Arkadaşlar ..
Son zamanlarda daha sık olmaya başladı dişimi fırçalarken midem bulanıyor..kafamçokkarıştı ..Resmen çıkarmamak için çaba sarfediyorum..Doktorlar yemeklerden hemen sonra fırçalamayın diyorlar ama bir iki saat sonra bile fırçalasam aynı şey oluyor..Buna çözüm bulan biri var mı ?? Bir ara gargara kullanmak geldi aklıma ama onda olmayacağının garantisi de yok :sm_confused:
benim dişler kalıp gibi oldu bende fırçalayamıyorum artık ne olacak bilmem
Arkadaşlar ..
Son zamanlarda daha sık olmaya başladı dişimi fırçalarken midem bulanıyor..kafamçokkarıştı ..Resmen çıkarmamak için çaba sarfediyorum..Doktorlar yemeklerden hemen sonra fırçalamayın diyorlar ama bir iki saat sonra bile fırçalasam aynı şey oluyor..Buna çözüm bulan biri var mı ?? Bir ara gargara kullanmak geldi aklıma ama onda olmayacağının garantisi de yok :sm_confused:
bende diş fırçalarken miğdem bulanıo ama hamile deilim yani bu ay görücem hamile olup olmadığımı bakalım inş hamileyimdir özellikle ağzımı çalkalarken öğürüyorum sürekli sizce hamilemiyimdir daha başka belirtilerde var mesela iştahım açıldı çok yçyorum kasılarım ağrıyor akıntım fazlalaştı benbi bilgilendiriseniz sevinirim teşekkürler...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?