• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimi Yaptırmak İstiyorum Doktor Önerisi

Nisanbebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
14
0
0
İstanbul
Arkadaşlar dişlerimi yaptırmaya karar verdim dişlerimde çarpışıklıklar ve ön tarafında zedelenmeler renk bozukluları var dişlerimden hiç memnun değilim gülerken devamlı ağzımı kapatmak dişlerimi saklamak zorunda kalıyorum.. Bu insanlaın çok dikkatini çekiyor.. Aslında ben kendimle barışık biriyim ama bu konudan müzdarip olanlar bilirler diş konusu çk hassas bir konu ve bende bu konudan dlayı sıkıntılar çekiyorum..

En önemliside çalışan bir bayanım insanlarla sürekli olarak iletişim kuruyorum.. Konuşurken sanırıyorum ki insanlar sürkli benim ağzımın içine dişlerime bakıyor. İnsanın kendisi ile barışık olması başka bir durum ama artık b benim sağlığımı psikolojimi etkilemeye başladı.. Umarım hislerimi duygularımı bu konuda nasıl bir psikolojinin içerisinde olduğumu sizlere hissettirebilmişimdir..

İstanbulda gerçekten bu işi iyi yapan güven içerisinde gideceğim ve mükemmel bir sonuç alabileceğim bir diş doktoru var mı ?? Önerileriniz nelerdir.. Ben çok bembeyaz dişler önden bakıldığında direkt olarak belli olan dişler istemiyorum çok doğal olacak ve kimse anlamasın istiyorum.. Parası önemli tabiki bir dişe 2000 TL yada euro veremem ama bir yere kadarda önemli değil iyi olsun istiyorum bir kere olsn istiyorum.. Çünki benim arkadaşım yaptırdı sonra üzerine iki kere daha yaptırdı iki üç kere para vermek zorunda kaldı. Benimde o şekild olsun istemiyorum bir kere olsun güzel olsun..

Forumda diş doktoru Cem Erdoğan ın ismini çok duydum başka yerlerd de raştırdım bir arkadaş fotoğraflarınıda yaynlamış gerçekten çok beğendim çok doğal ve güzel olmuş onunla muhakkak görüşücem başka alternatiflrd önerirmisiniz İstanbuldan...

Çok doğru bir seçim Cem erdoğan benim kendi doktorum sanırım benim resimlerimi gördünüz gerçekten o mükemmel biridir. Zaten tanımayanda yok heralde doğal ve anlaşılmayan diş diyorsanız o zaman tek adres :) benim dişlerimi yaptırdığımı yemin ediyorum size kimse anlamıyor. bak dişlerimin öncesi ve sonrası

$dsc0226521.jpg
$dsc023761.jpg

bunlarda benim arkadaşımın eşinin dişleri onada ben önermiştim her geldiğinde dua ediyor.

$adsz1ye.jpg
$adsz2bh.jpg
$adsz3z.jpg

bunlarıda internetten buldum cem erdoğan diye yazın çıkıyor daha çok var

$ilk-ve-son-hali5.jpg
$Hastanın-İlk-Teşhisi-copy1.jpg
$Porselenlerin-Hasta-Ağzına-Takılması-copy1.jpg
$Porselenlerin-Hasta-Ağzına-Takılması-son12.jpg

Bende kesinlikle bir uğramanızı tavsiye ederim. Muayenesi ücretsiz. başka bir sorun olursa özelden mesaj atarsın canım

Son düzenleme:
selam sevginin gücü hayırlı olsun gerçekten çok doğal ve güzel olmuş dişleriniz. nerde yaptırdın acaba ben de düşünüyorum laminat veneer yaptırmayı. ama güvenilir bir yer bulamıyorum..

selam sevginin gücü hayırlı olsun gerçekten çok doğal ve güzel olmuş dişleriniz. nerde yaptırdın acaba ben de düşünüyorum laminat veneer yaptırmayı. ama güvenilir bir yer bulamıyorum..

Çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni :)) diş hekimi cem erdoğan da yaptırdım ben araştırın başka yerlerede gidin ama Cem beyede uğramanızı ve bir tedavi olmanızı mutlak ama mutlak öneririm.. Sorun olursa yazarım tekrardan burdan bildir..

Çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni :)) diş hekimi cem erdoğan da yaptırdım ben araştırın başka yerlerede gidin ama Cem beyede uğramanızı ve bir tedavi olmanızı mutlak ama mutlak öneririm.. Sorun olursa yazarım tekrardan burdan bildir..
tşk ederim. cevap yazmışsınız. ama dediğiniz doktor istanbulda sanırım. benm ankarada ya da kütahyada yaptırmam gerekiyor..

canım bizi bilgilendirmedin haberlerini bekliyorum...

Arkadaşlar dişlerimi yaptırmaya karar verdim dişlerimde çarpışıklıklar ve ön tarafında zedelenmeler renk bozukluları var dişlerimden hiç memnun değilim gülerken devamlı ağzımı kapatmak dişlerimi saklamak zorunda kalıyorum.. Bu insanlaın çok dikkatini çekiyor.. Aslında ben kendimle barışık biriyim ama bu konudan müzdarip olanlar bilirler diş konusu çk hassas bir konu ve bende bu konudan dlayı sıkıntılar çekiyorum..

