Sorun olursa yazarım tekrardan burdan bildir..
tşk ederim. cevap yazmışsınız. ama dediğiniz doktor istanbulda sanırım. benm ankarada ya da kütahyada yaptırmam gerekiyor..
Arkadaşlar dişlerimi yaptırmaya karar verdim dişlerimde çarpışıklıklar ve ön tarafında zedelenmeler renk bozukluları var dişlerimden hiç memnun değilim gülerken devamlı ağzımı kapatmak dişlerimi saklamak zorunda kalıyorum.. Bu insanlaın çok dikkatini çekiyor.. Aslında ben kendimle barışık biriyim ama bu konudan müzdarip olanlar bilirler diş konusu çk hassas bir konu ve bende bu konudan dlayı sıkıntılar çekiyorum..
En önemliside çalışan bir bayanım insanlarla sürekli olarak iletişim kuruyorum.. Konuşurken sanırıyorum ki insanlar sürkli benim ağzımın içine dişlerime bakıyor. İnsanın kendisi ile barışık olması başka bir durum ama artık b benim sağlığımı psikolojimi etkilemeye başladı.. Umarım hislerimi duygularımı bu konuda nasıl bir psikolojinin içerisinde olduğumu sizlere hissettirebilmişimdir..
İstanbulda gerçekten bu işi iyi yapan güven içerisinde gideceğim ve mükemmel bir sonuç alabileceğim bir diş doktoru var mı ?? Önerileriniz nelerdir.. Ben çok bembeyaz dişler önden bakıldığında direkt olarak belli olan dişler istemiyorum çok doğal olacak ve kimse anlamasın istiyorum.. Parası önemli tabiki bir dişe 2000 TL yada euro veremem ama bir yere kadarda önemli değil iyi olsun istiyorum bir kere olsn istiyorum.. Çünki benim arkadaşım yaptırdı sonra üzerine iki kere daha yaptırdı iki üç kere para vermek zorunda kaldı. Benimde o şekild olsun istemiyorum bir kere olsun güzel olsun..
Forumda diş doktoru Cem Erdoğan ın ismini çok duydum başka yerlerd de raştırdım bir arkadaş fotoğraflarınıda yaynlamış gerçekten çok beğendim çok doğal ve güzel olmuş onunla muhakkak görüşücem başka alternatiflrd önerirmisiniz İstanbuldan...
Alla gecen gun burda bir kadin vardi disleri
Guzel yappilmis ama o doktor adi verdigi icin
Kadini reklam uyeligi diye sildiler ben persembe gunu
Gidecegim ya zirkon olacak yada lamina
Duruma gore fiyat bilgisi ve nasil olduguna dair bilgi veririm
Bu sayfada kapanabilir bu kadar isim yazmissiniz ama uyeliginizi silecekler
Benden soylemesi
Alla gecen gun burda bir kadin vardi disleri
Guzel yappilmis ama o doktor adi verdigi icin
Kadini reklam uyeligi diye sildiler ben persembe gunu
Gidecegim ya zirkon olacak yada lamina
Duruma gore fiyat bilgisi ve nasil olduguna dair bilgi veririm
Bu sayfada kapanabilir bu kadar isim yazmissiniz ama uyeliginizi silecekler
Benden soylemesi
EVet elbetteki birbirimize yol gostermeliyiz
Senin soylemen gayet hos ama yardim edeyim derken
Uzulme sonra diye uyarayim dedim
Cem Erdoğan dolguyu ne kadara yapıyor acaba :/
Çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni :)) diş hekimi cem erdoğan da yaptırdım ben araştırın başka yerlerede gidin ama Cem beyede uğramanızı ve bir tedavi olmanızı mutlak ama mutlak öneririm.. Sorun olursa yazarım tekrardan burdan bildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?