En önemliside çalışan bir bayanım insanlarla sürekli olarak iletişim kuruyorum.. Konuşurken sanırıyorum ki insanlar sürkli benim ağzımın içine dişlerime bakıyor. İnsanın kendisi ile barışık olması başka bir durum ama artık b benim sağlığımı psikolojimi etkilemeye başladı.. Umarım hislerimi duygularımı bu konuda nasıl bir psikolojinin içerisinde olduğumu sizlere hissettirebilmişimdir..

İstanbulda gerçekten bu işi iyi yapan güven içerisinde gideceğim ve mükemmel bir sonuç alabileceğim bir diş doktoru var mı ?? Önerileriniz nelerdir.. Ben çok bembeyaz dişler önden bakıldığında direkt olarak belli olan dişler istemiyorum çok doğal olacak ve kimse anlamasın istiyorum.. Parası önemli tabiki bir dişe 2000 TL yada euro veremem ama bir yere kadarda önemli değil iyi olsun istiyorum bir kere olsn istiyorum.. Çünki benim arkadaşım yaptırdı sonra üzerine iki kere daha yaptırdı iki üç kere para vermek zorunda kaldı. Benimde o şekild olsun istemiyorum bir kere olsun güzel olsun..

Forumda diş doktoru Cem Erdoğan ın ismini çok duydum başka yerlerd de raştırdım bir arkadaş fotoğraflarınıda yaynlamış gerçekten çok beğendim çok doğal ve güzel olmuş onunla muhakkak görüşücem başka alternatiflrd önerirmisiniz İstanbuldan...

Merhabalar foruma uzun süredir giremedim bu arada sizinde önerinizle doktor Cem Erdoğan ile görüştüm zaten aklımda da o isim vardı. Buradaki görüşlerinizlede kararımı verdim geçen gün gittim ve görüştüm gerçekten dediğiniz kadar mükemmel biri fiyat konusunda ve her konuda yardımcı oldu. Temizliği titizliği mükemmel çok hoş karşıladılar. Dişlerimi yaptırmaya karar verdim bu konuda da beni bir hayli bilgilendirdi. Bakalım gelişmeleri sizinle paylaşıcam haftaya dişlerimin provası ve yapılış aşalamaları var ilk fotoğraflar çekildi:21:. Sizi bilgilendirmeye devam edicem sevginingucu size ayrıca selamlar şimdilik görüşmek üzere heyacanım büyük bakalım nasıl oluak yaa :) :52:

Alla gecen gun burda bir kadin vardi disleri
Guzel yappilmis ama o doktor adi verdigi icin
Kadini reklam uyeligi diye sildiler ben persembe gunu
Gidecegim ya zirkon olacak yada lamina
Duruma gore fiyat bilgisi ve nasil olduguna dair bilgi veririm
Bu sayfada kapanabilir bu kadar isim yazmissiniz ama uyeliginizi silecekler
Benden soylemesi

Benden soylemesi

canım bazı şahıslar bariz reklamlarını yapıyorlar ve çok anlaşılıyor gerçekten reklam oldugu..herkes memnun kalmışsa kendi doktorunu tavsiye eder bence hiç bir sorun çıkmaz...forumun amacıda bu değilmi zaten..fikir alışverişinde bulunmak

Merhaba canım konu başlığında bir arkadaşımız yardım istemiş doktor önerisinde bulunmamızı istemiş bende kendisine yardımcı olmak istedim konuya böyle bir açıklama getirmek istedim öpüyorum sizi görüşmek üzere canım...

Benden soylemesi

kızlar ben nişantaşında bi doktora gidiyorum.lamina yaptırıyorum.benim dişlerim biraz çarpık.renkleri sarı bi de antibiyotik lekesi vardı.ben aslında tam kaplama yaptırmak için gitmiştim.dişi küçültmek yerine laminayı önerdi.cumartesi bitecek.bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti.onun dişleri çapraşıktı tel taktı.çok memnun.nakış işler gibi çalışıyor dedi,gittim.çok pratik ve net konuştu.işini iyi biliyor dedim.dişlerin kesim aşaması da çok rahat geçti bakalım.fiyat konusunda da yardımcı oldu.daha önce yaptığı dişlerin birkaçını da gösterdi çok güzellerdi.inşallah benimkiler de öyle olur.ilk fotoğraflar çekildi.sonlar da çekilsin istiycem.burada gösteririm merak ediyorsanız.

merhaba sevginin gücü cem bey istanbuldamı ne kadaraa yaptırdın implantmı bu ben küçüklüğümden bu yana prozetezle tanıştım ilk portezlerde kendimi öldürmek istedim dişlerim birleşmior alt çene üst çene kendi diş doktroma ne yapabilirim estetik görünüm olsun istiyorum gülemiorum diorum çok pahalı diorr olmadı kredi çekicem ama yaptırcam gözlerimi yummadan dişlerimin birleştiğini gülebilemeyi istiyorum geceelri ağlıorum evliyim eşimin artık sevmediğini düşünüorum bu d abana acı veriorr

nolur bana yardım et arkadaşım duacın olurum ben adanadayım ama ailemin yanına gidicem istanbulaa eğer istanbuldaysa lütfen yardım et dişlerin hayırlı olsunn birkere gülebilmek için herşeyi verebilirm taki ben bu güvensizliği ne zaman duydum küçük bir kız abla vampire benziorsun dedi yıkıldım demekki çok farkedilior hiç rahat olamıorum kendimi sıkıorumm üst dişlerim hepsi protez tek bir dişin verdiği iltihap sonucu sağlamlardanda oldum

Back